Search
English
All Categories
  Menu Close

  Toys for babies and young children

  View as Grid List
  Sort by
  Display items per page
  Picture of Touch ring elastic pyramid

  Touch ring elastic pyramid

  Одлична играчка за развивање на стисокот на рацете на бебето и на силата на мускулите, којашто го поттикнува развојниот процес • Рачно изработена во Германија, од бука и јавор од одржливи извори • EN71 сертификат за безбедност • Безбедни бои на база на вода • Може да служи и како глодалка што го олеснува периодот на никнување на забите
  ден 670,00
  Picture of Touch ring bear

  Touch ring bear

  Промислено обоена во инспиративна сиво-бела кремаста палета, која прекрасно ја нагласува природната убавина на дрвото. • Рачно изработена во Германија, од бука и јавор од одржливи извори • EN71 сертификат за безбедност • Безбедни бои на база на вода • Може да служи и како глодалка што го олеснува периодот на никнување на забите
  ден 550,00
  Picture of Touch ring elastic confetti
  Picture of Touch ring confetti

  Touch ring confetti

  ден 430,00
  Picture of Touch ring elastic bear, nature
  Picture of Touch ring elastic ball

  Touch ring elastic ball

  ден 440,00
  Picture of MUMMY WOLF PLUSH - LOUISE - 35 CM (13.8 IN)
  Picture of Touch ring elastic star

  Touch ring elastic star

  Идеална прва играчка во модерни бои, изработена од бука и јавор и обоена со водени бои.
  ден 420,00
  Picture of Touch ring elastic cube

  Touch ring elastic cube

  ден 620,00
  Picture of Touch ring elastic rainbow ball
  Picture of Touch ring elastic ball, nature
  Picture of Touch ring elastic rattle rainbow
  Picture of MY FIRST SOFT DOLL FLEUR K, 32 CM
  Picture of MY FIRST DOLL IRIS 25 CM

  MY FIRST DOLL IRIS 25 CM

  ден 1.490,00
  Picture of MY FIRST DOLL IRIS 32 CM (12.6 IN)
  Picture of Кукла “JADE“ 32cm - Kaloo
  Picture of MY FIRST SOFT DOLL ROSE K, 25 CM
  Picture of MY FIRST SOFT DOLL ROSE K, 32 CM
  Picture of VALENTINE K DOLL - MEDIUM

  VALENTINE K DOLL - MEDIUM

  ден 1.540,00
  Picture of VALENTINE K DOLL - LARGE

  VALENTINE K DOLL - LARGE

  ден 2.050,00
  Picture of MY FIRST SOFT DOLL EMMA K, 25 CM
  Picture of MY FIRST SOFT DOLL PERLE K, 25 CM
  Picture of MY FIRST SOFT DOLL PERLE K, 32 CM
  Picture of MY FIRST SOFT DOLL EMMA K, 32 CM / 12.6''
  Picture of TRIANGLE DOUDOU RABBIT JUSTIN - 20CM
  Picture of Kaloo Komforter square Fox Leonard 20 cm in a box
  Picture of PAPRIKA FOX - MAXI

  PAPRIKA FOX - MAXI

  ден 2.490,00
  Picture of PAPRIKA FOX PLUSH PULL ALONG
  Picture of MY FIRST DOLL TENDRESSE AURORE 25 CM
  Picture of TENDRESSE AURORE MUSICAL DOLL - 31 CM
  Picture of PRESTIGE BEAR SOFT TOY, 55 CM - KALOO
  Picture of PRESTIGE NOA ELEPHANT GREY - L
  Picture of Keep sake Rosalie

  Keep sake Rosalie

  ден 5.580,00
  Picture of Sound roll

  Sound roll

  ден 2.390,00
  Picture of Baby Agathe

  Baby Agathe

  ден 1.890,00
  Picture of Baby Anaïs

  Baby Anaïs

  ден 1.890,00
  Picture of Baby Ari

  Baby Ari

  ден 1.990,00
  Picture of Georges long activity lemur

  Georges long activity lemur

  ден 5.580,00
  Picture of Multi-activity chicken

  Multi-activity chicken

  За возраст од 9 месеци и понатаму │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 1.690,00
  Picture of Set of handpuppet wash cloths Rosalie
  Picture of Set of handpuppet wash cloths
  Picture of Jack, sound roll

  Jack, sound roll

  ден 2.390,00
  Picture of Vixen

  Vixen

  ден 4.340,00
  Picture of Soft backpack Marius

  Soft backpack Marius

  ден 1.690,00
  Picture of Soft backpack Rosalie

  Soft backpack Rosalie

  ден 1.690,00
  Picture of Little doctor bag Alice

  Little doctor bag Alice

  Развој на фантазијата и на чувството за емпатија ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста и љубопитноста
  ден 2.790,00
  Picture of Louise pull along unicorn

  Louise pull along unicorn

  ден 1.890,00
  Picture of Cuddly plush Ignace

  Cuddly plush Ignace

  За возраст од 3 месеци и понатаму │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 1.690,00
  Picture of Marius, cuddly rhino

  Marius, cuddly rhino

  За возраст од 3 месеци и понатаму │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 1.590,00
  Picture of Rhino to dress

  Rhino to dress

  За возраст од 2 години и понатаму │ Помага во развојот на видот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 2.590,00
  Picture of Marius activity cuddle

  Marius activity cuddle

  ден 2.290,00
  Picture of Multi-activity fawn

  Multi-activity fawn

  За возраст од 9 месеци и понатаму │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 1.690,00
  Picture of Who's hiding behind Rosalie?

  Who's hiding behind Rosalie?

  За возраст од 9 месеци и понатаму │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 1.290,00
  Picture of Who's hiding behind Anaïs?

  Who's hiding behind Anaïs?

  За возраст од 9 месеци и понатаму │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 1.290,00
  Picture of The three little pigs book

  The three little pigs book

  ден 2.590,00
  Picture of Louise baby

  Louise baby

  За возраст од 12 месеци и понатаму │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 2.990,00
  Picture of My first baby - Maia

  My first baby - Maia

  За возраст од 3 месеци и понатаму │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста, фантазијата и емпатијата
  ден 690,00
  Picture of My first baby - Mila

  My first baby - Mila

  За возраст од 3 месеци и понатаму │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста, фантазијата и емпатијата
  ден 690,00
  Picture of Discovery rhino

  Discovery rhino

  За возраст од 9 месеци и понатаму │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 1.950,00
  Picture of Мека тропалка со дрвена глодалка - Змејот Џо - Lilliputiens

  Мека тропалка со дрвена глодалка - Змејот Џо - Lilliputiens

  За возраст од 3 месеци и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Ги активира сетилата за вид и допир
  ден 890,00
  Picture of Wooden rattle ECO Rosalie

  Wooden rattle ECO Rosalie

  За возраст од 3 месеци и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Ги активира сетилата за вид и допир
  ден 890,00
  Picture of Wooden rattle ECO Stella

  Wooden rattle ECO Stella

  За возраст од 3 месеци и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Ги активира сетилата за вид и допир
  ден 890,00
  Picture of Modular pouf Toucan

  Modular pouf Toucan

  ден 4.250,00
  Picture of My first farm- Lilliputiens

  My first farm- Lilliputiens

  ден 3.460,00
  Picture of Rhino

  Rhino

  ден 4.340,00
  Picture of Пабло, ролна со звуци - Lilliputiens
  Picture of Forest playmat with arche

  Forest playmat with arche

  ден 7.900,00 ден 6.150,00
  Picture of Forest playmat with arche

  Forest playmat with arche

  ден 7.900,00 ден 6.150,00
  Picture of Marius, keep sake

  Marius, keep sake

  За возраст од 6 месеци и понатаму │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 5.680,00
  Picture of ANAÏS Handbag

  ANAÏS Handbag

  За возраст од 18 месеци и понатаму │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 2.790,00
  Picture of Jack, cuddly lion

  Jack, cuddly lion

  За возраст од 3 месеци и понатаму │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 1.590,00
  Picture of DOLL RABBIT ACQUA - SMALL

  DOLL RABBIT ACQUA - SMALL

  ден 1.450,00
  Picture of Baby Gym rainbow

  Baby Gym rainbow

  ден 4.790,00
  Picture of Touch ring elastic rainbow ball
  Picture of Touch ring elastic elephant
  Picture of SHEEP MAXI COMFORTER

  SHEEP MAXI COMFORTER

  ден 1.480,00
  Picture of NOMAD MUSICAL PLUSH - AWAKEN SHEEP
  Picture of NOMAD MUSICAL PLUSH - SLEEPY SHEEP
  Picture of 3 SHEEP DOUDOU SOOTHER HOLDERS
  Picture of Ignace cuddle

  Ignace cuddle

  ден 1.390,00
  Picture of Pram chain with clips Africa
  Picture of Soother chain ladybird

  Soother chain ladybird

  ден 390,00
  Picture of Soother chain moon and star (Heimess Nature)
  Picture of Soother chain bear (Heimess Nature)
  Picture of Alice cuddle

  Alice cuddle

  ден 1.390,00
  Picture of Living Nature Soft Toy - Plush Dachshund Dog (20cm)
  Picture of Living Nature Soft Toy - Large Brown Bear
  Picture of Urban Garden outdoors kit

  Urban Garden outdoors kit

  За возраст од Oм+ │ Задолжителен комплет за родителите што уживаат да поминуваат време на отворено со своите бебиња ● Содржи сè што ви е потребно за на вашето бебе да му биде удобно и да се забавува ● Комплетот вклучува: голема прекривка (70x70cm), подлога за пресоблекување што се преклопува во торбичка за носење во којашто можат да се сместат сите производи во овој комплет, две пластични штипки, футрола за цуцла со изглед на јаготка, зајаче тропалка и двострана мека книга за во количка
  ден 2.350,00
  Picture of musical boat owl toy

  musical boat owl toy

  За возраст од Oм+ │ Музичка играчка за 4 намени и развојни фази: Може да се користи како забавувач на масата за пресоблекување, како додаток на креветчето, тренер за периодот што детето го поминува на стомачето и како играчка за лазење
  ден 2.850,00
  Picture of Living Nature Soft Toy - Monkey, Chimpanzee (30cm)
  Picture of ROTATING MUSIC BOX

  ROTATING MUSIC BOX

  ден 1.260,00
  Picture of Tactile Animals Montessori

  Tactile Animals Montessori

  6 puzzles of animals • 6 touch tokens • Small cotton bag
  ден 1.360,00
  Picture of MY CUTE BALL

  MY CUTE BALL

  The Cute Balls from Kaloo are well-rounded, easy to grab for dynamic and fun games with baby.
  ден 590,00
  Picture of Soft Blocks

  Soft Blocks

  ден 1.340,00
  Picture of Teether Soft Book - Dinosaur
  Picture of Teether Soft Book - Jungle
  Picture of Teether Soft Book - Farm

  Teether Soft Book - Farm

  ден 660,00