Search
English
All Categories
  Menu Close

  Hape

  Hape е еден од најголемите светски производители на дрвени играчки. Тие се водат од идејата дека иднината им припаѓа на нашите деца и создава играчки кои инспирираат игра, учење и истражување на светот во кој живееме. Сите производи ги исполнуваат, и почесто, ги надминуваат најстрогите меѓународни стандарди за квалитет и безбедност.

  View as Grid List
  Sort by
  Display items per page
  Picture of VEHICLE SERVICE & REPAIR WORKBENCH

  VEHICLE SERVICE & REPAIR WORKBENCH

  За возраст од 3 години и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата и креативното играње
  ден 6.450,00
  Picture of BUILD 'N' DRIVE CAR SET

  BUILD 'N' DRIVE CAR SET

  За возраст од 3 години и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста, фантазијата и креативното играње
  ден 2.250,00
  Picture of BUILD ''N'' DRIVE MOTORBIKE SET

  BUILD ''N'' DRIVE MOTORBIKE SET

  За возраст од 3 години и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста, фантазијата и креативното играње
  ден 1.950,00
  Picture of EXPLORE AND LEARN MAGIC CUBE

  EXPLORE AND LEARN MAGIC CUBE

  За возраст од 1 година и понатаму │ Интерактивна музичка играчка 4 во 1 ● Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 9.690,00
  Picture of Strawberry Dessert Set

  Strawberry Dessert Set

  За возраст од 3 години и понатаму │ Совршена интерактивна играчка која ги поттикнува малите да го имитираат однесувањето на возрасните ● Помага во развојот на фантазијата, креативноста и социјалните и јазичните вештини
  ден 1.790,00
  Picture of Together in Tune Piano™ Connected Magic Touch™ Piano

  Together in Tune Piano™ Connected Magic Touch™ Piano

  За возраст од 12 месеци и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Ослободете ја креативноста на вашето дете со ова пијано за рана возраст. Пијаното магично прави музика со само еден допир. Вклучува 3 нотни листови и 6 различни песни
  ден 3.190,00
  Picture of FURRY FRIEND VET SET

  FURRY FRIEND VET SET

  За возраст од 3 години и понатму │Комплетно камперско комбе со кукли, додатоци и активности ● Одлично за поттикнување на заедничка игра и за развој на комуникациските вештини
  ден 2.690,00
  Picture of HAPE BATTERY POWERED INTER-CITY LOCO - PINK
  Picture of HAPE BATTERY POWERED INTER-CITY LOCO - BLUE
  Picture of HAPE BATTERY POWERED INTER-CITY LOCO - RED
  Picture of HAPE BATTERY POWERED INTER-CITY LOCO - BLACK
  Picture of ADVENTURE VAN

  ADVENTURE VAN

  За возраст од 3 години и понатму │Комплетно камперско комбе со кукли, додатоци и активности ● Одлично за поттикнување на заедничка игра и за развој на комуникациските вештини
  ден 2.690,00
  Picture of FAST FLIP RACETRACK

  FAST FLIP RACETRACK

  ден 1.690,00
  Picture of Hape Rock & Slide Musical Dollhouse

  Hape Rock & Slide Musical Dollhouse

  Квалитетна дрвена куќичка со многу додатоци и звучни ефекти за интерактивна игра.
  ден 5.690,00
  Picture of Hape - Colour Mix Painting Activity Set
  Picture of MY BAKING OVEN WITH MAGIC COOKIES
  Picture of Hape Store & Go Easel

  Hape Store & Go Easel

  За возраст од 3 години и понатаму │Квалитетна и фунционална двострана табла во вид на куферче ● Лесно склоплива и практична ● Содржи 1 бришач за табла, 2 магнетни маркери за табла со бришачи, 12 обоени креди и држач за креди ● Го поттикнува развојот на креативноста и имагинацијата кај децата
  ден 2.490,00
  Picture of Hape - Flip Flat Easel

  Hape - Flip Flat Easel

  За возраст од 3 години и понатаму │Квалитетна и фунционална ● Лесно склоплива за складирање ● Со додатоци ● Го поттикнува развојот на креативноста и имагинацијата кај децата
  ден 4.190,00
  Picture of Hape Children's Sushi Selection
  Picture of MEGA CITY RAILROAD SET

  MEGA CITY RAILROAD SET

  ден 7.990,00
  Picture of BUSY CITY RAIL SET

  BUSY CITY RAIL SET

  ден 4.950,00
  Picture of Hape Brave Little Engine

  Hape Brave Little Engine

  ден 750,00
  Picture of HAPPY GRAND PIANO, BLACK

  HAPPY GRAND PIANO, BLACK

  ден 8.790,00
  Picture of Steam-Era Passenger Train
  Picture of 70 Piece Railway Train Set and Table with Battery Powered Locomotive

  70 Piece Railway Train Set and Table with Battery Powered Locomotive

  Луксузен комплет од 70 делови и локомотива што се движи на батерии.
  ден 9.490,00
  Picture of RAILWAY BUCKET-BUILDER-SET

  RAILWAY BUCKET-BUILDER-SET

  ден 3.890,00
  Picture of CITY TRAIN BUCKET SET

  CITY TRAIN BUCKET SET

  ден 3.890,00
  Picture of Dynamic Sound Upright Piano

  Dynamic Sound Upright Piano

  ден 10.900,00
  Picture of First Ride Balance Bike - Green
  Picture of First Ride Balance Bike - Pink
  Picture of First Ride Balance Bike - Light Blue
  Picture of HAPPY GRAND PIANO, PINK

  HAPPY GRAND PIANO, PINK

  ден 8.790,00
  Picture of DELUXE WHITE GRAND PIANO

  DELUXE WHITE GRAND PIANO

  Електронско пијано со класичен изглед и извонреден резонантен звук.
  ден 12.420,00
  Picture of ROCKET BALL AIR STACKER

  ROCKET BALL AIR STACKER

  ден 2.380,00
  Picture of ALL-IN-1 KITCHEN

  ALL-IN-1 KITCHEN

  ден 14.490,00
  Picture of ALL-IN-1 EASEL

  ALL-IN-1 EASEL

  Magnetic Whiteboard Side ● Erasable Chalkboard Side ● Refillable Paper Roll ● Adjustable Height and Inclination ● Accessories ● Water Based Paint
  ден 4.970,00
  Picture of DOLL FAMILY MANSION

  DOLL FAMILY MANSION

  Безвремена играчка што ќеја поттикне детската фантазија.
  ден 12.400,00
  Picture of ALL SEASON HOUSE (FURNISHED)

  ALL SEASON HOUSE (FURNISHED)

  Безвремена играчка што ќе ја поттикне детската фантазија.
  ден 9.490,00
  Picture of DELUXE SCIENTIFIC WORKBENCH

  DELUXE SCIENTIFIC WORKBENCH

  ден 7.990,00
  Picture of JUNGLE ADVENTURE RAILWAY TABLE
  Picture of BEAUTY BELONGINGS

  BEAUTY BELONGINGS

  ден 1.390,00
  Picture of Hape Solar System Puzzle

  Hape Solar System Puzzle

  Со двостран едукативен постер, планети од дрво и сонце што свети.
  ден 1.790,00
  Picture of Hape Early Melodies E0305 Pound And Tap Bench

  Hape Early Melodies E0305 Pound And Tap Bench

  Различни можности за игра коишто помагаат учењето да биде забавно за малите деца, коишто со нетрпение го истражуваат и се занимаваат со светот околу нив.
  ден 1.990,00
  Picture of MUSIC MOTION Quadrilla Hape E6012

  MUSIC MOTION Quadrilla Hape E6012

  Оваа звучна варијанта на класичните конструктори на Hape, им овозможува на децата, покрај правењето на неограничен број на конструкции, да експериментираат и со музиката, стратешки поставувајќи ги шесте метални плочки на различни места на конструкцијата.
  ден 6.190,00
  Picture of Quadrilla Hape E6020

  Quadrilla Hape E6020

  ден 5.290,00
  Picture of CASTLE ESCAPE

  CASTLE ESCAPE

  ден 5.890,00
  Picture of Quadrilla Stack Track Bucket Set
  Picture of Super spiral

  Super spiral

  Комплетот содржи 79 елементи 50 топчиња ● Два двострани вртлози ● Скали-ксилофон
  ден 9.540,00
  Picture of COUNTRY CRITTERS PLAY CUBE

  COUNTRY CRITTERS PLAY CUBE

  Шарена коцка со активности којашто ќе го држи вниманието на малите деца со часови.
  ден 9.290,00
  Picture of Џебна лулашка - Hape
  Picture of Товарен дизел воз - Hape
  Picture of CLEVER COMPOSER TUNE TABLE™ MAGIC TOUCH™ ACTIVITY TOY
  Picture of MAGIC TOUCH DRUMS™ WOODEN MUSICAL TOY
  Picture of RIDE-ON ENGINE TABLE

  RIDE-ON ENGINE TABLE

  ден 13.850,00
  Picture of Hape - Fold and Go Beach Set

  Hape - Fold and Go Beach Set

  Достапно од 22 јуни 2021
  ден 690,00
  Picture of SENSORY RAILWAY

  SENSORY RAILWAY

  ден 2.090,00
  Picture of MY FIRST MUSICAL WALKER

  MY FIRST MUSICAL WALKER

  ден 4.340,00
  Picture of TUBING PULL-BACK BOAT

  TUBING PULL-BACK BOAT

  ден 690,00
  Picture of ANYWHERE ART STUDIO

  ANYWHERE ART STUDIO

  ден 2.590,00
  Picture of GRAND CITY STATION

  GRAND CITY STATION

  ден 6.390,00
  Picture of BATTERY POWERED ROLLING-STOCK SET
  Picture of STACKING MUSIC SET

  STACKING MUSIC SET

  ден 1.890,00
  Picture of ROTATING MUSIC BOX

  ROTATING MUSIC BOX

  ден 1.260,00
  Picture of HEALTHY FRUIT PLAYSET

  HEALTHY FRUIT PLAYSET

  ден 1.430,00
  Picture of HEALTHY SALAD PLAYSET

  HEALTHY SALAD PLAYSET

  ден 1.430,00
  Picture of DELICIOUS BREAKFAST PLAYSET

  DELICIOUS BREAKFAST PLAYSET

  ден 1.490,00
  Picture of SUPER EXPANSION RAIL PACK

  SUPER EXPANSION RAIL PACK

  ден 1.490,00
  Picture of DOUBLE FLAVORED BIRTHDAY CAKE
  Picture of PERFECT PIZZA PLAYSET

  PERFECT PIZZA PLAYSET

  ден 1.430,00
  Picture of EMERGENCY SERVICES HQ

  EMERGENCY SERVICES HQ

  ден 6.290,00
  Picture of MASTER WORKBENCH

  MASTER WORKBENCH

  Ја поттикнува имагинацијата и ја подобрува вештината на рацете.
  ден 5.790,00
  Picture of MONSTER MATH SCALE

  MONSTER MATH SCALE

  ден 2.190,00
  Picture of RAINBOW PUZZLE RAILWAY

  RAINBOW PUZZLE RAILWAY

  ден 4.390,00
  Picture of ROCK-A-BYE CRADLE

  ROCK-A-BYE CRADLE

  ден 3.250,00
  Picture of CITY FIRE STATION

  CITY FIRE STATION

  ден 6.290,00
  Picture of CROSSING & CRANE SET

  CROSSING & CRANE SET

  ден 3.390,00
  Picture of Hape Walk-A-Long Snail Pull Toy

  Hape Walk-A-Long Snail Pull Toy

  Award Winning Toddler Wooden Push And Pull Toy with Removable Color-Coded Shape Sorter Shell, Fun Educational Toy for Kids
  ден 2.100,00
  Picture of THE ULTIMATE

  THE ULTIMATE

  ден 11.790,00
  Picture of Hape Park and Go Garage

  Hape Park and Go Garage

  Car Ramp with Four Parking Levels, 2 Toy Cars, 1 Toy Helicopter, a Lift and Fueling Station
  ден 4.360,00
  Picture of New Explorer Balance Bike, Blue
  Picture of New Explorer Balance Bike, Pink
  Picture of New Explorer Balance Bike, Green
  Picture of My First Running Bike Black & red
  Picture of Butterfly Net - Hape

  Butterfly Net - Hape

  ден 780,00
  Picture of Light and Sound Mountain Tunnel - Hape

  Light and Sound Mountain Tunnel - Hape

  За возраст од 3 години и понатаму │ Совршен додаток са секој железнички комплет ● Тунелот испушта звуци на воз кога возот минува низ него, или кога е притиснато копчето ● Комплетот содржи 4 елементи: Тунел од два дела и две шини
  ден 1.680,00
  Picture of ADVANCED TRACK-BUILDING KIT

  ADVANCED TRACK-BUILDING KIT

  За возраст од 3 години и понатаму │Напреден комплет од 14 елементи за градење на покомплексни системи
  ден 1.900,00
  Picture of MIGHTY MOUNTAIN MINE

  MIGHTY MOUNTAIN MINE

  За возраст од 3 години и понатаму │ Наградувана играчка што овозможува многу часови квалитетна и возбудлива забава ● Луксузен комплет на повеќе нивоа, со разновидни функции ● Ги поттикнува љубопитноста и фантазијата и инспирира креативна игра ● Содржи 34 елементи
  ден 11.900,00
  Picture of Shape Sorter Xylophone and Piano - Wooden Instrument Toy

  Shape Sorter Xylophone and Piano - Wooden Instrument Toy

  За возраст од 12 месеци и понатаму │ Помага во учењето на боите и формите и во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Помага во развојот на слухот и музикалноста
  ден 2.090,00
  Picture of LEARN WITH LIGHTS PIANO, RED

  LEARN WITH LIGHTS PIANO, RED

  Дрвено пијано со 25 светлечки клавиши ● Следете ги светлата на копчињата за да ги научите вашите омилени мелодии, а потоа додајте придружни звуци од шест стилизирани мелодии и осум ритмични секвенци ● Совршена подготовка за напредно музичко учење и градење самодоверба кај младите музичари ● Со можност за снимање
  ден 6.290,00
  Picture of LEARN WITH LIGHTS PIANO, RED with stool

  LEARN WITH LIGHTS PIANO, RED with stool

  Дрвено пијано со 25 светлечки клавиши ● Следете ги светлата на копчињата за да ги научите вашите омилени мелодии, а потоа додајте придружни звуци од шест стилизирани мелодии и осум ритмични секвенци ● Совршена подготовка за напредно музичко учење и градење самодоверба кај младите музичари ● Со можност за снимање
  ден 7.600,00
  Picture of LEARN WITH LIGHTS PIANO, BLACK

  LEARN WITH LIGHTS PIANO, BLACK

  Дрвено пијано со 25 светлечки клавиши ● Следете ги светлата на копчињата за да ги научите вашите омилени мелодии, а потоа додајте придружни звуци од шест стилизирани мелодии и осум ритмични секвенци ● Совршена подготовка за напредно музичко учење и градење самодоверба кај младите музичари ● Со можност за снимање
  ден 6.290,00
  Picture of LEARN WITH LIGHTS PIANO, BLACK with stool

  LEARN WITH LIGHTS PIANO, BLACK with stool

  Дрвено пијано со 25 светлечки клавиши ● Следете ги светлата на копчињата за да ги научите вашите омилени мелодии, а потоа додајте придружни звуци од шест стилизирани мелодии и осум ритмични секвенци ● Совршена подготовка за напредно музичко учење и градење самодоверба кај младите музичари ● Со можност за снимање
  ден 7.600,00
  Picture of DOCTOR ON CALL

  DOCTOR ON CALL

  За возраст од 3 години и понатаму │ Ги поттикнува имагинацијата, заедничкото играње и помага во развојот на емпатијата
  ден 1.390,00
  Picture of Hape Garden Vegetables

  Hape Garden Vegetables

  ден 1.390,00
  Picture of Tickled Pink Girl's Vanity

  Tickled Pink Girl's Vanity

  ден 7.590,00
  Picture of Hape Get Up & Go | Lightweight No-Pedal Balance Bike
  Picture of Hape Get Up & Go | Lightweight No-Pedal Balance Bike Red
  Picture of MEGA METROPOLIS TRAIN BUCKET SET

  MEGA METROPOLIS TRAIN BUCKET SET

  За возраст од 3 години и понатаму │ Помага во развојот на љубопитноста и фантазијата ● Го поддржува развојот на социјалните вештини и способноста за работа во група ● Ги унапредува јазичните и организациските способности ● Лесен за складирање и чување
  ден 7.390,00
  Picture of INTERACTIVE HAPPY BIRTHDAY CAKE

  INTERACTIVE HAPPY BIRTHDAY CAKE

  За возраст од 3 години и понатаму │ Притиснете ја чоколадната декорација, за да ја слушнете роденденденската песна и да ја вклучите свеќата ● Дувнете во дупките околу свеќата и таа ќе се изгасне. Сега можете да слушнете овации, аплаузи и роденденски желби ● Помага во развојот на фантазијата и креативното размислување ● Се исклучува автоматски доколку не се користи
  ден 2.290,00
  Picture of MAGIC TOUCH PIANO™ MUSICAL TOY

  MAGIC TOUCH PIANO™ MUSICAL TOY

  За возраст од 12 месеци и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Ослободете ја креативноста на вашето дете со ова пијано за рана возраст. Пијаното магично прави музика со само еден допир. Вклучува 3 нотни листови и 6 различни песни
  ден 2.190,00