Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Llorens Dolls

  Llorens е престижна марка на висококвалитетни и рачно изработени кукли, со голема посветеност на деталите, затоа и децата и колекционерите ја ценат убавината на овие преслатки модели. Llorens е еден од најиновативните и најмодерните производители на пазарот, со постојан развој на портфолиото. Овие кукли се целосно дизајнирани и произведени во Шпанија, од материјали со врвен квалитет.

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на Кукла АЛЕКСАНДРА, со цветен фустан и крзнена јакна (со звуци , 42cm) - Llorens Dolls

  Кукла АЛЕКСАНДРА, со цветен фустан и крзнена јакна (со звуци , 42cm) - Llorens Dolls

  За возраст од 3 години и понатаму │ Рачно изработена кукла со ексклузивен дизајн и реалистчни детали ● Со подвижни зглобови ● Александра е слатка плачка облечена во нијанси на розова и сива боја, којашто плаче ако ѝ ја извадите цуцлата од устата ● Куклите Llorens и нивната облека се направени во Шпанија од материјали со врвен квалитет. Целата облека е рачно изработена по исклучително високи стандарди ● Спакувана e во ексклузивна кутија за подарок
  ден 4.890,00
  Слика на Кукла АЛЕКСАНДРА, со цветен фустан и плетено палто (со звуци , 42cm) - Llorens Dolls

  Кукла АЛЕКСАНДРА, со цветен фустан и плетено палто (со звуци , 42cm) - Llorens Dolls

  За возраст од 3 години и понатаму │ Рачно изработена кукла со ексклузивен дизајн и реалистчни детали ● Со подвижни зглобови ● Александра е слатка плачка облечена во нијанси на розова и сива боја, којашто плаче ако ѝ ја извадите цуцлата од устата ● Куклите Llorens и нивната облека се направени во Шпанија од материјали со врвен квалитет. Целата облека е рачно изработена по исклучително високи стандарди ● Спакувана e во ексклузивна кутија за подарок
  ден 5.360,00
  Слика на Кукла ЖОЕЛA во пижами со слончиња, без звуци (38cm) - Llorens Dolls

  Кукла ЖОЕЛA во пижами со слончиња, без звуци (38cm) - Llorens Dolls

  За возраст од 3 години и понатаму │ Рачно изработена кукла со ексклузивен дизајн и реалистчни детали ● Куклите Llorens и нивната облека се направени во Шпанија од материјали со врвен квалитет. Целата облека е рачно изработена по исклучително високи стандарди ● Спакувана e во ексклузивна кутија за подарок
  ден 3.190,00
  Слика на Кукла ЖОЕЛA со црвена коса, без звуци (38cm) - Llorens Dolls

  Кукла ЖОЕЛA со црвена коса, без звуци (38cm) - Llorens Dolls

  За возраст од 3 години и понатаму │ Рачно изработена кукла со ексклузивен дизајн и реалистчни детали ● Жоела е бебе со прекрасна црвена коса врзана во 2 кики со розови панделки ● Куклите Llorens и нивната облека се направени во Шпанија од материјали со врвен квалитет. Целата облека е рачно изработена по исклучително високи стандарди ● Спакувана e во ексклузивна кутија за подарок
  ден 3.790,00
  Слика на Кукла ЖОЕЛA, со бел елек и розов шал (со звуци) 38cm - Llorens Dolls

  Кукла ЖОЕЛA, со бел елек и розов шал (со звуци) 38cm - Llorens Dolls

  За возраст од 3 години и понатаму │ Рачно изработена кукла со ексклузивен дизајн и реалистчни детали ● Жоела има звучен механизам во внатрешноста на текстилното тело, така што таа може да плаче исто како вистинско бебе. ● Куклите Llorens и нивната облека се направени во Шпанија од материјали со врвен квалитет. Целата облека е рачно изработена по исклучително високи стандарди ● Спакувана e во ексклузивна кутија за подарок
  ден 4.670,00
  Слика на Кукла ЖОЕЛA, со плетен розов елек (со звуци) 38cm - Llorens Dolls

  Кукла ЖОЕЛA, со плетен розов елек (со звуци) 38cm - Llorens Dolls

  За возраст од 3 години и понатаму │ Рачно изработена кукла со ексклузивен дизајн и реалистчни детали ● Жоела има звучен механизам во внатрешноста на текстилното тело, така што таа може да плаче исто како вистинско бебе. ● Куклите Llorens и нивната облека се направени во Шпанија од материјали со врвен квалитет. Целата облека е рачно изработена по исклучително високи стандарди ● Спакувана e во ексклузивна кутија за подарок
  ден 4.890,00
  Слика на Кукла ЖОЕЛA, со розова јакна и бел фустан со розови детали (со звуци) 38cm - Llorens Dolls

  Кукла ЖОЕЛA, со розова јакна и бел фустан со розови детали (со звуци) 38cm - Llorens Dolls

  За возраст од 3 години и понатаму │ Рачно изработена кукла со ексклузивен дизајн и реалистчни детали ● Жоела има звучен механизам во внатрешноста на текстилното тело, така што таа може да плаче исто како вистинско бебе. ● Куклите Llorens и нивната облека се направени во Шпанија од материјали со врвен квалитет. Целата облека е рачно изработена по исклучително високи стандарди ● Спакувана e во ексклузивна кутија за подарок
  ден 4.890,00
  Слика на Кукла ЖОЕЛA, со розово ќебе и со звуци (38cm) - Llorens Dolls

  Кукла ЖОЕЛA, со розово ќебе и со звуци (38cm) - Llorens Dolls

  За возраст од 3 години и понатаму │ Рачно изработена кукла со ексклузивен дизајн и реалистчни детали ● Жоела е новороденче што плаче ако ѝ ја извадите цуцлата од устата ● Куклите Llorens и нивната облека се направени во Шпанија од материјали со врвен квалитет. Целата облека е рачно изработена по исклучително високи стандарди ● Спакувана e во ексклузивна кутија за подарок
  ден 4.250,00
  Слика на Кукла НИКА, со корпа со изглед на зајаче (40cm) - Llorens Dolls

  Кукла НИКА, со корпа со изглед на зајаче (40cm) - Llorens Dolls

  За возраст од 3 години и понатаму │ Рачно изработена кукла со ексклузивен дизајн и реалистчни детали ● Куклите Llorens и нивната облека се направени во Шпанија од материјали со врвен квалитет. Целата облека е рачно изработена по исклучително високи стандарди ● Спакувана e во ексклузивна кутија за подарок
  ден 5.990,00
  Слика на Кукла ТАЛА, со розов комбинезон и со звуци (44cm) - Llorens Dolls

  Кукла ТАЛА, со розов комбинезон и со звуци (44cm) - Llorens Dolls

  За возраст од 3 години и понатаму │ Рачно изработена кукла со ексклузивен дизајн и реалистчни детали ● Со флексибилни зглобови ● Тала е новороденче што плаче и вика мама и тато ако ја допрете на стомачето ● Куклите Llorens и нивната облека се направени во Шпанија од материјали со врвен квалитет. Целата облека е рачно изработена по исклучително високи стандарди ● Спакувана e во ексклузивна кутија за подарок
  ден 5.860,00
  Слика на Кукла ТАЛА, со розова гушкалка и со звуци (44cm) - Llorens Dolls

  Кукла ТАЛА, со розова гушкалка и со звуци (44cm) - Llorens Dolls

  За возраст од 3 години и понатаму │ Рачно изработена кукла со ексклузивен дизајн и реалистчни детали ● Со флексибилни зглобови ● Тала е новороденче што плаче и вика мама и тато ако ја допрете на стомачето ● Куклите Llorens и нивната облека се направени во Шпанија од материјали со врвен квалитет. Целата облека е рачно изработена по исклучително високи стандарди ● Спакувана e во ексклузивна кутија за подарок
  ден 5.860,00
  Слика на Кукла КАРЛА 42 cm (со звуци) - Llorens
  Слика на Кукла АИТАНА, со звуци (33cm) - Llorens Dolls

  Кукла АИТАНА, со звуци (33cm) - Llorens Dolls

  За возраст од 3 години и понатаму │ Рачно изработена кукла со ексклузивен дизајн и реалистчни детали ● Куклите Llorens и нивната облека се направени во Шпанија од материјали со врвен квалитет. Целата облека е рачно изработена по исклучително високи стандарди ● Спакувана e во ексклузивна кутија за подарок
  ден 3.630,00
  Слика на Кукла ВЕРА, со звуци (33cm) - Llorens Dolls

  Кукла ВЕРА, со звуци (33cm) - Llorens Dolls

  За возраст од 3 години и понатаму │ Рачно изработена кукла со ексклузивен дизајн и реалистчни детали ● Куклите Llorens и нивната облека се направени во Шпанија од материјали со врвен квалитет. Целата облека е рачно изработена по исклучително високи стандарди ● Спакувана e во ексклузивна кутија за подарок
  ден 3.690,00
  Слика на Кукла ЛУСИЈА 40 cm - Llorens
  Слика на Кукла ЛУСИЈА 40 cm - Llorens

  Кукла ЛУСИЈА 40 cm - Llorens

  За возраст од 3 години и понатаму │ Кукла со ексклузивен дизајн и реалистчни детали
  ден 4.790,00
  Слика на Кукла EЛЕНА 35 cm - Llorens
  Слика на Кукла Miss Minis - Мис БЕЛА ПАН 26 cm - Llorens

  Кукла Miss Minis - Мис БЕЛА ПАН 26 cm - Llorens

  За возраст од 3 години и понатаму │ Со подвижни раце, нозе и глава
  ден 2.950,00
  Слика на Кукла Miss Minis - Мис ЛИЛИ КВИН 26 cm - Llorens

  Кукла Miss Minis - Мис ЛИЛИ КВИН 26 cm - Llorens

  За возраст од 3 години и понатаму │ Со подвижни раце, нозе и глава
  ден 2.950,00
  Слика на Кукла Miss Minis - Мис ЛИЛИ КВИН 26 cm - Llorens

  Кукла Miss Minis - Мис ЛИЛИ КВИН 26 cm - Llorens

  За возраст од 3 години и понатаму │ Со подвижни раце, нозе и глава
  ден 2.950,00
  Слика на Кукла Miss Minis - Мис ЛУСИ МУН 26 cm - Llorens

  Кукла Miss Minis - Мис ЛУСИ МУН 26 cm - Llorens

  За возраст од 3 години и понатаму │ Со подвижни раце, нозе и глава
  ден 2.950,00
  Слика на Кукла Miss Minis - Мис ПИСИ ПИНК 26 cm - Llorens

  Кукла Miss Minis - Мис ПИСИ ПИНК 26 cm - Llorens

  За возраст од 3 години и понатаму │ Со подвижни раце, нозе и глава
  ден 2.950,00
  Слика на Кукла Miss Minis - Мис САРА ПОТС 26 cm - Llorens

  Кукла Miss Minis - Мис САРА ПОТС 26 cm - Llorens

  За возраст од 3 години и понатаму │ Со подвижни раце, нозе и глава
  ден 2.950,00
  Слика на Кукла Miss Minis БАЛЕРИНА 26 cm - Llorens

  Кукла Miss Minis БАЛЕРИНА 26 cm - Llorens

  За возраст од 3 години и понатаму │ Со подвижни раце, нозе и глава
  ден 2.950,00
  Слика на Кукла АНА 40 cm - Llorens
  Слика на Кукла БЕБЕТО МИМИ со ќебенце и перница, 42 cm (со звуци) - Llorens

  Кукла БЕБЕТО МИМИ со ќебенце и перница, 42 cm (со звуци) - Llorens

  За возраст од 3 години и понатаму │ Кукла со ексклузивен дизајн и реалистчни детали ● Со флексибилни зглобови ● Мими е новороденче што плаче и вика мама и тато ако и го стиснете на стомачето ● Куклите Llorens и нивната облека се направени во Шпанија од материјали со врвен квалитет. Целата облека е рачно изработена по исклучително високи стандарди ● Спакувана e во ексклузивна кутија за подарок
  ден 6.230,00
  Слика на Кукла БЕБЕТО МИМИ со перниче во облик на печурка, 42 cm (со звуци) - Llorens

  Кукла БЕБЕТО МИМИ со перниче во облик на печурка, 42 cm (со звуци) - Llorens

  За возраст од 3 години и понатаму │ Кукла со ексклузивен дизајн и реалистчни детали ● Со флексибилни зглобови ● Мими е новороденче што плаче и вика мама и тато ако и го стиснете на стомачето ● Куклите Llorens и нивната облека се направени во Шпанија од материјали со врвен квалитет. Целата облека е рачно изработена по исклучително високи стандарди ● Спакувана e во ексклузивна кутија за подарок
  ден 5.950,00
  Слика на Кукла БЕБЕТО ХАЈДИ со очи што се затвораат, 42 cm (со звуци) - Llorens

  Кукла БЕБЕТО ХАЈДИ со очи што се затвораат, 42 cm (со звуци) - Llorens

  За возраст од 3 години и понатаму │ Кукла со ексклузивен дизајн и реалистчни детали ● Со флексибилни зглобови ● Хајди е новороденче што плаче и вика мама и тато ако и го стиснете на стомачето и нејзините очи се отвораат и затвораат ● Спакувана во ексклузивна кутија за подарок
  ден 5.580,00
  Слика на Бебе ЈУЛИЈА 42 cm - Llorens
  Слика на Кукла ЛУ 28 cm - Llorens