Search
English
All Categories
  Menu Close

  Papo

  Фигурите на Papo се извор на забава и ја стимулираат детската фантазија, што е важно за време на нивниот раст. Овие едукативни играчки се моделирани со голема посветеност кон деталите, насликани се рачно и изработени од материјали со врвен квалитет. Низ игрњето со овие фигурини, децата стекнуваат свесност за богатството и убавината на различноста во природата и на важноста на нејзината заштита.

   

  БЕЗБЕДНОСТ НА ДЕЦАТА

  Papo ја стекна довербата на родителите поради исклучително високиот квалитет на производите. Сите нивни играчки се изработуваат во строга согласност со меѓународните правила за безбедност и се тестираат од одобрени независни лаборатории. Безбедноста е врвен приоритет за Papo и овој фактор е земен предвид уште од првите фази на креирањето на фигурите.

  View as Grid List
  Sort by
  Display items per page
  Picture of White-tailed fawn

  White-tailed fawn

  ден 260,00
  Picture of Hermit crab

  Hermit crab

  ден 470,00
  Picture of Lobster - Papo

  Lobster - Papo

  ден 470,00
  Picture of Shrimp - Papo

  Shrimp - Papo

  ден 470,00
  Picture of Crab - Papo

  Crab - Papo

  ден 390,00
  Picture of Hermit crab

  Hermit crab

  ден 340,00
  Picture of Squirrel

  Squirrel

  ден 240,00
  Picture of Swallowtail butterfly

  Swallowtail butterfly

  ден 490,00
  Picture of Snail

  Snail

  ден 390,00
  Picture of Praying mantis

  Praying mantis

  ден 390,00
  Picture of Whale shark

  Whale shark

  ден 990,00
  Picture of Starfish

  Starfish

  ден 240,00
  Picture of Lion

  Lion

  ден 390,00
  Picture of Лос

  Лос

  ден 470,00
  Picture of Hippopotamus

  Hippopotamus

  ден 560,00
  Picture of Tigress with cub

  Tigress with cub

  ден 470,00
  Picture of Црн носорог

  Црн носорог

  ден 470,00
  Picture of White tiger

  White tiger

  ден 470,00
  Picture of White tiger cub

  White tiger cub

  ден 240,00
  Picture of Tiger

  Tiger

  ден 470,00
  Picture of Roaring tiger

  Roaring tiger

  ден 450,00
  Picture of Tiger cub

  Tiger cub

  ден 240,00
  Picture of Lying tigress nursing

  Lying tigress nursing

  ден 940,00
  Picture of Тигар што стои
  Picture of Црн леопард

  Црн леопард

  ден 390,00
  Picture of Lioness with cub

  Lioness with cub

  ден 470,00
  Picture of Pentaceratops

  Pentaceratops

  ден 1.390,00
  Picture of Allosaurus

  Allosaurus

  ден 1.450,00
  Picture of Brachiosaurus

  Brachiosaurus

  ден 2.290,00
  Picture of T-Rex

  T-Rex

  ден 1.680,00
  Picture of Brown running T-rex

  Brown running T-rex

  ден 1.690,00
  Picture of Mammoth - Papo

  Mammoth - Papo

  ден 1.290,00
  Picture of Bull shark

  Bull shark

  ден 390,00
  Picture of Sperm whale

  Sperm whale

  ден 690,00
  Picture of Blue whale

  Blue whale

  ден 1.490,00
  Picture of Emperor penguin

  Emperor penguin

  ден 320,00
  Picture of Walrus

  Walrus

  ден 490,00
  Picture of Octopus

  Octopus

  ден 680,00
  Picture of ORCA (KILLER WHALE)

  ORCA (KILLER WHALE)

  ден 530,00
  Picture of Alligator

  Alligator

  ден 570,00
  Picture of Angora rabbit

  Angora rabbit

  ден 240,00
  Picture of Andalusian bull

  Andalusian bull

  ден 450,00
  Picture of Black appaloosa horse

  Black appaloosa horse

  ден 450,00
  Picture of Arab horse

  Arab horse

  ден 450,00
  Picture of White reared up horse

  White reared up horse

  ден 450,00
  Picture of White lion

  White lion

  ден 390,00
  Picture of White phoenix

  White phoenix

  ден 540,00
  Picture of White nanny goat

  White nanny goat

  ден 320,00
  Picture of White lioness with cub

  White lioness with cub

  ден 470,00
  Picture of Polar bear

  Polar bear

  ден 390,00
  Picture of Standing polar bear

  Standing polar bear

  ден 470,00
  Picture of White-tailed deer

  White-tailed deer

  ден 390,00
  Picture of Owl

  Owl

  ден 390,00
  Picture of Knight with a triple battle axe
  Picture of Howling wolf

  Howling wolf

  ден 390,00
  Picture of Grizzly bear

  Grizzly bear

  ден 470,00
  Picture of Dove

  Dove

  ден 270,00
  Picture of Frilled lizard

  Frilled lizard

  ден 390,00
  Picture of Two headed dragon

  Two headed dragon

  ден 1.670,00
  Picture of Two headed dragon gold

  Two headed dragon gold

  ден 1.670,00
  Picture of Stag

  Stag

  ден 390,00
  Picture of Galápagos tortoise

  Galápagos tortoise

  ден 390,00
  Picture of Giraffe male

  Giraffe male

  ден 590,00
  Picture of Giraffe calf

  Giraffe calf

  ден 390,00
  Picture of Lop rabbit

  Lop rabbit

  ден 240,00
  Picture of Male zebra

  Male zebra

  ден 390,00
  Picture of Golden lion tamarin

  Golden lion tamarin

  ден 320,00
  Picture of Pyro

  Pyro

  ден 700,00
  Picture of Dragon of ash

  Dragon of ash

  ден 930,00
  Picture of Impala

  Impala

  ден 390,00
  Picture of Reindeer

  Reindeer

  ден 470,00
  Picture of Chameleon

  Chameleon

  ден 470,00
  Picture of Bactrian camel

  Bactrian camel

  ден 390,00
  Picture of Cerberus

  Cerberus

  ден 450,00
  Picture of Komodo dragon

  Komodo dragon

  ден 390,00
  Picture of Skewbald Irish cob

  Skewbald Irish cob

  ден 450,00
  Picture of Reared up cob

  Reared up cob

  ден 450,00
  Picture of Black and white cow

  Black and white cow

  ден 450,00
  Picture of Black and white grazing cow
  Picture of Roaring lion

  Roaring lion

  ден 470,00
  Picture of Lioness chasing

  Lioness chasing

  ден 390,00
  Picture of Lemur and baby

  Lemur and baby

  ден 390,00
  Picture of Provence donkey

  Provence donkey

  ден 320,00
  Picture of Marabou stork

  Marabou stork

  ден 390,00
  Picture of Merino sheep

  Merino sheep

  ден 390,00
  Picture of Sea eagle

  Sea eagle

  ден 410,00
  Picture of Vulture

  Vulture

  ден 390,00
  Picture of Black rhinoceros

  Black rhinoceros

  ден 470,00
  Picture of Sitting baby panda

  Sitting baby panda

  ден 260,00
  Picture of Panda and baby panda

  Panda and baby panda

  ден 390,00
  Picture of Sitting panda and baby

  Sitting panda and baby

  ден 470,00
  Picture of Gallic rooster

  Gallic rooster

  ден 240,00
  Picture of Skull head pirate

  Skull head pirate

  ден 450,00
  Picture of Mountain gorilla

  Mountain gorilla

  ден 470,00
  Picture of Polar wolf

  Polar wolf

  ден 390,00
  Picture of Dragon black Prince and horse
  Picture of Common kingfisher

  Common kingfisher

  ден 320,00
  Picture of Lynx

  Lynx

  ден 390,00
  Picture of Horned lizard

  Horned lizard

  ден 390,00
  Picture of Blue ara parrot

  Blue ara parrot

  ден 450,00