Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Сметала

  Во периодот помеѓу 4 и 7 години, т.н. предучилишна возраст, децата со леснотија ги усвојуваат вештините како што се: пишување, читање, броење и сметање. Се разбира, доколку им се создадени услови да го развијат својот потенцијал.

  Овој период, годините кога детето учи со сетилата, е од исклучителна важност за понатамошниот успех во учењето.

  Со едно убаво сметало, како и со многу трпение и разбирање, вие може да создадете добри услови за развој на трајната љубов кон учењето.

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на Дрвено сметало - Goki
  Слика на Дрвено сметало - Goki 58926
  Слика на Игра - Научи да броиш од 1 до 5 со дрвени прстени
  Слика на Плочки за сметање
  Слика на Учам да бројам и да сметам - Основи
  Слика на Двострана дрвена табла
  Слика на Математичко чудовиште - Hape

  Математичко чудовиште - Hape

  За возраст од 3 до 8 години │ Помага во учењето на основните математички вештини: собирање, одземање, сооднос, тежини и рамнотежа ● Ги подобрува моторичките вештини и координацијата
  ден 2.190,00
  Филтри Close
  Min: ден 420,00 Max: ден 3.390,00
  ден420 ден3390