Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Janod Box

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на Janod Кутија со едукативни и развојни играчки за возраст од 36 месеци

  Janod Кутија со едукативни и развојни играчки за возраст од 36 месеци

  За возраст од 3 години и понатаму │ Помага во развојот вниманието и концентрацијата, моторичките вештини и координацијата ● Го стимулира развојот на размислувањето, планирањето и способноста за наоѓање решенија ● Дизајнирана е во соработка со специјалисти за развој и образование
  ден 3.090,00
  Слика на Janod Кутија со едукативни и развојни играчки за возраст од 12 месеци

  Janod Кутија со едукативни и развојни играчки за возраст од 12 месеци

  За возраст од 1 година и понатаму │ Помага во развојот на вниманието и концентрацијата, моторичките вештини и координацијата ● Дизајнирана е во соработка со специјалисти за развој и образование
  ден 3.090,00
  Слика на Janod Кутија со едукативни и развојни играчки за возраст од 18 месеци

  Janod Кутија со едукативни и развојни играчки за возраст од 18 месеци

  За возраст од 18 месеци и понатаму │ Помага во развојот вниманието и концентрацијата, моторичките вештини и координацијата ● Дизајнирана е во соработка со специјалисти за образование, детски психијатри, професионални терапевти итн.
  ден 3.090,00
  Слика на Janod Кутија со едукативни и развојни играчки за возраст од 24 месеци

  Janod Кутија со едукативни и развојни играчки за возраст од 24 месеци

  За возраст од 24 месеци и понатаму │ Помага во развојот вниманието и концентрацијата, моторичките вештини и координацијата ● Ги поттикнува креативноста и фантазијата ● Го стимулира развојот на когнитивните способности ● Дизајнирана е во соработка со специјалисти за развој и образование
  ден 3.090,00
  Филтри Close
  Категории