Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  18м+

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на Пајче за влечење, со јајце

  Пајче за влечење, со јајце

  Изгласана за една од 'Parents Best Toys', поради нејзината многустрана полезност и привлечност за играње. Ги учи децата за животните, додека истовремено вежбаат да ги состават формите. Погодна е и за вежбање на рамнотежа и одење.
  ден 990,00
  Слика на Воз од дрво со форми за сортирање

  Воз од дрво со форми за сортирање

  Преку играњето со оваа играчка децата ќе научат да ги распознаваат различните форми и како тие можат да бидат вклопени во една целина.
  ден 1.690,00
  Слика на Музички крокодил за влечење (Троделен)
  Слика на Мојата прва коцка со активности (5-1)

  Мојата прва коцка со активности (5-1)

  Повеќефунционална играчка со 5 различни вида на активности.
  ден 1,00 ден 3.290,00
  Слика на Мојата прва коцка со активности (5-1) - Пастел

  Мојата прва коцка со активности (5-1) - Пастел

  Повеќефунционална играчка со 5 различни вида на активности.
  ден 3.290,00
  Слика на Дрвена играчка „Градина“ - 5 во 1
  Слика на Дрвени блокови за учење форми, букви и бои
  Слика на Дрвена количка со коцки (Букви, бои, форми)

  Дрвена количка со коцки (Букви, бои, форми)

  Со помош на триесетте шарени коцки, децата ќе можат да ги научат буквите од англиската азбука, формите, боите, нови зборчиња, броевите и уште многу други нешта.
  ден 4.790,00 ден 4.390,00
  Слика на Ксилофон EverEarth

  Ксилофон EverEarth

  Дрвен ксилофон со осум обоени метални плочки.
  ден 1.290,00
  Слика на Рампа за колички со две ленти - Голема (Lifestyle Collection)
  Слика на Рампа со колички
  Слика на Дрвена играчка со активности - Сафари
  Слика на Animal Shapes Game

  Animal Shapes Game

  An early learning shape and colour activity.
  ден 690,00
  Слика на Jungle Heads & Tails Game

  Jungle Heads & Tails Game

  A jungle themed first matching activity that develops into a fun game
  ден 690,00
  Слика на Transport Jigsaw Puzzle

  Transport Jigsaw Puzzle

  Six colourful 2-piece transport themed jigsaw puzzles. Six puzzles in one box! Perfect first jigsaw puzzle Suitable for toddlers from just 18 months
  ден 490,00
  Слика на Jungle Jigsaw Puzzle

  Jungle Jigsaw Puzzle

  Six 2-piece jigsaw puzzles featuring cheerful jungle animals. Six puzzles in one box! Thick, chunky pieces Suitable for toddlers from just 18 months
  ден 490,00