Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  S.T.E.M

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на Explore the Forest

  Explore the Forest

  Stimulate scientific thought from a very early age!
  ден 930,00
  Слика на Explore the Safari

  Explore the Safari

  Stimulate scientific thought from a very early age!
  ден 930,00
  Слика на Explore the Sea Life

  Explore the Sea Life

  Stimulate scientific thought from a very early age!
  ден 930,00
  Слика на Logic

  Logic

  Logical thought capable of making connections and relationships • First naturalistic knowledge • Fine manual skills
  ден 550,00
  Слика на Earth Mission - Learn and Play with Coding

  Earth Mission - Learn and Play with Coding

  An educational book that teaches respect for the environment, across a journey through diverse habitats, and an interactive game that will train your mind to use computational thinking.
  ден 1.240,00
  Слика на Learn All About...Technology!

  Learn All About...Technology!

  Lively and original illustrations, all kinds of interesting experiments and a detailed robot to assemble make this set truly one-of-a-kind!
  ден 1.240,00
  Слика на Троделна логичка сложувалка
  Слика на Магнетна лабораторија (Комплет со експерименти) - Galt

  Магнетна лабораторија (Комплет со експерименти) - Galt

  Изведете чудесни магнетни трикови, тестирајте ја моќта на магнетните сили и придвижете тркачки автомобил како со магија!
  ден 900,00
  Слика на Лабораторија за виножито (Комплет со експерименти) - Galt
  Слика на Лабораторија за човековото тело (Комплет со експерименти) - Galt
  Слика на Научна лабораторија (Комплет со експерименти) - Galt
  Слика на Џиновска научна лабораторија (Комплет со експерименти) - Galt

  Џиновска научна лабораторија (Комплет со експерименти) - Galt

  Истражете го неверојатниот свет на науката и откријте фасцинантни факти со оваа џиновска научна лабораторија.
  ден 2.570,00