Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Lilliputiens

   

  Нурнете во светот полн со мали чуда, со извонредните играчки на белгискиот бренд Lilliputiens. Нудејќи многу изненадувачки авантури и чисто задоволство, неодоливите колекции на Lilliputiens ги воодушевуваат срцата и на децата и на возрасните! Тие се шарени и едукативни и им помагаат на децата да научат да го откриваат светот околу нив. Тоа значи дека детето со овие развојни играчки секогаш може да открие нешто ново и да ужива во нив долго време.

  Меките и дрвените играчки, книгите, училишните чанти и играчките за капење, се полни со фантазија и се создадени да ги забавуваат и поддржат најмалите во нивниот развој. Интелигентните активности и неочекуваните детали, го стимулираат нивниот ум, додека боите, формите, звуците и текстурите ги привлекуваат сетилата на детето и ја скокоткаат неговата фантазија.

  Заедничкото откривање на шарениот и стимулирачки свет на Lilliputiens е драгоцен момент помеѓу детето и родителот, кој создава спомени кои ќе останат врежани во текот на целиот живот.

  Секогаш инспириран од родителите, бабите и дедовците и секако од децата, креативниот тим на мајки дизајнира играчки со имагинација и интегритет. Безбедноста, корпоративната општествена одговорност и најмалото можно влијание врз околината, се од суштинско значење во овој поглед. Затоа, овие развојни играчки се добри не само за нашите деца, туку и за идните генерации и за утрешниот свет.

  За нивна изработка се користат само врвни материјали и се посветува исклучително внимание на квалитетот. Како резултат на тоа, овие играчки ќе останат убави долго време и ќе можат да се пренесат на браќата, сестрите или на следната генерација.

   

  Тестирање додека не бидат 100% безбедни

  ИграчкитеLilliputiens се тестираат според највисоките безбедносни стандарди. Материјалите што се користат се внимателно избрани, постојано се преоценуваат и се подложени на најстроги тестови (EN71, AZO, кадмиум, фталати итн.). Сите обоени и печатени ткаенини доаѓаат со AZO FREE сертификат. Овој сертификат гарантира дека сите бои што се користат се нетоксични. Боите на дрвените играчки се на база на вода, а дрвото, се разбира, е одобрено од FSC. Секоја играчка е опширно тестирана од акредитирани надворешни лаборатории и ги исполнува најстрогите стандарди. Дури и најмалите играчки поминуваат безброј тестови!

   

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на Куќичка со активности - Lilliputiens

  Куќичка со активности - Lilliputiens

  За возраст од 12 месеци и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата ● Ги активира сетилата за вид и допир
  ден 2.790,00
  Слика на Воз со домашни животни - Lilliputiens

  Воз со домашни животни - Lilliputiens

  За возраст од 12 месеци и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата ● Ги активира сетилата за вид и допир ● Препознавање на форми и бои ● Броење до 3.
  ден 2.290,00
  Слика на Мека играчка ЗМЕЈЧЕ СО АКТИВНОСТИ - Lilliputiens

  Мека играчка ЗМЕЈЧЕ СО АКТИВНОСТИ - Lilliputiens

  За возраст од 9 месеци и понатаму │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 1.690,00
  Слика на ТУКАН СО АКТИВНОСТИ - Lilliputiens

  ТУКАН СО АКТИВНОСТИ - Lilliputiens

  За возраст од 9 месеци и понатаму │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 1.690,00
  Слика на Детска фотелја ЗМЕЈОТ ЏО - Lilliputiens
  Слика на Детска фотелја СРНАТА СТЕЛА - Lilliputiens
  Слика на Мека играчка ЕДНОРОГОТ ЛУИЗ - Lilliputiens

  Мека играчка ЕДНОРОГОТ ЛУИЗ - Lilliputiens

  За возраст од 3 месеци и понатаму │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 1.590,00
  Слика на Мека играчка МАГАРЕТО ИГНАС - Lilliputiens

  Мека играчка МАГАРЕТО ИГНАС - Lilliputiens

  За возраст од 3 месеци и понатаму │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 1.590,00
  Слика на Мека играчка НОСОРОГОТ МАРИУС - Lilliputiens

  Мека играчка НОСОРОГОТ МАРИУС - Lilliputiens

  За возраст од 3 месеци и понатаму │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 1.590,00
  Слика на Мека играчка СРНИЧКА СО АКТИВНОСТИ - Lilliputiens

  Мека играчка СРНИЧКА СО АКТИВНОСТИ - Lilliputiens

  За возраст од 9 месеци и понатаму │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 1.690,00
  Слика на Играчка за бањање - Комплет од три топки ФАРМА - Lilliputiens
  Слика на КОКОШКА СО АКТИВНОСТИ - Lilliputiens

  КОКОШКА СО АКТИВНОСТИ - Lilliputiens

  За возраст од 9 месеци и понатаму │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 1.690,00
  Слика на Комплет од 2 ракавици за бањање - Кравичката Розали и нејзиното бебе - Lilliputiens
  Слика на Комплет од 2 ракавици за бањање - Носорог и бебе - Lilliputiens
  Слика на Мојата прва фарма - Lilliputiens
  Слика на Книга со активности Мариус - Носорогот суперхерој - Lilliputiens
  Слика на Книга со активности Чудесната хероина Анаис - Lilliputiens
  Слика на Комплет од 4 форми ШУМСКИ ЖИВОТНИ (Мека сензорна играчка) - Lilliputiens
  Слика на Тропалка со глодалка - ЕДНОРОГ - Lilliputiens
  Слика на Мек ранец Розали - Lilliputiens
  Слика на Мек ранец Мариус- Lilliputiens
  Слика на Мека играчка за влечење ЕДНОРОГ - Lilliputiens
  Слика на Мека играчка за влечење НОСОРОГОТ МАРИУС - Lilliputiens
  Слика на Бебе Агата - Lilliputiens
  Слика на Мека играчка ОБЛЕЧИ ГО НОСОРОГОТ МАРИУС - Lilliputiens

  Мека играчка ОБЛЕЧИ ГО НОСОРОГОТ МАРИУС - Lilliputiens

  За возраст од 2 години и понатаму │ Помага во развојот на видот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 2.590,00
  Слика на Мека играчка ОБЛЕЧИ ЈА ЖИРФАТА ЗИА - Lilliputiens

  Мека играчка ОБЛЕЧИ ЈА ЖИРФАТА ЗИА - Lilliputiens

  За возраст од 2 години и понатаму │ Помага во развојот на видот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 2.590,00
  Слика на Мека играчка со активности НОСОРОГОТ МАРИУС - Lilliputiens
  Слика на Бебе Анаис - Lilliputiens
  Слика на Тропалка со глодалка лисицата Алис- Lilliputiens
  Слика на Играчка од дрво ВОЗИЛО НА ШЛЕП-СЛУЖБА - Lilliputiens

  Играчка од дрво ВОЗИЛО НА ШЛЕП-СЛУЖБА - Lilliputiens

  Играчка од дрво со текстилни додатоци.
  ден 2.260,00
  Слика на Играчка од дрво КАМИОНОТ НА ЏОРЏ - Lilliputiens

  Играчка од дрво КАМИОНОТ НА ЏОРЏ - Lilliputiens

  Играчка од дрво со текстилни додатоци.
  ден 2.270,00
  Слика на Играчка од дрво ПРОТИВПОЖАРНИОТ КАМИОН НА МАРИУС - Lilliputiens

  Играчка од дрво ПРОТИВПОЖАРНИОТ КАМИОН НА МАРИУС - Lilliputiens

  Играчка од дрво со текстилни додатоци.
  ден 2.270,00
  Слика на Играчка од дрво ТРАКТОРОТ НА РОЗАЛИ - Lilliputiens

  Играчка од дрво ТРАКТОРОТ НА РОЗАЛИ - Lilliputiens

  Играчка од дрво со текстилни додатоци.
  ден 2.260,00
  Слика на Долга перница со активности лемурот Џорџ - Lilliputiens
  Слика на Носорогот МАРИУС -Lilliputiens
  Слика на Мојот прв сет за тенис - Алис-Lilliputiens
  Слика на Мека играчка со активности ЕДНОРОГОТ ЛУИЗ - Lilliputiens
  Слика на Марионетка лисицата Алис - криенка - Lilliputiens
  Слика на Чанта ЛИСИЦАТА АЛИС - Lilliputiens
  Слика на Модуларна табуретка ЛИСИЦАТА АЛИС - Lilliputiens
  Слика на Модуларна табуретка ТУКАНОТ ПАБЛО - Lilliputiens
  Слика на Мека играчка топка ЦРВЕНКАПА - Lilliputiens
  Слика на Подлога за играње со додатоци ЏУНГЛА - Lilliputiens
  Слика на Подлога за играње со додатоци ШУМА - Lilliputiens
  Слика на На пат - сет за готвење престилка и капа - Lilliputiens
  Слика на Мека книга ТРИТЕ ПРАСИЊА - Lilliputiens
  Слика на Игра за во бања КРОКОДИЛ 1 - 2 - 3 - Lilliputiens
  Слика на Игра за во бања РИБАРСКИ БРОД - Lilliputiens
  Слика на Мемо игра за во бања ТУКАНОТ ПАБЛО - Lilliputiens
  Слика на Мека играчка ПИРАМИДА СО АКТИВНОСТИ - Lilliputiens

  Мека играчка ПИРАМИДА СО АКТИВНОСТИ - Lilliputiens

  Развој на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста и љубопитноста
  ден 2.590,00
  Слика на Лавот Џек, звучна ролна - Lilliputiens
  Слика на Анаис, ролна со звуци - Lilliputiens
  Слика на Пабло, ролна со звуци - Lilliputiens
  Слика на Мека играча ДОКТОРСКА ЧАНТА - АЛИС - Lilliputiens

  Мека играча ДОКТОРСКА ЧАНТА - АЛИС - Lilliputiens

  Развој на фантазијата и на чувството за емпатија ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста и љубопитноста
  ден 2.790,00
  Слика на Мека играчка со активности ЛИСИЦАТА АЛИС - Lilliputiens

  Мека играчка со активности ЛИСИЦАТА АЛИС - Lilliputiens

  За возраст од 9 месеци и понатаму │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 2.360,00
  Слика на Играчка со активности КРОКОДИЛОТ АНАТОЛ - Lilliputiens

  Играчка со активности КРОКОДИЛОТ АНАТОЛ - Lilliputiens

  За возраст од 6 месеци и понатаму │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 5.290,00
  Слика на Мека ограда за креветче КРОКОДИЛОТ АНАТОЛ - Lilliputiens

  Мека ограда за креветче КРОКОДИЛОТ АНАТОЛ - Lilliputiens

  За возраст: од раѓање │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 4.390,00
  Слика на Мека кукла БЕБЕ со корпа и додатоци - Lilliputiens

  Мека кукла БЕБЕ со корпа и додатоци - Lilliputiens

  За возраст од 12 месеци и понатаму │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 2.990,00
  Слика на Мека развојна играчка со активности ГЛАДНИОТ ТУКАН - Lilliputiens

  Мека развојна играчка со активности ГЛАДНИОТ ТУКАН - Lilliputiens

  За возраст од 9 месеци и понатаму │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 2.590,00
  Слика на Мека развојна играчка со активности КРАВАТА РОЗАЛИ - Lilliputiens

  Мека развојна играчка со активности КРАВАТА РОЗАЛИ - Lilliputiens

  За возраст од 9 месеци и понатаму │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 1.950,00
  Слика на Мека развојна играчка со активности НОСОРОГОТ МАРИУС - Lilliputiens

  Мека развојна играчка со активности НОСОРОГОТ МАРИУС - Lilliputiens

  За возраст од 9 месеци и понатаму │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 1.950,00
  Слика на Мека развојна играчка со активности ТУКАНОТ ПАБЛО - Lilliputiens

  Мека развојна играчка со активности ТУКАНОТ ПАБЛО - Lilliputiens

  За возраст од 9 месеци и понатаму │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 1.950,00
  Слика на Мека кукла БЕБЕТО АЛЕКС со корпа и додатоци - Lilliputiens

  Мека кукла БЕБЕТО АЛЕКС со корпа и додатоци - Lilliputiens

  За возраст од 12 месеци и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 2.990,00
  Слика на Чанта со 6 додатоци - АНАИС - Lilliputiens

  Чанта со 6 додатоци - АНАИС - Lilliputiens

  За возраст од 18 месеци и понатаму │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 2.790,00
  Слика на Мека кукла МОЕТО БЕБЕ МАИА - Lilliputiens

  Мека кукла МОЕТО БЕБЕ МАИА - Lilliputiens

  За возраст од 3 месеци и понатаму │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста, фантазијата и емпатијата
  ден 690,00
  Слика на Мека кукла МОЕТО БЕБЕ МАХЕ - Lilliputiens

  Мека кукла МОЕТО БЕБЕ МАХЕ - Lilliputiens

  За возраст од 3 месеци и понатаму │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста, фантазијата и емпатијата
  ден 690,00
  Слика на Мека кукла МОЕТО БЕБЕ МИЛА - Lilliputiens

  Мека кукла МОЕТО БЕБЕ МИЛА - Lilliputiens

  За возраст од 3 месеци и понатаму │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста, фантазијата и емпатијата
  ден 690,00
  Слика на Мека книга КОЈ СЕ КРИЕ ЗАД ТУКАНОТ ПАБЛО - Lilliputiens

  Мека книга КОЈ СЕ КРИЕ ЗАД ТУКАНОТ ПАБЛО - Lilliputiens

  За возраст од 9 месеци и понатаму │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 1.290,00
  Слика на Мека книга КОЈ СЕ КРИЕ ЗАД ФЛАМИНГОТО АНАИС - Lilliputiens

  Мека книга КОЈ СЕ КРИЕ ЗАД ФЛАМИНГОТО АНАИС - Lilliputiens

  За возраст од 9 месеци и понатаму │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 1.290,00
  Слика на Тајните на носорогот МАРИУС - Lilliputiens

  Тајните на носорогот МАРИУС - Lilliputiens

  За возраст од 6 месеци и понатаму │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 5.680,00
  Слика на Мека тропалка со дрвена глодалка - Срната Стела - Lilliputiens

  Мека тропалка со дрвена глодалка - Срната Стела - Lilliputiens

  За возраст од 3 месеци и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Ги активира сетилата за вид и допир
  ден 890,00
  Слика на Мека тропалка со дрвена глодалка - Кравата Розали - Lilliputiens

  Мека тропалка со дрвена глодалка - Кравата Розали - Lilliputiens

  За возраст од 3 месеци и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Ги активира сетилата за вид и допир
  ден 890,00
  Слика на Мека тропалка со дрвена глодалка - Срната Стела - Lilliputiens

  Мека тропалка со дрвена глодалка - Срната Стела - Lilliputiens

  За возраст од 3 месеци и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Ги активира сетилата за вид и допир
  ден 890,00
  Слика на Сет за готвење престилка и капа - Алис - Lilliputiens
  Слика на Сет за готвење престилка и капа - Emoti-George - Lilliputiens
  Слика на Сет за готвење престилка и капа - George - Lilliputiens
  Слика на Мека играчка за влечење ЗМЕЈОТ ЏО - Lilliputiens

  Мека играчка за влечење ЗМЕЈОТ ЏО - Lilliputiens

  За возраст од 12 месеци и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата ● Ги активира сетилата за вид и допир
  ден 1.980,00
  Слика на Мека играчка за влечење СРНАТА СТЕЛА - Lilliputiens

  Мека играчка за влечење СРНАТА СТЕЛА - Lilliputiens

  За возраст од 12 месеци и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата ● Ги активира сетилата за вид и допир
  ден 1.980,00
  Слика на Мек ранец ЗМЕЈОТ ЏО - Lilliputiens
  Слика на Мек ранец СРНАТА СТЕЛА - Lilliputiens
  Слика на Спирала со активности ФАРМА - Lilliputiens

  Спирала со активности ФАРМА - Lilliputiens

  За возраст од 3 месеци и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата ● Ги активира сетилата за вид и допир
  ден 2.490,00
  Слика на Спирала со активности ШУМА - Lilliputiens

  Спирала со активности ШУМА - Lilliputiens

  За возраст од 3 месеци и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата ● Ги активира сетилата за вид и допир
  ден 2.490,00