Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Музички инструменти

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на Барабан

  Барабан

  ден 1.690,00
  Слика на Барабан „Виножито“
  Слика на Ксилофон

  Ксилофон

  Со песнарка и со обоени плочки, коишто овозможуваат побрзо учење на песните.
  ден 1.690,00
  Слика на Ксилофон - Конфети - Janod
  Слика на Ксилофон EverEarth

  Ксилофон EverEarth

  Дрвен ксилофон со осум обоени метални плочки.
  ден 1.290,00
  Слика на Ксилофон со 15 тонови

  Ксилофон со 15 тонови

  Со песнарка и со обоени плочки, коишто овозможуваат побрзо учење на песните.
  ден 2.150,00
  Слика на Ксилофон со 8 тонови - Goki

  Ксилофон со 8 тонови - Goki

  Со обоени плочки, коишто овозможуваат побрзо учење на песните.
  ден 1.490,00
  Слика на Моето прво електонско пијано - Конфети - Janod
  Слика на Музички сет - Конфети - Janod
  Слика на Музички сет - Конфети - Janod
  Слика на Укулеле

  Укулеле

  ден 1.870,00
  Слика на Усна хармоника - Конфети - Janod