Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Lilliputiens Есен-Зима 2023

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на Количка ЗМЕЈОТ ЏО - Lilliputiens
  Слика на Количка СРНАТА СТЕЛА - Lilliputiens
  Слика на Интерактивна подлога за играње и вреќа за спиење ЗМЕЈОТ ЏО - Lilliputiens

  Интерактивна подлога за играње и вреќа за спиење ЗМЕЈОТ ЏО - Lilliputiens

  За возраст од 0м+ │ Големина 140 x 185 cm ● Прекрасно илустрирана мека простирка, којашто обезбедува безбедна и удобна површина за играње за бебињата, помагајќи им да ја развијат нивната љубопитност, креативност и имагинација ● Таа е оригинален, нежен и мултифункционален извор на забава и учење за љубопитните бебиња, како и место за удобен одмор и слатка дремка
  ден 6.190,00
  Слика на Интерактивна подлога за играње и вреќа за спиење СРНАТА СТЕЛА - Lilliputiens

  Интерактивна подлога за играње и вреќа за спиење СРНАТА СТЕЛА - Lilliputiens

  За возраст од 0м+ │ Големина 140 x 185 cm ● Прекрасно илустрирана мека простирка, којашто обезбедува безбедна и удобна површина за играње за бебињата, помагајќи им да ја развијат нивната љубопитност, креативност и имагинација ● Таа е оригинален, нежен и мултифункционален извор на забава и учење за љубопитните бебиња, како и место за удобен одмор и слатка дремка
  ден 6.190,00
  Слика на Мека играчка ВОЛКОТ И ТРИТЕ ПРАСИЊА - Lilliputiens

  Мека играчка ВОЛКОТ И ТРИТЕ ПРАСИЊА - Lilliputiens

  За возраст од 18 месци и понатаму │ Ја поттикнува детската фантазија и создавањето приказни ● Играчката е цврсто сошиена и совршено доработена, со внимание кон секој детаљ и сосема безбедна за децата.
  ден 3.090,00
  Слика на Дрвена играчка за редење со меки делови СРНАТА СТЕЛА - Lilliputiens

  Дрвена играчка за редење со меки делови СРНАТА СТЕЛА - Lilliputiens

  За возраст од 1 годинa и понатаму
  ден 1.390,00