Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  2г+

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на Бебиња и семејства

  Бебиња и семејства

  За возраст од 2 до 4 години │ Соджи дрвени мини сложувалки ● Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Распознавање на животни ● Развивање на логиката
  ден 1.090,00
  Слика на Монтесори сложувалка со големини (Со дрвени елементи)

  Монтесори сложувалка со големини (Со дрвени елементи)

  За возраст од 2 до 4 години │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Распознавање на животни ● Развивање на логиката
  ден 1.240,00
  Слика на Тактилна сложувалка БЕБЕ ТАКТИЛИНО

  Тактилна сложувалка БЕБЕ ТАКТИЛИНО

  За возраст од 2 до 4 години │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Распознавање на животни ● Развивање на логиката ● Експериментирање со сетилото за допир
  ден 1.090,00
  Слика на ДИНО - 4 дрвени сложувалки со прогресивна тежина - Janod
  Слика на Сортирање на форми, големини и бои - ПТИЦИ - Janod

  Сортирање на форми, големини и бои - ПТИЦИ - Janod

  За возраст од 2 години и понатаму │ Идеална едукативна игра за деца на претшколска возраст, соодветна и за активности во градинка
  ден 1.650,00
  Слика на ФАРМА - 4 дрвени сложувалки со прогресивна тежина - Janod

  ФАРМА - 4 дрвени сложувалки со прогресивна тежина - Janod

  За возраст од 18 месеци и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини, координацијата и трпеливоста ● Меморијата и концентрацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 1.240,00
  Слика на Сложувалка со дрвени бројки УЧАМ ДА БРОЈАМ - Janod

  Сложувалка со дрвени бројки УЧАМ ДА БРОЈАМ - Janod

  За возраст од 2 години и понатаму │ Едукативна игра и сложувалка ● Со крупни дрвени броеви ● Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 1.190,00
  Слика на Дрвена катна гаража со додатоци - Janod

  Дрвена катна гаража со додатоци - Janod

  За возраст од 2 години и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Поттикнува интеракција и дружење ● Изработено од најквалитетни материјали и со големо внимание кон деталите ● Ги поттикнува креативноста и фантазијата
  ден 4.590,00
  Слика на Магична интерактивна коцка со активности - Hape

  Магична интерактивна коцка со активности - Hape

  За возраст од 1 година и понатаму │ Интерактивна музичка играчка 4 во 1 ● Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 9.690,00
  Слика на Дрвени блокчиња ГОДИШНИТЕ ВРЕМИЊА - Goki
  Слика на Дрвено виножито - Goki
  Слика на Мини сложувалка ГРАДЕЖЕН КАМИОН (12 елементи) - Crocodile Creek

  Мини сложувалка ГРАДЕЖЕН КАМИОН (12 елементи) - Crocodile Creek

  За возраст од 2 години и понатаму │ Мини сложувалка спакувана во уникатно обликувана кутија, којашто се состои од 12 големи парчиња, совршени за малите детски раце ● Печатена е со бои на растителна база
  ден 740,00
  Слика на Мини сложувалка ГРАДОТ НА АЈКУЛИТЕ (12 елементи) - Crocodile Creek

  Мини сложувалка ГРАДОТ НА АЈКУЛИТЕ (12 елементи) - Crocodile Creek

  За возраст од 2 години и понатаму │ Мини сложувалка спакувана во уникатно обликувана кутија, којашто се состои од 12 големи парчиња, совршени за малите детски раце ● Печатена е со бои на растителна база
  ден 740,00
  Слика на Мини сложувалка ДВЕ ЖЕЛКИ (12 елементи) - Crocodile Creek

  Мини сложувалка ДВЕ ЖЕЛКИ (12 елементи) - Crocodile Creek

  За возраст од 2 години и понатаму │ Мини сложувалка спакувана во уникатно обликувана кутија, којашто се состои од 12 големи парчиња, совршени за малите детски раце ● Печатена е со бои на растителна база
  ден 740,00
  Слика на Мини сложувалка ДРУГАРИТЕ ДИНОСАУРУСИ (12 елементи) - Crocodile Creek

  Мини сложувалка ДРУГАРИТЕ ДИНОСАУРУСИ (12 елементи) - Crocodile Creek

  За возраст од 2 години и понатаму │ Мини сложувалка спакувана во уникатно обликувана кутија, којашто се состои од 12 големи парчиња, совршени за малите детски раце ● Печатена е со бои на растителна база
  ден 740,00
  Слика на Мини сложувалка ДРУГАРИТЕ ОД ЏУНГЛАТА (12 елементи) - Crocodile Creek

  Мини сложувалка ДРУГАРИТЕ ОД ЏУНГЛАТА (12 елементи) - Crocodile Creek

  За возраст од 2 години и понатаму │ Мини сложувалка спакувана во уникатно обликувана кутија, којашто се состои од 12 големи парчиња, совршени за малите детски раце ● Печатена е со бои на растителна база
  ден 740,00
  Слика на Мини сложувалка МАГИЈАТА НА ЕДНОРОГОТ (12 елементи) - Crocodile Creek

  Мини сложувалка МАГИЈАТА НА ЕДНОРОГОТ (12 елементи) - Crocodile Creek

  За возраст од 2 години и понатаму │ Мини сложувалка спакувана во уникатно обликувана кутија, којашто се состои од 12 големи парчиња, совршени за малите детски раце ● Печатена е со бои на растителна база
  ден 740,00
  Слика на Мини сложувалка ПРОТИВПОЖАРЕН КАМИОН (12 елементи) - Crocodile Creek

  Мини сложувалка ПРОТИВПОЖАРЕН КАМИОН (12 елементи) - Crocodile Creek

  За возраст од 2 години и понатаму │ Мини сложувалка спакувана во уникатно обликувана кутија, којашто се состои од 12 големи парчиња, совршени за малите детски раце ● Печатена е со бои на растителна база
  ден 740,00
  Слика на Мини сложувалка СЛАДОК ЕДНОРОГ (12 елементи) - Crocodile Creek

  Мини сложувалка СЛАДОК ЕДНОРОГ (12 елементи) - Crocodile Creek

  За возраст од 2 години и понатаму │ Мини сложувалка спакувана во уникатна кутија во облик на виножито, којашто се состои од 12 големи парчиња, цовршени за малите детски раце ● Печатена со бои на растителна база
  ден 740,00
  Слика на Мини сложувалка СОНОТ НА СИРЕНАТА (12 елементи) - Crocodile Creek

  Мини сложувалка СОНОТ НА СИРЕНАТА (12 елементи) - Crocodile Creek

  За возраст од 2 години и понатаму │ Мини сложувалка спакувана во уникатно обликувана кутија, којашто се состои од 12 големи парчиња, совршени за малите детски раце ● Печатена е со бои на растителна база
  ден 740,00
  Слика на Мини сложувалка СПЕЈС ШАТЛ (12 елементи) - Crocodile Creek

  Мини сложувалка СПЕЈС ШАТЛ (12 елементи) - Crocodile Creek

  За возраст од 2 години и понатаму │ Мини сложувалка спакувана во уникатно обликувана кутија, којашто се состои од 12 големи парчиња, совршени за малите детски раце ● Печатена е со бои на растителна база
  ден 740,00
  Слика на Мини сложувалка ТИРАНОСАУРУС (12 елементи) - Crocodile Creek

  Мини сложувалка ТИРАНОСАУРУС (12 елементи) - Crocodile Creek

  За возраст од 2 години и понатаму │ Мини сложувалка спакувана во уникатно обликувана кутија, којашто се состои од 12 големи парчиња, совршени за малите детски раце ● Печатена е со бои на растителна база
  ден 740,00
  Слика на Baby Play Town Montessori

  Baby Play Town Montessori

  My first city discoveries
  ден 1.240,00
  Слика на Logic

  Logic

  Logical thought capable of making connections and relationships • First naturalistic knowledge • Fine manual skills
  ден 550,00
  Слика на Montessori My First Puzzle - The Farm

  Montessori My First Puzzle - The Farm

  Puzzle made up of 6 shaped pieces • 5 wooden animals
  ден 990,00
  Слика на Montessori My First Puzzle - The Forest

  Montessori My First Puzzle - The Forest

  Puzzle made up of 6 shaped pieces • 5 wooden animals
  ден 990,00
  Слика на Puzzle 8+1 Farm

  Puzzle 8+1 Farm

  Large two-sided pieces
  ден 550,00
  Слика на Similar!

  Similar!

  Development of logical though by means of a comparison and the creation of relations between two or more subjects; Development of visual memory
  ден 550,00
  Слика на Голема прогресивна сложувалка САВАНА - Headu

  Голема прогресивна сложувалка САВАНА - Headu

  За возраст од 2 години и понатаму │ 7 сложувалки од 2 до 10 парчиња ● Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста и љубопитноста
  ден 1.240,00
  Слика на Двострани сложувалки ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА - Headu Ecoplay

  Двострани сложувалки ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА - Headu Ecoplay

  За возраст од 2 до 5 години │4 двострани дводелни и 4 двострани троделни сложувалки ● Помага во препознавањето на различните транспортни средства ● Ги подобрува фините моторички вештини ● Ја поттикнува анализата на просторните концепти ● Учење нови зборови и нивна употреба
  ден 590,00
  Слика на Допри и препознај ги различните животни - Montessori

  Допри и препознај ги различните животни - Montessori

  6 дводелни сложувалки со животни • 6 парчиња за допирање • Мала памучна вреќичка
  ден 1.360,00
  Слика на Едукативни картички со текстури - Montessori

  Едукативни картички со текстури - Montessori

  Набљудувај, допри, почувствувај!
  ден 790,00
  Слика на Комплет за разубавување (Двострани сложувалки) - Headu Ecoplay

  Комплет за разубавување (Двострани сложувалки) - Headu Ecoplay

  За возраст од 2 до 5 години │ 9 големи двострани сложувалки ● Помага во учењето на различните предмети и на нивната намена ● Стекнување на претстава за концептот пред и потоа ● Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Учење на нови работи за околината ● Ја поттикнува љубопитноста ● Учење и употреба на нови зборови
  ден 490,00
  Слика на Мојата весела куќа - Монтесори игра - Headu

  Мојата весела куќа - Монтесори игра - Headu

  Помага во создавањето на личниот идентитет и независноста • Рзавој на чувството за допир и фините моторички вештини • Распознавање на форми • Сортирање на различни предмети
  ден 1.240,00
  Слика на Мојата прва монтесори сложувалка со ЕДНОРОЗИ - Headu

  Мојата прва монтесори сложувалка со ЕДНОРОЗИ - Headu

  За возраст од 2 години и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста и љубопитноста
  ден 990,00
  Слика на Мојата прва сетилна монтесори сложувалка со ДИНОСАУРУСИ - Headu

  Мојата прва сетилна монтесори сложувалка со ДИНОСАУРУСИ - Headu

  За возраст од 1 годинa и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста и љубопитноста
  ден 1.140,00
  Слика на Поларен свет - Мојата прва монтесори сложувалка

  Поларен свет - Мојата прва монтесори сложувалка

  Сензорен развој ● Визуелна перцепција ● Фини моторички вештини ● Распознавање на животните
  ден 990,00
  Слика на Прогресивна сложувалка - Фарма - Headu

  Прогресивна сложувалка - Фарма - Headu

  За возраст од 2 до 5 години │ 7 прогресивни сложувалки (2-4-5-6-8-9-12) делчиња ● Ги поттикнува логичкото размислување и вештината на рацете ● Учење нови зборови и запознавање со околината
  ден 1.240,00
  Слика на Прогресивна сложувалка 8 - Headu (2-5 г.)

  Прогресивна сложувалка 8 - Headu (2-5 г.)

  Откривање на светот околку нас • Запознавање со животните на фармата • Развој на вештината на рацете
  ден 750,00
  Слика на Сложувалка 8+1 - ДИНОСАУРУСИ - Headu

  Сложувалка 8+1 - ДИНОСАУРУСИ - Headu

  Стекнување на знаење за диносаурусите ● Развој на вештината на рацете
  ден 550,00
  Слика на Сложувалка ЖИВОТНИ И НИВНИТЕ МЛАДЕНЧИЊА - Janod

  Сложувалка ЖИВОТНИ И НИВНИТЕ МЛАДЕНЧИЊА - Janod

  За возраст од 2 години и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата ● Меморијата и концентрација ● Проширување на детскиот вокабулар додека ги развиваат своите мисловни вештини
  ден 790,00
  Слика на Сложувалки со мајки и младенчиња - Headu

  Сложувалки со мајки и младенчиња - Headu

  За возраст од 2 до 5 години │12 дводелни сложувалки со крупни парчиња и 12 форми со младенчиња ● Помага во развојот на логичкото размислување и способноста за согледување поврзаност ● Учење за различните животни
  ден 590,00
  Слика на Сложувалки со СПРОТИВНОСТИ - Janod

  Сложувалки со СПРОТИВНОСТИ - Janod

  За возраст од 2 години и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата ● Меморијата и концентрација ● Проширување на детскиот вокабулар додека ги развиваат своите мисловни вештини
  ден 790,00
  Слика на Дводелни сложувалки ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА - Crocodile Creek

  Дводелни сложувалки ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА - Crocodile Creek

  За возраст од 2 години и понатаму │10 дводелни сложувалки (Приближна големина 10 x 15 cm) ● Печатени со бои на растителна база
  ден 990,00
  Слика на Дводелни сложувалки ДИНОСАУРУСИ - Crocodile Creek

  Дводелни сложувалки ДИНОСАУРУСИ - Crocodile Creek

  За возраст од 2 години и понатаму │10 дводелни сложувалки (Приближна големина 10 x 15 cm) ● Печатени со бои на растителна база
  ден 990,00
  Слика на Играчка од дрво - ЗЕБРА
  Слика на Играчка од дрво - МАЈМУНЧЕ
  Слика на Играчка од дрво - НИЛСКИ КОЊ
  Слика на Играчка од дрво - НОСОРОГ
  Слика на Играчка од дрво - СЛОН
  Слика на Играчка од дрво - Трицератопс
  Слика на Играчка од дрво - ТИГАР
  Слика на Дводелни сложувалки ЕДНОРОГ - Crocodile Creek

  Дводелни сложувалки ЕДНОРОГ - Crocodile Creek

  За возраст од 2 години и понатаму │10 дводелни сложувалки (Приближна големина 10 x 15 cm) ● Печатени со бои на растителна база
  ден 990,00
  Слика на Камион мешалка за цемент - Goki
  Слика на Дводелни сложувалки ЏУНГЛА - Crocodile Creek

  Дводелни сложувалки ЏУНГЛА - Crocodile Creek

  За возраст од 2 години и понатаму │10 дводелни сложувалки (Приближна големина 10 x 15 cm) ● Печатени со бои на растителна база
  ден 990,00
  Слика на Сложувалка со текстури за допирање - Домашни животни - Janod
  Слика на Сложувалка со текстури за допирање - Зоолошка градина - Janod
  Слика на Сложувалка со текстури за допирање - Шумски животни - Janod
  Слика на Number Street

  Number Street

  A chunky 20 piece number puzzle to help learn numbers to 10
  ден 1.090,00
  Слика на Кула за редење

  Кула за редење

  ден 1.250,00
  Слика на Игра - Научи да броиш од 1 до 5 со дрвени прстени
  Слика на Сортирање на бои и форми
  Слика на Сортирање на бои и форми - Goki (WM034)
  Слика на Сложувалка 8+1 - ГРАД - Headu

  Сложувалка 8+1 - ГРАД - Headu

  Откривање на светот околу себе ● Учење кои се видовите на транспорт во градот ● Развој на вештината на рацете
  ден 550,00
  Слика на Лото игра со животни - Монтесори - Headu

  Лото игра со животни - Монтесори - Headu

  Градење меѓучовечки односи ● Учење за групи животни и живеалишта ● Постигнување цели ● Препознавање форми
  ден 1.240,00
  Слика на Сложувалка со текстури за допирање - Домашни миленици - Janod
  Слика на Сложувалка со текстури за допирање - Поларен свет - Janod
  Слика на Ксилофон - Конфети - Janod
  Слика на Домино - Janod

  Домино - Janod

  ден 1.290,00
  Слика на Дрвена играчка - Патека со калеми
  Слика на Камион за составување - Janod
  Слика на 8 Овошја и кошничка од филц - Janod
  Слика на Сложувалка ФАРМА - Montessori

  Сложувалка ФАРМА - Montessori

  Твоите први знаења за фармата!
  ден 1.240,00
  Слика на Живеалиштето на бебето

  Живеалиштето на бебето

  Спојте ги малечките животни со нивните семејства!
  ден 750,00
  Слика на Магнетна едукативна игра - Janod
  Слика на Мемо игра за во бања

  Мемо игра за во бања

  Игра што ќе го направи бањањето уште позабавно и којашто ја подобрува меморијата.
  ден 690,00
  Слика на Јас ги учам боите - Магнетна игра - Janod
  Слика на Весела градина - магнетна сложувалка 9 парчиња
  Слика на Хеликоптер - Goki

  Хеликоптер - Goki

  ден 1.290,00
  Слика на Куче со форми и бои -SWEET COCOON
  Слика на Блокчиња од дрво - SWEET COCOON
  Слика на Учам да бројам - Паун
  Слика на Сложувалка азбука - Sweet Cocoon
  Слика на Магнетна игра - ЕМОЦИИ - Janod
  Слика на Ајде да ловиме риби - Janod
  Слика на Рампа со 5 платформи - Goki
  Слика на Peppa Pig: Marvellous Magnet Book

  Peppa Pig: Marvellous Magnet Book

  Can you help create Peppa and George's amazing adventures in this marvellous magnet book? A super-fun and interactive magnet book that lets little piglets use their imagination and storytelling skills again and again!
  ден 690,00
  Слика на Peppa Pig: Peppa and Friends Magnet Book
  Слика на Peppa Pig: Peppa’s Best Day Ever

  Peppa Pig: Peppa’s Best Day Ever

  A lovely magnet book full of Peppa's favourite things!
  ден 690,00
  Слика на Успаните мрзливци (Игра )

  Успаните мрзливци (Игра )

  Направете доволно врева за да ги разбудите сите ваши успани мрзливци ● Забавна игра во којашто децата прават звуци и имитираат, додека ја вежбаат вештата за слушање ● Одлична за запознавање на малите деца со играњето игри ● Совршена за деца на возраст од 2 години +
  ден 690,00
  Слика на Рампа со колички - Goki
  Слика на Magicube МАГНЕТНИ БЛОКЧИЊА - ФОРМИ - (24 елементи) - Geomag

  Magicube МАГНЕТНИ БЛОКЧИЊА - ФОРМИ - (24 елементи) - Geomag

  За возраст од 1 година и понатаму │ 24 магнетни блокчиња во различни бои и форми ● Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата ● Големина на 1 блокче: 4 cm
  ден 2.950,00
  Слика на Magicube МАГНЕТНИ БЛОКЧИЊА И КАРТИЧКИ - (16 делови) - Geomag

  Magicube МАГНЕТНИ БЛОКЧИЊА И КАРТИЧКИ - (16 делови) - Geomag

  За возраст од 2 години и понатаму │ 10 магнетни блокчиња во боја и 6 двострани картички со примери ● Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 1.790,00
  Слика на Magicube МАГНЕТНИ БЛОКЧИЊА ФОРМИ - (13 делови) - Geomag
  Слика на Magicube МАГНЕТНИ БЛОКЧИЊА ФОРМИ - (6 делови) - Geomag
  Слика на Magicube МАГНЕТНИ КОЦКИ - (16 коцки) - Geomag
  Слика на Magicube МАГНЕТНИ КОЦКИ - (24 коцки) - Geomag
  Слика на Magicube МАГНЕТНИ КОЦКИ - (64 коцки) - Geomag
  Слика на Magicube МАГНЕТНИ КОЦКИ ФОРМИ - (9 коцки) - Geomag
  Слика на Измисли бајка
  Филтри Close
  Min: ден 390,00 Max: ден 12.860,00
  ден390 ден12860