Search
English
All Categories
  Menu Close

  Kaloo

  View as Grid List
  Sort by
  Display items per page
  Picture of MY FIRST BIRTH GIFT BOX CREAM
  Picture of MY FIRST BIRTH GIFT BOX OCHRE
  Picture of MY FIRST BIRTH GIFT BOX TERRACOTTA
  Picture of SENSORY CUBE FOR BABY

  SENSORY CUBE FOR BABY

  Дизајнирана и произведена во соработка со психомоторни терапевти, оваа сензорна коцка е одличен, забавен начин за нежно стимулирање на сетилата на бебето. Таа е лесна за фаќање и држење, а страните од различни материјали, текстури и бои помагаат во развојот на допирот, видот и слухот на бебето.
  ден 1.650,00
  Picture of SOFT MARACA FOR BABY

  SOFT MARACA FOR BABY

  ден 690,00
  Picture of SENSORY MIRROR FOR BABY

  SENSORY MIRROR FOR BABY

  За возраст од 0 месеци и понатаму │ Сетилно огледало, идеално за развивање на сетилата и љубопитноста ● Помага во развојот на видот и слухот ● Различните додатоци помагаат во развојот на а сетилото за допир
  ден 2.490,00
  Picture of GROW-WITH-ME SENSORY MAT FOR BABY
  Picture of VALENTINE K DOLL - MEDIUM

  VALENTINE K DOLL - MEDIUM

  ден 1.540,00
  Picture of MY FIRST SOFT DOLL PERLE K, 25 CM
  Picture of VALENTINE MUSIC BOX

  VALENTINE MUSIC BOX

  За возраст од 3 години и понатаму │Со балерина што игра на музиката од Лебедово езеро ● Со прегради за чување накит и место за фотографија на внатрешната страна на капакот
  ден 2.170,00
  Picture of EMMA MUSIC BOX

  EMMA MUSIC BOX

  За возраст од 3 години и понатаму │Со балерина што игра на музиката од Лебедово езеро ● Со прегради за чување накит и место за фотографија на внатрешната страна на капакот
  ден 2.170,00
  Picture of DOLL RABBIT PURPLE GREY - Small

  DOLL RABBIT PURPLE GREY - Small

  Соодветно користење уште од раѓање │ Спакувано во убава кутија за подарок, што можете да ја прилагодите со порака на соодветно место на внатрешната страна на капакот.
  ден 1.450,00
  Picture of DOLL RABBIT CREAM - SMALL

  DOLL RABBIT CREAM - SMALL

  Соодветно користење уште од раѓање │ Спакувано во убава кутија за подарок, што можете да ја прилагодите со порака на соодветно место на внатрешната страна на капакот.
  ден 1.450,00
  Picture of DOLL RABBIT CREAM - MEDIUM

  DOLL RABBIT CREAM - MEDIUM

  Соодветно користење уште од раѓање │ Спакувано во убава кутија за подарок, што можете да ја прилагодите со порака на соодветно место на внатрешната страна на капакот.
  ден 1.690,00
  Picture of LAPINOO - DOLL RABBIT OCHRE - SMALL

  LAPINOO - DOLL RABBIT OCHRE - SMALL

  Соодветно користење уште од раѓање │ Спакувано во убава кутија за подарок, што можете да ја прилагодите со порака на соодветно место на внатрешната страна на капакот.
  ден 1.450,00
  Picture of LAPINOO - DOLL RABBIT PINK - SMALL

  LAPINOO - DOLL RABBIT PINK - SMALL

  Соодветно користење уште од раѓање │ Спакувано во убава кутија за подарок, што можете да ја прилагодите со порака на соодветно место на внатрешната страна на капакот.
  ден 1.450,00
  Picture of LAPINOO - DOLL RABBIT PINK - SMALL

  LAPINOO - DOLL RABBIT PINK - SMALL

  Соодветно користење уште од раѓање │ Спакувано во убава кутија за подарок, што можете да ја прилагодите со порака на соодветно место на внатрешната страна на капакот.
  ден 1.450,00
  Picture of 3 SHEEP DOUDOU SOOTHER HOLDERS
  Picture of PRESTIGE BEAR SOFT TOY, 55 CM - KALOO
  Picture of MY FIRST SOFT DOLL FLEUR K, 32 CM
  Picture of MY FIRST SOFT DOLL ROSE K, 25 CM
  Picture of MY FIRST SOFT DOLL ROSE K, 32 CM
  Picture of VALENTINE K DOLL - LARGE

  VALENTINE K DOLL - LARGE

  ден 2.050,00
  Picture of MY FIRST SOFT DOLL EMMA K, 25 CM
  Picture of MY FIRST SOFT DOLL PERLE K, 32 CM
  Picture of MY FIRST SOFT DOLL EMMA K, 32 CM / 12.6''
  Picture of SHEEP MAXI COMFORTER

  SHEEP MAXI COMFORTER

  ден 1.480,00
  Picture of GROW-WITH-ME BOOK FOR BABY
  Picture of NOMAD MUSICAL PLUSH - AWAKEN SHEEP
  Picture of SENSORY SOFT BALLS SET FOR BABY (5 PIECES)

  SENSORY SOFT BALLS SET FOR BABY (5 PIECES)

  Овие 5 лесни, текстилни и флексибилни мулти-сензорни топчиња, се одличен и забавен начин за стимулирање на сетилата на бебето.
  ден 1.360,00
  Picture of MY FIRST DOLL IRIS 32 CM (12.6 IN)
  Picture of Кукла “JADE“ 32cm - Kaloo
  Picture of NOMAD MUSICAL PLUSH - SLEEPY SHEEP
  Picture of PRESTIGE NOA ELEPHANT GREY - L
  Picture of MY FIRST DOLL IRIS 25 CM

  MY FIRST DOLL IRIS 25 CM

  ден 1.490,00
  Picture of MY NOMAD SHEEP NIGHTLIGHT

  MY NOMAD SHEEP NIGHTLIGHT

  ден 2.270,00
  Picture of MY FIRST DOLL VALENTINE - 80 CM
  Picture of MY FIRST DOLL AMANDINE - 32 CM
  Picture of MY FIRST DOLL NAOMIE - 25 CM
  Picture of MY FIRST DOLL TENDRESSE AURORE 25 CM
  Picture of TENDRESSE AURORE MUSICAL DOLL - 31 CM
  Picture of MY FIRST BLANKET - KALOO

  MY FIRST BLANKET - KALOO

  ден 1.890,00
  Picture of MUMMY WOLF PLUSH - LOUISE - 35 CM (13.8 IN)
  Picture of DOLL RABBIT ACQUA - SMALL

  DOLL RABBIT ACQUA - SMALL

  ден 1.450,00
  Picture of GREEN TEDDY BEAR BUBBLE OF LOVE - 23 CM
  Picture of GREEN TEDDY BEAR BUBBLE OF LOVE - 30 CM
  Picture of CINNAMON BUNNY BUBBLE OF LOVE - 23 CM (9 IN)
  Picture of Зајче - BUBBLE OF LOVE - 30 cm - Kaloo