Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close
  RSS

  Нови Производи

  Слика на Игра со запченици

  Игра со запченици

  Вртењето на запчениците создава поголема илустрација, којашто постојано се менува во зависност од распоредот на запчениците. Ова ги поттикнува децата да експериментираат и постојано да креираат нешто ново.
  ден 680,00
  Слика на Renault 4, die-cast, 1:34, L= 11,5 cm (Yellow)
  Слика на Renault 4, die-cast, 1:34, L= 11,5 cm (White)
  Слика на Renault 4, die-cast, 1:34, L= 11,5 cm (Blue)
  Слика на Renault 4, die-cast, 1:34, L= 11,5 cm (Red)
  Слика на Citroen Type H, die-cast, 1:24, L= 16 cm (Gray)

  Citroen Type H, die-cast, 1:24, L= 16 cm (Gray)

  Pack up and let's go!
  ден 1.390,00