Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Алки, тропалки и други играчки

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на Дрвена тропалка ЕЛАСТИЧНА КОЦКА - Heimess

  Дрвена тропалка ЕЛАСТИЧНА КОЦКА - Heimess

  Одлична играчка за развивање на стисокот на рацете на бебето и на силата на мускулите, којашто го поттикнува развојниот процес • Рачно изработена во Германија, од бука и јавор од одржливи извори • EN71 сертификат за безбедност • Безбедни бои на база на вода • Може да служи и како глодалка што го олеснува периодот на никнување на забите
  ден 690,00
  Слика на Дрвена тропалка ЕЛАСТИЧНА ПИРАМИДА - Goki

  Дрвена тропалка ЕЛАСТИЧНА ПИРАМИДА - Goki

  Одлична играчка за развивање на стисокот на рацете на бебето и на силата на мускулите, којашто го поттикнува развојниот процес • Рачно изработена во Германија, од бука и јавор од одржливи извори • EN71 сертификат за безбедност • Безбедни бои на база на вода • Може да служи и како глодалка што го олеснува периодот на никнување на забите
  ден 670,00
  Слика на Дрвена тропалка ЕЛАСТИЧНА ТОПКА - Goki

  Дрвена тропалка ЕЛАСТИЧНА ТОПКА - Goki

  Уникатно убава еластична дрвена играчка, смислено дизајнирана за развој на фината моторика и на когнитивниот развој. • Рачно изработена во Германија, од бука и јавор од одржливи извори • EN71 сертификат за безбедност • Безбедни бои на база на вода • Може да служи и како глодалка што го олеснува периодот на никнување на забите
  ден 790,00
  Слика на Дрвена тропалка МЕЧЕ - Goki

  Дрвена тропалка МЕЧЕ - Goki

  Промислено обоена во инспиративна сиво-бела кремаста палета, која прекрасно ја нагласува природната убавина на дрвото. • Рачно изработена во Германија, од бука и јавор од одржливи извори • EN71 сертификат за безбедност • Безбедни бои на база на вода • Може да служи и како глодалка што го олеснува периодот на никнување на забите
  ден 550,00
  Слика на Алка за допирање - Полукруг со топчиња и прстени - Heimess
  Слика на Алка за допирање - Розова/бела/сива - Heimess 764920
  Слика на Алка за допирање - Спинер
  Слика на Алка за допирање и тропалка - Африка
  Слика на Алка за допирање и тропалка - Бубамара
  Слика на Алка за допирање и тропалка - Бубамара - натур
  Слика на Алка за допирање и тропалка - Возила
  Слика на Алка за допирање и тропалка - Еж
  Слика на Алка за допирање и тропалка - Конфети - Heimess
  Слика на Алка за допирање и тропалка - Конфети - Heimess (741470)
  Слика на Алка за допирање и тропалка - МЕЧЕ - натур
  Слика на Алка за допирање и тропалка - Топка (Heimess 763920)
  Слика на Алка за допирање и тропалка - Топка виножито
  Слика на Дрвена играчка за бебиња - ЅВЕЗДА (Heimess 765890)

  Дрвена играчка за бебиња - ЅВЕЗДА (Heimess 765890)

  Идеална прва играчка во модерни бои, изработена од бука и јавор и обоена со водени бои.
  ден 420,00
  Слика на Дрвена играчка за бебиња - КОЦКА (Heimess 735620)
  Слика на Еластична топка виножито - голема
  Слика на Еластична топка натур - Heimess
  Слика на Играчка за бебе - Тропалка Виножито
  Слика на Приврзок за цуцла - ВЕРВЕРИЧКА (Heimess Nature)
  Слика на Играчка за бебиња - Виножито - Heimess
  Слика на Играчка за бебиња - Топка виножито - Heimess
  Слика на Играчка за бебиња СЛОНЧЕ - Heimess
  Слика на Дрвена музичка играчка - Музичка кутија што се врти - Hape
  Слика на Мека играчка МАГАРЕТО ИГНАС - Lilliputiens

  Мека играчка МАГАРЕТО ИГНАС - Lilliputiens

  За возраст од 3 месеци и понатаму │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 1.690,00
  Слика на Мека играчка НОСОРОГОТ МАРИУС - Lilliputiens

  Мека играчка НОСОРОГОТ МАРИУС - Lilliputiens

  За возраст од 3 месеци и понатаму │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 1.590,00
  Слика на Мека играчка со активности СРНИЧКАТА СТЕЛА - Lilliputiens

  Мека играчка со активности СРНИЧКАТА СТЕЛА - Lilliputiens

  За возраст од 9 месеци и понатаму │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 1.690,00
  Слика на Мека играчка за влечење ЕДНОРОГ - Lilliputiens
  Слика на Мека играчка за влечење НОСОРОГОТ МАРИУС - Lilliputiens
  Слика на Мека играчка со активности НОСОРОГОТ МАРИУС - Lilliputiens
  Слика на Мека играчка со активности ЕДНОРОГОТ ЛУИЗ - Lilliputiens
  Слика на Подлога за играње со додатоци ЏУНГЛА - Lilliputiens
  Слика на Подлога за играње со додатоци ШУМА - Lilliputiens
  Слика на Мека играчка ПИРАМИДА СО АКТИВНОСТИ - Lilliputiens

  Мека играчка ПИРАМИДА СО АКТИВНОСТИ - Lilliputiens

  Развој на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста и љубопитноста
  ден 2.590,00
  Слика на Лавот Џек, звучна ролна - Lilliputiens
  Слика на Анаис, ролна со звуци - Lilliputiens
  Слика на Пабло, ролна со звуци - Lilliputiens
  Слика на КОКОШКА СО АКТИВНОСТИ - Lilliputiens

  КОКОШКА СО АКТИВНОСТИ - Lilliputiens

  За возраст од 9 месеци и понатаму │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 1.690,00
  Слика на ТУКАН СО АКТИВНОСТИ - Lilliputiens

  ТУКАН СО АКТИВНОСТИ - Lilliputiens

  За возраст од 9 месеци и понатаму │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 1.690,00
  Слика на Мека ограда за креветче КРОКОДИЛОТ АНАТОЛ - Lilliputiens

  Мека ограда за креветче КРОКОДИЛОТ АНАТОЛ - Lilliputiens

  За возраст: од раѓање │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 4.390,00
  Слика на Тропалка со глодалка - ЛИЦЕСОТ ЛЕОНАРД - Kaloo

  Тропалка со глодалка - ЛИЦЕСОТ ЛЕОНАРД - Kaloo

  Соодветна за бебиња уште од раѓање ● Исклучително мека и нежна тропалка ● Извезани детали на лицето ● Дрвена глодалка ● Големината одговара на малите бебешки раце и го поттикнува рефлексот за фаќање и стискање
  ден 890,00
  Слика на Тропалка со глодалка - ЛИЦЕСОТ ЛЕОНАРД - Kaloo

  Тропалка со глодалка - ЛИЦЕСОТ ЛЕОНАРД - Kaloo

  Соодветна за бебиња уште од раѓање ● Исклучително мека и нежна тропалка ● Извезани детали на лицето ● Дрвена глодалка ● Големината одговара на малите бебешки раце и го поттикнува рефлексот за фаќање и стискање
  ден 890,00
  Слика на Мека тропалка со дрвена глодалка - Срната Стела - Lilliputiens

  Мека тропалка со дрвена глодалка - Срната Стела - Lilliputiens

  За возраст од 3 месеци и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Ги активира сетилата за вид и допир
  ден 890,00
  Слика на Мека тропалка со дрвена глодалка - Кравата Розали - Lilliputiens

  Мека тропалка со дрвена глодалка - Кравата Розали - Lilliputiens

  За возраст од 3 месеци и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Ги активира сетилата за вид и допир
  ден 890,00
  Слика на Мека тропалка со дрвена глодалка - Срната Стела - Lilliputiens

  Мека тропалка со дрвена глодалка - Срната Стела - Lilliputiens

  За возраст од 3 месеци и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Ги активира сетилата за вид и допир
  ден 890,00
  Слика на Сензорна подлога за бебиња СТИМУЛИ - Kaloo

  Сензорна подлога за бебиња СТИМУЛИ - Kaloo

  За возраст од 0 до 24 месеци │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Ги активира сетилата за вид и допир и слух ● Соодветна е за користење во природа
  ден 7.430,00
  Слика на Играчка за бебиња - Маче што се клати - СТИМУЛИ - Kaloo

  Играчка за бебиња - Маче што се клати - СТИМУЛИ - Kaloo

  За возраст од 0 до 24 месеци │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Ги активира сетилата за вид и допир и слух
  ден 1.540,00
  Слика на Мека книга за бебиња СТИМУЛИ - Kaloo

  Мека книга за бебиња СТИМУЛИ - Kaloo

  За возраст од 0 до 24 месеци │ Контрастните бои и шари помагаат во развојот на видот ● Го поттикнува развојот на рефлексот за фаќање и држење
  ден 990,00
  Слика на Мека тропалка за бебиња СТИМУЛИ - Kaloo

  Мека тропалка за бебиња СТИМУЛИ - Kaloo

  За возраст од 0 до 24 месеци │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Ги активира сетилата за вид и допир и слух
  ден 690,00
  Слика на Спирала со активности Мариус- Lilliputiens

  Спирала со активности Мариус- Lilliputiens

  За возраст од 3 месеци и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата ● Ги активира сетилата за вид и допир
  ден 2.490,00
  Слика на Спирала со активности ФАРМА - Lilliputiens

  Спирала со активности ФАРМА - Lilliputiens

  За возраст од 3 месеци и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата ● Ги активира сетилата за вид и допир
  ден 2.490,00
  Слика на Спирала со активности ШУМА - Lilliputiens

  Спирала со активности ШУМА - Lilliputiens

  За возраст од 3 месеци и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата ● Ги активира сетилата за вид и допир
  ден 2.490,00
  Слика на Дрвена играчка за бебиња МЕЧЕ - Goki

  Дрвена играчка за бебиња МЕЧЕ - Goki

  За возраст од 3 месеци и понатаму │ Го поттикнува развојот на моторичките способности ● Може да се прилагоди на 4 висини ● Цврста, стабилна, трајна и безбедна ● Димензии 63 x 55 x 53 cm
  ден 4.390,00
  Слика на Бебешка перница за под стомаче - Galt

  Бебешка перница за под стомаче - Galt

  Перниче на надувување обложено со ткаенина и со 3 додадоци.
  ден 1.490,00
  Слика на Сензорни коцки - Galt

  Сензорни коцки - Galt

  Шест сензорни коцки со различни текстури.
  ден 1.340,00
  Слика на Топка со активности - Galt

  Топка со активности - Galt

  Перниче на надувување обложено со ткаенина и со 3 додадоци.
  ден 1.390,00
  Слика на Дрвена играчка со активности за бебиња - Kaloo
  Слика на Мека играчка со дрвена глодалка ЗАЈАЧЕ (Гулаб) - Kaloo
  Слика на Мека играчка со дрвена глодалка ЗАЈАЧЕ (Зелено) - Kaloo
  Слика на Мека играчка со дрвена глодалка ЗАЈАЧЕ (Розово) - Kaloo
  Слика на Мека музичка играчка КРАВАТА РОЗАЛИ - Lilliputiens
  Слика на Мека музичка играчка ЛИСИЦАТА АЛИС - Lilliputiens
  Слика на Мека музичка играчка МАГАРЕТО ИГНАС - Lilliputiens
  Слика на ЦРВЕНКАПА - Тропалка со ѕвонче - Lilliputiens
  Слика на Змејот ЏО - играчка за стискање - ECO
  Филтри Close
  Min: ден 420,00 Max: ден 7.900,00
  ден420 ден7900