Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Headu

  Headu stimulates children’s multiple intelligences by play and with entertaining teaching devices, organised according to a menu of competences that can be personalised in order to train - in a spontaneous and unforced way - the capacity of permanent learning.

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на 123 Сложувалка

  123 Сложувалка

  Распознавање на бројки и количини.
  ден 550,00
  Слика на Игра на спротивности
  Слика на Едукативни картички - Бебешка логика

  Едукативни картички - Бебешка логика

  Мајките и нивните малечки.
  ден 750,00
  Слика на MONTESSORI ALPHABET PUZZLE 3D

  MONTESSORI ALPHABET PUZZLE 3D

  A giant puzzle with large shaped letters
  ден 1.140,00
  Слика на Направено на фармата

  Направено на фармата

  Дознајте што се произведува на фармата.
  ден 930,00
  Слика на Explore the Forest

  Explore the Forest

  Stimulate scientific thought from a very early age!
  ден 930,00
  Слика на Explore the Safari

  Explore the Safari

  Stimulate scientific thought from a very early age!
  ден 930,00
  Слика на Explore the Sea Life

  Explore the Sea Life

  Stimulate scientific thought from a very early age!
  ден 930,00
  Слика на Logic

  Logic

  Logical thought capable of making connections and relationships • First naturalistic knowledge • Fine manual skills
  ден 550,00
  Слика на Similar!

  Similar!

  Development of logical though by means of a comparison and the creation of relations between two or more subjects; Development of visual memory
  ден 550,00
  Слика на Montessori My First Puzzle - Jungle

  Montessori My First Puzzle - Jungle

  Puzzle made up of 6 shaped pieces • 5 wooden animals
  ден 890,00
  Слика на Montessori My First Puzzle - The City

  Montessori My First Puzzle - The City

  Puzzle made up of 6 shaped pieces • 5 wooden animals
  ден 890,00