Search
English
All Categories
  Menu Close

  Wooden cookers and accessories

  View as Grid List
  Sort by
  Display items per page
  Picture of Twist Kitchen

  Twist Kitchen

  ден 12.590,00
  Picture of HAPPY DAY BIG COOKER (WOOD)

  HAPPY DAY BIG COOKER (WOOD)

  ден 7.890,00
  Picture of BIG COOKER REVERSO

  BIG COOKER REVERSO

  Меките бои, уникатниот и модерен дизајн и совршената опременост, се комбинација со многу можности.
  ден 10.900,00
  Picture of LAGOON MAXI COOKER (WOOD)

  LAGOON MAXI COOKER (WOOD)

  ден 12.900,00
  Picture of DELUXE KITCHEN PLAYSET WITH FAN FRYER

  DELUXE KITCHEN PLAYSET WITH FAN FRYER

  За возраст од 3 години и понатаму │ Со специјална рингла со вентилатор ● Кафемат, микробранова печка, фрижидер, корпа за отпадоци за рециклирање и три двострани картички со рецепти ● Димензии 88.6 x 29.7 x 90 cm
  ден 8.250,00
  Picture of MACARON MAXI COOKER (WOOD)

  MACARON MAXI COOKER (WOOD)

  Време на спораката за нарачка на овој производ: 13.02.2021
  ден 13.640,00
  Picture of Strawberry Dessert Set

  Strawberry Dessert Set

  За возраст од 3 години и понатаму │ Совршена интерактивна играчка која ги поттикнува малите да го имитираат однесувањето на возрасните ● Помага во развојот на фантазијата, креативноста и социјалните и јазичните вештини
  ден 1.790,00
  Picture of Italian-Style Coffee

  Italian-Style Coffee

  ден 2.170,00
  Picture of Muddy Lab - Outdoor Kitchen

  Muddy Lab - Outdoor Kitchen

  ден 7.890,00
  Picture of ALL-IN-1 KITCHEN

  ALL-IN-1 KITCHEN

  ден 14.490,00
  Picture of Twist - Tea Set

  Twist - Tea Set

  ден 2.170,00
  Picture of Hape Gourmet Grill With Food
  Picture of Hape Kitchen with Light and Sound

  Hape Kitchen with Light and Sound

  Детската кујна од HaPe International е совршена за забава при готвењето. Играњето со кујната им дава на децата чувство на независност, ја развива нивната имагинација и креативност. Сетот има интерактивни карактеристики кои ја прават играта одраз на активностите што децата ги набљудуваат во секојдневниот живот и сакаат да ги имитираат.
  ден 6.590,00
  Picture of MY BAKING OVEN WITH MAGIC COOKIES
  Picture of LITTLE CHEF COOKING & STEAM PLAYSET

  LITTLE CHEF COOKING & STEAM PLAYSET

  За возраст од 3 години и понатаму │ Комплет од 16 елементи ● Од капакот излегува ладна магла, којашто се издига нагоре како вистинска пареа ● Притиснете го црвеното копче, за да слушнете звуци на готвење
  ден 1.790,00
  Picture of HOTPOT COOKING PLAYSET

  HOTPOT COOKING PLAYSET

  За возраст од 3 години и понатаму │ Комплет од 17 елементи ● Од капакот излегува ладна магла, којашто се издига нагоре како вистинска пареа ● Притиснете го копчето, за да слушнете звуци на готвење
  ден 2.070,00
  Picture of CANDY CHIC BIG COOKER

  CANDY CHIC BIG COOKER

  ден 7.890,00
  Picture of MY PASTRY WORKSHOP

  MY PASTRY WORKSHOP

  ден 2.090,00
  Picture of TRIO CORNER KITCHEN

  TRIO CORNER KITCHEN

  На залиха од 10 октомври 2022 г.
  ден 7.390,00
  Picture of Fruit with velcro

  Fruit with velcro

  ден 1.250,00
  Picture of MACARON COOKER (WOOD)

  MACARON COOKER (WOOD)

  ден 5.590,00
  Picture of Coffee machine

  Coffee machine

  ден 1.890,00
  Picture of METAL TEA SET DINNERWARE

  METAL TEA SET DINNERWARE

  3 - 8 years old
  ден 1.750,00
  Picture of GREEN MARKET FRUITS & VEGETABLE MAXI SET
  Picture of BREAKFAST SET

  BREAKFAST SET

  ден 1.990,00
  Picture of CREPES & CO WAFLE HOUSE (WOOD)

  CREPES & CO WAFLE HOUSE (WOOD)

  Повторно на залиха од 12.02.2021 г.
  ден 7.890,00
  Picture of GREEN MARKET CHUNKY FRUITS AND VEGETABLES SET
  Picture of 12 VEGETABLES CRATE (WOOD)
  Picture of 12 FRUITS CRATE (WOOD)

  12 FRUITS CRATE (WOOD)

  ден 990,00
  Picture of Delicacies with velcro

  Delicacies with velcro

  ден 1.240,00
  Picture of Goki - Mixer

  Goki - Mixer

  ден 1.690,00
  Picture of Goki - Toaster

  Goki - Toaster

  ден 1.690,00
  Picture of Vegetables with velcro

  Vegetables with velcro

  ден 1.250,00
  Picture of Toy shop miniatures, ice cream
  Picture of HEALTHY FRUIT PLAYSET

  HEALTHY FRUIT PLAYSET

  ден 1.430,00
  Picture of HEALTHY SALAD PLAYSET

  HEALTHY SALAD PLAYSET

  ден 1.430,00
  Picture of DELICIOUS BREAKFAST PLAYSET

  DELICIOUS BREAKFAST PLAYSET

  ден 1.490,00
  Picture of DOUBLE FLAVORED BIRTHDAY CAKE
  Picture of PERFECT PIZZA PLAYSET

  PERFECT PIZZA PLAYSET

  ден 1.430,00
  Picture of WOODEN FEATHER KITCHEN SET

  WOODEN FEATHER KITCHEN SET

  ден 5.590,00
  Picture of BIG WOODEN MOSAIC KITCHEN

  BIG WOODEN MOSAIC KITCHEN

  ден 7.890,00
  Picture of On the Road Apron & hat Set

  On the Road Apron & hat Set

  ден 1.090,00
  Picture of LITTLE PASTRY SET

  LITTLE PASTRY SET

  ден 1.790,00
  Picture of Crèpe with fruit and chocolate sauce
  Picture of Pasta with plate and cutlery
  Picture of Wrap with salad

  Wrap with salad

  ден 650,00
  Picture of WOODEN DINING SET

  WOODEN DINING SET

  ден 2.590,00
  Picture of Hand mixer inclusive bowl

  Hand mixer inclusive bowl

  ден 1.690,00
  Picture of Cooking set, 2 pots and 1 pan
  Picture of Toaster - Goki 51507

  Toaster - Goki 51507

  ден 1.690,00
  Picture of Apron and toque Alice

  Apron and toque Alice

  ден 1.090,00
  Picture of Emoti-George Apron & hat Set
  Picture of Apron and toque Georges

  Apron and toque Georges

  ден 1.090,00
  Picture of MY FIRST FRENCH APERITIF

  MY FIRST FRENCH APERITIF

  ден 2.060,00
  Picture of Hape Garden Vegetables

  Hape Garden Vegetables

  ден 1.390,00
  Picture of INTERACTIVE HAPPY BIRTHDAY CAKE

  INTERACTIVE HAPPY BIRTHDAY CAKE

  За возраст од 3 години и понатаму │ Притиснете ја чоколадната декорација, за да ја слушнете роденденденската песна и да ја вклучите свеќата ● Дувнете во дупките околу свеќата и таа ќе се изгасне. Сега можете да слушнете овации, аплаузи и роденденски желби ● Помага во развојот на фантазијата и креативното размислување ● Се исклучува автоматски доколку не се користи
  ден 2.290,00
  Picture of TASTY PROTEINS

  TASTY PROTEINS

  ден 1.390,00
  Picture of POP-UP TOASTER SET

  POP-UP TOASTER SET

  ден 1.550,00
  Picture of Blender - Goki

  Blender - Goki

  ден 1.890,00
  Picture of Hape Children's Sushi Selection
  Picture of Ice Cream Stand

  Ice Cream Stand

  ден 3.190,00
  Picture of Soup Set

  Soup Set

  За возраст од 3 години и понатаму │Убав начин децата да се запознаат со готвењето здрава храна од зеленчук! Комплетот содржи: праз, моркови, компири, кромид, тестенини - сè што е потребно за подготовка на здрава и вкусна супа.
  ден 2.090,00