Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Geomag

  ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО СВЕТОТ НА GEOMAG

  GEOMAG се магнетни играчки за правење конструкции. Едноставните елементи, како што се магнетните коцки, стапчиња и металните сфери, се држат заедно со волшебната привлечна сила на магнетизмот. Со нив можат да се изградат неверојатни структури, ослободувајќи ја креативноста и имагинација додека децата играат со нив.

  Mилионите луѓе кои си играат со овие производи, се потврда дека магнетизмот е само една од многуте невидливи сили што внесуваат живот во платформите на Geomag.

  Креативноста, интелигенцијата, човечкиот ум, магнетизмот, па дури и гравитацијата се природни енергии и сили кои не можат да се видат, но ги прават сите активности за игра со овие играчки забавни и едукативни.

   

  ДА ИГРАМЕ ЗАЕДНО ЗА ПОЗЕЛЕНА ПЛАНЕТА!

  Целта на Geomag е секое дете што игра со овие играчки, без оглед на возраста, да ја почувствува искрата на креативност, да научи преку ова искуство и едноставно да се забавува, бидејќи тие имаат за цел да го поттикнат здравиот развој на нашите деца.

  Geomag се подеднакво одговорни и за иднината на животната средина во која живееме и затоа вложуваат максимални напори прозиводството на играчките да биде на чист и одржлив начин и за нив да се користи исклучиво рециклирана пластика. 

   Сите играчки се произведени во Швајцарија и ги задоволуваат најстрогите стандарди за безбедност и квалитет и се сертифицирани со STEM од страна на stem.org

         

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на Магични коцки - Зборови (16 коцки) - Geomag
  Слика на Magicube МАГНЕТНИ БЛОКЧИЊА - ФОРМИ - (24 елементи) - Geomag

  Magicube МАГНЕТНИ БЛОКЧИЊА - ФОРМИ - (24 елементи) - Geomag

  За возраст од 1 година и понатаму │ 24 магнетни блокчиња во различни бои и форми ● Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата ● Големина на 1 блокче: 4 cm
  ден 2.950,00
  Слика на Magicube МАГНЕТНИ БЛОКЧИЊА И КАРТИЧКИ - (16 делови) - Geomag

  Magicube МАГНЕТНИ БЛОКЧИЊА И КАРТИЧКИ - (16 делови) - Geomag

  За возраст од 2 години и понатаму │ 10 магнетни блокчиња во боја и 6 двострани картички со примери ● Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 1.790,00
  Слика на Magicube МАГНЕТНИ БЛОКЧИЊА ФОРМИ - (13 делови) - Geomag
  Слика на Magicube МАГНЕТНИ БЛОКЧИЊА ФОРМИ - (6 делови) - Geomag
  Слика на Magicube МАГНЕТНИ КОЦКИ - (16 коцки) - Geomag
  Слика на Magicube МАГНЕТНИ КОЦКИ - (24 коцки) - Geomag
  Слика на Magicube МАГНЕТНИ КОЦКИ - (64 коцки) - Geomag
  Слика на Magicube МАГНЕТНИ КОЦКИ ФОРМИ - (9 коцки) - Geomag
  Слика на Магнетен конструктор PRO-L (110 парчиња) - Geomag
  Слика на Магнетен конструктор PRO-L (50 парчиња) - Geomag
  Слика на Магнетен конструктор PRO-L (75 парчиња) - Geomag
  Слика на Магнетен конструктор PRO-L Masterbox (388 парчиња) - Geomag
  Слика на Магнетен конструктор Класик (114 парчиња) - Geomag
  Слика на Магнетен конструктор Класик (142 парчиња) - Geomag
  Слика на Магнетен конструктор Класик (200 парчиња) - Geomag
  Слика на Магнетен конструктор Класик (42 парчиња) - Geomag
  Слика на Магнетен конструктор Класик (52 парчиња) - Geomag
  Слика на Магнетен конструктор Класик (60 парчиња) - Geomag
  Слика на Магнетен конструктор Класик (93 парчиња) - Geomag
  Слика на Магнетен конструктор СУПЕРКОЛОР (35 парчиња) - Geomag
  Слика на Магнетен конструктор СУПЕРКОЛОР (388 парчиња) - Geomag
  Слика на Магнетен конструктор СУПЕРКОЛОР (52 парчиња) - Geomag
  Слика на Магнетен конструктор СУПЕРКОЛОР (78 парчиња) - Geomag
  Слика на Магнетен конструктор со светкави делови (22 парчиња) - Geomag
  Слика на Магнетен конструктор со светкави делови (35 парчиња) - Geomag
  Слика на Магнетен конструктор со светкави делови (60 парчиња) - Geomag
  Слика на Магнетен конструктор со фосфоресцентни делови (25 елементи) - Geomag
  Слика на Магнетен конструктор со фосфоресцентни делови (42 елементи) - Geomag
  Слика на Магнетен конструктор со фосфоресцентни делови (60 елементи) - Geomag
  Слика на Геометриска лабораторија од 778 елементи - Geomag Education (237)