Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Нова колекција (2024)

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на Магнетни приказни АФРИКАНСКИ ЖИВОТНИ - Janod

  Магнетни приказни АФРИКАНСКИ ЖИВОТНИ - Janod

  За возраст од 3 години и понатаму │ Илустрирана магнетна позадина и 30 магнети ● Форматот на книгата лесно може да се носи и позиционира за кративна игра со раскажување приказни ● Помага во развојот на јазичните способности и фантазијата
  ден 650,00
  Слика на Магнетни приказни ГРАДИЛИШТЕ - Janod

  Магнетни приказни ГРАДИЛИШТЕ - Janod

  За возраст од 3 години и понатаму │ Илустрирана магнетна позадина и 30 магнети ● Форматот на книгата лесно може да се носи и позиционира за кративна игра со раскажување приказни ● Помага во развојот на јазичните способности и фантазијата
  ден 650,00
  Слика на Магнетни приказни ДИНОСАУРУСИ - Janod

  Магнетни приказни ДИНОСАУРУСИ - Janod

  За возраст од 3 години и понатаму │ Илустрирана магнетна позадина и 30 магнети ● Форматот на книгата лесно може да се носи и позиционира за кративна игра со раскажување приказни ● Помага во развојот на јазичните способности и фантазијата
  ден 650,00
  Слика на Магнетни приказни ДОМАШНИ МИЛЕНИЦИ - Janod

  Магнетни приказни ДОМАШНИ МИЛЕНИЦИ - Janod

  За возраст од 3 години и понатаму │ Илустрирана магнетна позадина и 30 магнети ● Форматот на книгата лесно може да се носи и позиционира за кративна игра со раскажување приказни ● Помага во развојот на јазичните способности и фантазијата
  ден 650,00
  Слика на Магнетни приказни ЕДНОРОЗИ - Janod

  Магнетни приказни ЕДНОРОЗИ - Janod

  За возраст од 3 години и понатаму │ Илустрирана магнетна позадина и 30 магнети ● Форматот на книгата лесно може да се носи и позиционира за кративна игра со раскажување приказни ● Помага во развојот на јазичните способности и фантазијата
  ден 650,00
  Слика на Магнетни приказни ЗАБАВА ВО ШУМАТА - Janod

  Магнетни приказни ЗАБАВА ВО ШУМАТА - Janod

  За возраст од 3 години и понатаму │ Илустрирана магнетна позадина и 30 магнети ● Форматот на книгата лесно може да се носи и позиционира за кративна игра со раскажување приказни ● Помага во развојот на јазичните способности и фантазијата
  ден 650,00
  Слика на Магнетни приказни ПОЖАРНИКАРИ - Janod

  Магнетни приказни ПОЖАРНИКАРИ - Janod

  За возраст од 3 години и понатаму │ Илустрирана магнетна позадина и 30 магнети ● Форматот на книгата лесно може да се носи и позиционира за кративна игра со раскажување приказни ● Помага во развојот на јазичните способности и фантазијата
  ден 650,00
  Слика на Магнетни приказни ФАРМА - Janod

  Магнетни приказни ФАРМА - Janod

  За возраст од 3 години и понатаму │ Илустрирана магнетна позадина и 30 магнети ● Форматот на книгата лесно може да се носи и позиционира за кративна игра со раскажување приказни ● Помага во развојот на јазичните способности и фантазијата
  ден 650,00
  Слика на Баланс игра МРАВКА - Sweet Cocoon

  Баланс игра МРАВКА - Sweet Cocoon

  За возраст од 2 години и понатаму │Помага во развојот на концентрацијата и умешноста на рацете ● Одлична забава за целото семејство ● Го поттикнува развојот на имагинацијата, стратешкото размислување и планирање
  ден 1.240,00
  Слика на Дрвени патки за влечење - Sweet Cocoon

  Дрвени патки за влечење - Sweet Cocoon

  За возраст од 1 година и понатаму │ Издржлива и симпатична играчка за рана возраст, специјално дизајнирана да го поттикнува развојот на грубите моторни вештини кај малите деца ● Ја поттикнува желбата за истражување и експериментирање
  ден 1.550,00
  Слика на Сензорна дрвена сложувалка ПОЛЖАВ - Sweet Cocoon

  Сензорна дрвена сложувалка ПОЛЖАВ - Sweet Cocoon

  За возраст од 1 година и понатаму │Помага во развојот на способноста за градење и дизајнирање ● Желбата за откривање и експериментирање ● Фината моторика ● 4 сензорни парчиња за истражување со рацете
  ден 990,00
  Слика на Сортирач за форми КУЌИЧКА ЗА ПТИЦИ - Sweet Cocoon

  Сортирач за форми КУЌИЧКА ЗА ПТИЦИ - Sweet Cocoon

  За возраст од 18 месеци и понатаму │8 големи дрвени блокчиња за развој на умешноста на рацете и на фината моторика ● Вратичка со клуч за отворање на куќичката
  ден 1.760,00
  Слика на Летало КРОКОДИЛ - Janod

  Летало КРОКОДИЛ - Janod

  За возраст од 5 години и понатаму │ Забавен змеј со весела илустрација на крокодил, за многу забава во природа
  ден 490,00
  Слика на Летало ЛАВ - Janod

  Летало ЛАВ - Janod

  За возраст од 5 години и понатаму │ Забавен змеј со весела илустрација, за многу забава во природа
  ден 490,00
  Слика на Летало МЕЧКА - Janod

  Летало МЕЧКА - Janod

  За возраст од 5 години и понатаму │ Забавен змеј со весела илустрација на мечка, за многу забава во природа
  ден 490,00
  Слика на Летало СЛОН - Janod

  Летало СЛОН - Janod

  За возраст од 5 години и понатаму │ Забавен змеј со весела илустрација на слонче, за многу забава во природа
  ден 490,00
  Слика на Сложувалка ЖИВОТНИ И НИВНИТЕ МЛАДЕНЧИЊА - Janod

  Сложувалка ЖИВОТНИ И НИВНИТЕ МЛАДЕНЧИЊА - Janod

  За возраст од 2 години и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата ● Меморијата и концентрација ● Проширување на детскиот вокабулар додека ги развиваат своите мисловни вештини
  ден 790,00
  Слика на Сложувалки со ЖИВОТНИ и НИВНАТА СИЛУЕТА - Janod

  Сложувалки со ЖИВОТНИ и НИВНАТА СИЛУЕТА - Janod

  За возраст од 2 години и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата ● Меморијата и концентрација ● Проширување на детскиот вокабулар додека ги развиваат своите мисловни вештини
  ден 790,00
  Слика на Сложувалки со СПРОТИВНОСТИ - Janod

  Сложувалки со СПРОТИВНОСТИ - Janod

  За возраст од 2 години и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата ● Меморијата и концентрација ● Проширување на детскиот вокабулар додека ги развиваат своите мисловни вештини
  ден 790,00
  Слика на ФАРМА -Дрвен трактор за влечење - Janod

  ФАРМА -Дрвен трактор за влечење - Janod

  За возраст од 1 година и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 1.430,00
  Слика на Сложувалка со дрвени фигури - ШУМА - Janod
  Слика на Креативен комплет за изработка на 5 бразлетни со желба - Janod/Hachette
  Слика на Janod Кутија со едукативни и развојни играчки за возраст од 12 месеци

  Janod Кутија со едукативни и развојни играчки за возраст од 12 месеци

  За возраст од 1 година и понатаму │ Помага во развојот на вниманието и концентрацијата, моторичките вештини и координацијата ● Дизајнирана е во соработка со специјалисти за развој и образование
  ден 3.090,00
  Слика на Janod Кутија со едукативни и развојни играчки за возраст од 18 месеци

  Janod Кутија со едукативни и развојни играчки за возраст од 18 месеци

  За возраст од 18 месеци и понатаму │ Помага во развојот вниманието и концентрацијата, моторичките вештини и координацијата ● Дизајнирана е во соработка со специјалисти за образование, детски психијатри, професионални терапевти итн.
  ден 3.090,00
  Слика на Janod Кутија со едукативни и развојни играчки за возраст од 24 месеци

  Janod Кутија со едукативни и развојни играчки за возраст од 24 месеци

  За возраст од 24 месеци и понатаму │ Помага во развојот вниманието и концентрацијата, моторичките вештини и координацијата ● Ги поттикнува креативноста и фантазијата ● Го стимулира развојот на когнитивните способности ● Дизајнирана е во соработка со специјалисти за развој и образование
  ден 3.090,00
  Слика на Janod Кутија со едукативни и развојни играчки за возраст од 36 месеци

  Janod Кутија со едукативни и развојни играчки за возраст од 36 месеци

  За возраст од 3 години и понатаму │ Помага во развојот вниманието и концентрацијата, моторичките вештини и координацијата ● Го стимулира развојот на размислувањето, планирањето и способноста за наоѓање решенија ● Дизајнирана е во соработка со специјалисти за развој и образование
  ден 3.090,00
  Слика на Лист со активности (Мултифункционална масичка) Sweet Cocoon - Janod

  Лист со активности (Мултифункционална масичка) Sweet Cocoon - Janod

  За возраст од 18 месеци и понатаму │ Играчка за рано учење со 5 стимулирачки забавни активности ● Помага во развојот на видот, вниманието, концентрацијата, моторичките вештини и координацијата ● Во понатамошните фази, децата ќе можат да учат и нови зборови, со набљудување на малите суштества од градината кои се наоѓаат на листот.
  ден 2.170,00
  Слика на Пазарче со додатоци ФАРМА - Janod

  Пазарче со додатоци ФАРМА - Janod

  За возраст од 3 години и понатаму │ Со овој фантастичен штанд, децата можат да ја играат улогата на купувачи или породавачи, како на вистински пазар ● Комплетот вклучува 58 додатоци, коишто ќе им овозможат на децата реалистично искуство ● Одлична играчка за развој на имагинацијата, комуникацијата и социјални вештини, а може да помогне и при совладувањето на основните нумерички операции
  ден 6.190,00
  Слика на Продавница за бонбони - Janod
  Слика на Музички сет - Gioia - Janod

  Музички сет - Gioia - Janod

  За возраст од 18 месеци и понатаму │Комплет од 4 музички играчки за убав вовед во светот на музиката ● Идеална прва музичка играчка за која помага во развојот на слухот, чувството за ритам и музичките вештини ● Исто така, го поддржува развојот на фантазијата, концентрацијата, упорноста и моторната координација.
  ден 2.170,00
  Слика на Музичка масичка - Gioia - Janod

  Музичка масичка - Gioia - Janod

  Играчка со повеќе активности за бебиња на возраст од 12 месеци па нагоре 3 звучни играчки кои предизвикуваат музичко будење Поттикнува моторички развој и откривање звуци
  ден 1.860,00
  Слика на Дрвена скара со додатоци - Janod

  Дрвена скара со додатоци - Janod

  За возраст од 3 години и понатаму │ Мобилна и лесна за поставување секаде каде што децата сакаат да готват ● Облечете ги престилките и подгответе вкусна скара со вклучените 36 додатоци
  ден 3.750,00
  Слика на Моите магигични напивки (Magic School) - Janod/Hachette

  Моите магигични напивки (Magic School) - Janod/Hachette

  За возраст од 7 години и понатаму │ Комплет за правење магични напивки ● Ги ослободува фантазијата и креативноста ● Помага во развојот на вниманието, трпението, прецизноста и вештината на рацете
  ден 1.430,00
  Слика на Магнетна книга ЕДНОРОЗИ - Janod

  Магнетна книга ЕДНОРОЗИ - Janod

  За возраст од 3 години и понатаму │ Вклучува 44 магнети и 10 модели на еднорог ● Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата ● Меморијата и концентрација ● Проширување на детскиот вокабулар додека ги развиваат своите мисловни вештини
  ден 1.150,00
  Слика на Тапан - Gioia

  Тапан - Gioia

  ден 1.550,00
  Слика на Мемо игра со БУБАМАРИ - Janod

  Мемо игра со БУБАМАРИ - Janod

  За возраст од 2 години и понатаму │ Одлична забава за целото семејство ● Помага во развојот вниманието и концентрацијата и логичкото размислување ● Препознавање бои, стратешко размислување и планирање
  ден 1.240,00
  Слика на Даска за балансирање Цвет - Sweet Cocoon
  Слика на Количка за влечење (со дрвени блокчиња) ПОЛЖАВ - Sweet Cocoon - Janod

  Количка за влечење (со дрвени блокчиња) ПОЛЖАВ - Sweet Cocoon - Janod

  За возраст од 18 месеци и понатаму │ Помага во развојот вниманието и концентрацијата, моторичките вештини и координацијата
  ден 1.860,00
  Слика на Магичен Океан - Сет за креирање круни
  Слика на Сет за изработка на круни (Magic School) - Janod/Hachette
  Слика на Сет за изработка на магични стапчиња (Magic School) - Janod/Hachette
  Слика на Сет за изработка на магични стапчиња (Magic Ocean) - Janod/Hachette
  Слика на Креативен сет за изработка на накит - 30 бразлетни од конец - Виножито
  Слика на Креативен сет за изработка на накит - 8 бразлетни за среќа
  Слика на Креативен сет за изработка на 4 парчиња накит од дрво - Убавата шума
  Слика на Креативен сет за изработка на 4 парчиња накит од дрво - Таинствена џунгла
  Слика на Креативен сет за изработка на 4 парчиња накит од дрво - Цветна градина
  Слика на Креативен сет за изработка на 4 парчиња накит од дрво - Земја на виножитото
  Слика на Дневник на тајни - Magic Ocean
  Филтри Close
  Min: ден 490,00 Max: ден 6.190,00
  ден490 ден6190
  Категории