Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Montessori

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на MONTESSORI ALPHABET PUZZLE 3D

  MONTESSORI ALPHABET PUZZLE 3D

  A giant puzzle with large shaped letters
  ден 1.140,00
  Слика на Montessori My First Puzzle - Jungle

  Montessori My First Puzzle - Jungle

  Puzzle made up of 6 shaped pieces • 5 wooden animals
  ден 890,00
  Слика на Montessori My First Puzzle - The City

  Montessori My First Puzzle - The City

  Puzzle made up of 6 shaped pieces • 5 wooden animals
  ден 890,00
  Слика на Montessori My First Puzzle - The Farm

  Montessori My First Puzzle - The Farm

  Puzzle made up of 6 shaped pieces • 5 wooden animals
  ден 890,00
  Слика на Montessori My First Puzzle - The Forest

  Montessori My First Puzzle - The Forest

  Puzzle made up of 6 shaped pieces • 5 wooden animals
  ден 890,00
  Слика на Montessori Touch Abc

  Montessori Touch Abc

  Recognise the alphabet • Read their first words • Have tactile sensitivity • Develop manual ability • Montessori method • Art illustrations • Self-correcting attachments
  ден 750,00
  Слика на Montessori Touch Bingo Letters & Words

  Montessori Touch Bingo Letters & Words

  Touch bingo for learning to read and write
  ден 1.550,00 ден 1.120,00
  Слика на Ma Premìere Cuisine Montessori

  Ma Premìere Cuisine Montessori

  A role-playing game to develop autonomy and creativity
  ден 1.890,00
  Слика на Мојата весела куќа - Монтесори игра - Headu

  Мојата весела куќа - Монтесори игра - Headu

  Помага во создавањето на личниот идентитет и независноста • Рзавој на чувството за допир и фините моторички вештини • Распознавање на форми • Сортирање на различни предмети
  ден 1.140,00
  Слика на Montessori Happy Farm

  Montessori Happy Farm

  Montessori Method • Very thick cardboard • 8 shapes made of sturdy wood • Art illustrations
  ден 1.240,00
  Слика на Допри и препознај ги различните животни - Montessori

  Допри и препознај ги различните животни - Montessori

  6 дводелни сложувалки со животни • 6 парчиња за допирање • Мала памучна вреќичка
  ден 1.240,00
  Слика на Montessori Baby Flashcards

  Montessori Baby Flashcards

  Listening to and pronouncing your very first words
  ден 750,00