Search
English
All Categories
  Menu Close

  Сложувалки за 2 г+

  View as Grid List
  Sort by
  Display items per page
  Picture of Мини сложувалка ГРАДЕЖЕН КАМИОН (12 елементи) - Crocodile Creek

  Мини сложувалка ГРАДЕЖЕН КАМИОН (12 елементи) - Crocodile Creek

  За возраст од 2 години и понатаму │ Мини сложувалка спакувана во уникатно обликувана кутија, којашто се состои од 12 големи парчиња, совршени за малите детски раце ● Печатена е со бои на растителна база
  ден 740,00
  Picture of Мини сложувалка ГРАДОТ НА АЈКУЛИТЕ (12 елементи) - Crocodile Creek

  Мини сложувалка ГРАДОТ НА АЈКУЛИТЕ (12 елементи) - Crocodile Creek

  За возраст од 2 години и понатаму │ Мини сложувалка спакувана во уникатно обликувана кутија, којашто се состои од 12 големи парчиња, совршени за малите детски раце ● Печатена е со бои на растителна база
  ден 740,00
  Picture of Мини сложувалка ДВЕ ЖЕЛКИ (12 елементи) - Crocodile Creek

  Мини сложувалка ДВЕ ЖЕЛКИ (12 елементи) - Crocodile Creek

  За возраст од 2 години и понатаму │ Мини сложувалка спакувана во уникатно обликувана кутија, којашто се состои од 12 големи парчиња, совршени за малите детски раце ● Печатена е со бои на растителна база
  ден 740,00
  Picture of Мини сложувалка ДРУГАРИТЕ ДИНОСАУРУСИ (12 елементи) - Crocodile Creek

  Мини сложувалка ДРУГАРИТЕ ДИНОСАУРУСИ (12 елементи) - Crocodile Creek

  За возраст од 2 години и понатаму │ Мини сложувалка спакувана во уникатно обликувана кутија, којашто се состои од 12 големи парчиња, совршени за малите детски раце ● Печатена е со бои на растителна база
  ден 740,00
  Picture of Мини сложувалка ДРУГАРИТЕ ОД ЏУНГЛАТА (12 елементи) - Crocodile Creek

  Мини сложувалка ДРУГАРИТЕ ОД ЏУНГЛАТА (12 елементи) - Crocodile Creek

  За возраст од 2 години и понатаму │ Мини сложувалка спакувана во уникатно обликувана кутија, којашто се состои од 12 големи парчиња, совршени за малите детски раце ● Печатена е со бои на растителна база
  ден 740,00
  Picture of Мини сложувалка МАГИЈАТА НА ЕДНОРОГОТ (12 елементи) - Crocodile Creek

  Мини сложувалка МАГИЈАТА НА ЕДНОРОГОТ (12 елементи) - Crocodile Creek

  За возраст од 2 години и понатаму │ Мини сложувалка спакувана во уникатно обликувана кутија, којашто се состои од 12 големи парчиња, совршени за малите детски раце ● Печатена е со бои на растителна база
  ден 740,00
  Picture of Мини сложувалка ПРОТИВПОЖАРЕН КАМИОН (12 елементи) - Crocodile Creek

  Мини сложувалка ПРОТИВПОЖАРЕН КАМИОН (12 елементи) - Crocodile Creek

  За возраст од 2 години и понатаму │ Мини сложувалка спакувана во уникатно обликувана кутија, којашто се состои од 12 големи парчиња, совршени за малите детски раце ● Печатена е со бои на растителна база
  ден 740,00
  Picture of Мини сложувалка СЛАДОК ЕДНОРОГ (12 елементи) - Crocodile Creek

  Мини сложувалка СЛАДОК ЕДНОРОГ (12 елементи) - Crocodile Creek

  За возраст од 2 години и понатаму │ Мини сложувалка спакувана во уникатна кутија во облик на виножито, којашто се состои од 12 големи парчиња, цовршени за малите детски раце ● Печатена со бои на растителна база
  ден 740,00
  Picture of Мини сложувалка СОНОТ НА СИРЕНАТА (12 елементи) - Crocodile Creek

  Мини сложувалка СОНОТ НА СИРЕНАТА (12 елементи) - Crocodile Creek

  За возраст од 2 години и понатаму │ Мини сложувалка спакувана во уникатно обликувана кутија, којашто се состои од 12 големи парчиња, совршени за малите детски раце ● Печатена е со бои на растителна база
  ден 740,00
  Picture of Мини сложувалка СПЕЈС ШАТЛ (12 елементи) - Crocodile Creek

  Мини сложувалка СПЕЈС ШАТЛ (12 елементи) - Crocodile Creek

  За возраст од 2 години и понатаму │ Мини сложувалка спакувана во уникатно обликувана кутија, којашто се состои од 12 големи парчиња, совршени за малите детски раце ● Печатена е со бои на растителна база
  ден 740,00
  Picture of Мини сложувалка ТИРАНОСАУРУС (12 елементи) - Crocodile Creek

  Мини сложувалка ТИРАНОСАУРУС (12 елементи) - Crocodile Creek

  За возраст од 2 години и понатаму │ Мини сложувалка спакувана во уникатно обликувана кутија, којашто се состои од 12 големи парчиња, совршени за малите детски раце ● Печатена е со бои на растителна база
  ден 740,00
  Picture of Baby Play Town Montessori

  Baby Play Town Montessori

  My first city discoveries
  ден 1.240,00
  Picture of Logic

  Logic

  Logical thought capable of making connections and relationships • First naturalistic knowledge • Fine manual skills
  ден 550,00
  Picture of Montessori My First Puzzle - The Farm

  Montessori My First Puzzle - The Farm

  Puzzle made up of 6 shaped pieces • 5 wooden animals
  ден 990,00
  Picture of Montessori My First Puzzle - The Forest

  Montessori My First Puzzle - The Forest

  Puzzle made up of 6 shaped pieces • 5 wooden animals
  ден 990,00
  Picture of Puzzle 8+1 Farm

  Puzzle 8+1 Farm

  Large two-sided pieces
  ден 550,00
  Picture of Similar!

  Similar!

  Development of logical though by means of a comparison and the creation of relations between two or more subjects; Development of visual memory
  ден 550,00
  Picture of Babies & Families

  Babies & Families

  За возраст од 2 до 4 години │ Соджи дрвени мини сложувалки ● Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Распознавање на животни ● Развивање на логиката
  ден 1.090,00
  Picture of Giant Progressive Puzzle The Savannah

  Giant Progressive Puzzle The Savannah

  За возраст од 2 години и понатаму │ 7 сложувалки од 2 до 10 парчиња ● Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста и љубопитноста
  ден 1.240,00
  Picture of Vehicles - Headu Ecoplay

  Vehicles - Headu Ecoplay

  Recognizing means of transport; Fine manual skills; Analyzing spatial concepts
  ден 590,00
  Picture of Tactile Animals Montessori

  Tactile Animals Montessori

  6 puzzles of animals • 6 touch tokens • Small cotton bag
  ден 1.360,00
  Picture of Flashcards Tactile Montessori

  Flashcards Tactile Montessori

  Observe, touch, feel!
  ден 790,00
  Picture of Beauty Set

  Beauty Set

  ден 490,00
  Picture of Montessori My Little House

  Montessori My Little House

  Acquire personal identity and independence • Develop touch • Recognise shapes • Classify objects
  ден 1.240,00
  Picture of Montessori First Puzzle the Unicorn

  Montessori First Puzzle the Unicorn

  За возраст од 2 години и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста и љубопитноста
  ден 990,00
  Picture of Tactile Puzzle Montessori Dino

  Tactile Puzzle Montessori Dino

  За возраст од 1 годинa и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста и љубопитноста
  ден 1.140,00
  Picture of Montessori First Puzzle the Pole

  Montessori First Puzzle the Pole

  A sensory coordination game
  ден 990,00
  Picture of Play Farm Progressive Puzzle

  Play Farm Progressive Puzzle

  За возраст од 2 до 5 години │ 7 прогресивни сложувалки (2-4-5-6-8-9-12) делчиња ● Ги поттикнува логичкото размислување и вештината на рацете
  ден 1.240,00
  Picture of Progressive Puzzle 8

  Progressive Puzzle 8

  Откривање на светот околку нас • Запознавање со животните на фармата • Развој на вештината на рацете
  ден 750,00
  Picture of Puzzle 8+1 Dinosaurs

  Puzzle 8+1 Dinosaurs

  Large two-sided pieces
  ден 550,00
  Picture of Сложувалка ЖИВОТНИ И НИВНИТЕ МЛАДЕНЧИЊА - Janod

  Сложувалка ЖИВОТНИ И НИВНИТЕ МЛАДЕНЧИЊА - Janod

  За возраст од 2 години и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата ● Меморијата и концентрација ● Проширување на детскиот вокабулар додека ги развиваат своите мисловни вештини
  ден 790,00
  Picture of Puppies - Headu

  Puppies - Headu

  ден 590,00
  Picture of Сложувалки со СПРОТИВНОСТИ - Janod

  Сложувалки со СПРОТИВНОСТИ - Janod

  За возраст од 2 години и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата ● Меморијата и концентрација ● Проширување на детскиот вокабулар додека ги развиваат своите мисловни вештини
  ден 790,00
  Picture of Baby Tactilino

  Baby Tactilino

  За возраст од 2 до 4 години │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Распознавање на животни ● Развивање на логиката ● Експериментирање со сетилото за допир
  ден 1.090,00
  Picture of Crocodile Creek - Let's Begin Vehicles

  Crocodile Creek - Let's Begin Vehicles

  За возраст од 2 години и понатаму │10 дводелни сложувалки (Приближна големина 10 x 15 cm) ● Печатени со бои на растителна база
  ден 990,00
  Picture of Crocodile Creek - Let's Begin Dinosaurs

  Crocodile Creek - Let's Begin Dinosaurs

  За возраст од 2 години и понатаму │10 дводелни сложувалки (Приближна големина 10 x 15 cm) ● Печатени со бои на растителна база
  ден 990,00
  Picture of Crocodile Creek - Let's Begin Unicorn - 10 2-Piece Beginner Puzzles

  Crocodile Creek - Let's Begin Unicorn - 10 2-Piece Beginner Puzzles

  За возраст од 2 години и понатаму │10 дводелни сложувалки (Приближна големина 10 x 15 cm) ● Печатени со бои на растителна база
  ден 990,00
  Picture of Crocodile Creek - Let's Begin Jungle - 10 2-Piece Beginner Puzzles

  Crocodile Creek - Let's Begin Jungle - 10 2-Piece Beginner Puzzles

  За возраст од 2 години и понатаму │10 дводелни сложувалки (Приближна големина 10 x 15 cm) ● Печатени со бои на растителна база
  ден 990,00
  Picture of TACTILE PUZZLE FARM ANIMALS 20 PIECES
  Picture of TACTILE PUZZLE A DAY AT THE ZOO 20 PIECES

  TACTILE PUZZLE A DAY AT THE ZOO 20 PIECES

  Availability date: 15 October
  ден 990,00
  Picture of TACTILE PUZZLE FOREST ANIMALS 20 PIECES
  Picture of Progressive Babies Montessori

  Progressive Babies Montessori

  За возраст од 2 до 4 години │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Распознавање на животни ● Развивање на логиката
  ден 1.240,00