Search
English
All Categories
  Menu Close

  Touch Rings

  View as Grid List
  Sort by
  Display items per page
  Picture of Touch ring elastic cube - Heimess

  Touch ring elastic cube - Heimess

  Одлична играчка за развивање на стисокот на рацете на бебето и на силата на мускулите, којашто го поттикнува развојниот процес • Рачно изработена во Германија, од бука и јавор од одржливи извори • EN71 сертификат за безбедност • Безбедни бои на база на вода • Може да служи и како глодалка што го олеснува периодот на никнување на забите
  ден 690,00
  Picture of Touch ring elastic pyramid

  Touch ring elastic pyramid

  Одлична играчка за развивање на стисокот на рацете на бебето и на силата на мускулите, којашто го поттикнува развојниот процес • Рачно изработена во Германија, од бука и јавор од одржливи извори • EN71 сертификат за безбедност • Безбедни бои на база на вода • Може да служи и како глодалка што го олеснува периодот на никнување на забите
  ден 670,00
  Picture of Touch ring elastic ball, striped

  Touch ring elastic ball, striped

  Уникатно убава еластична дрвена играчка, смислено дизајнирана за развој на фината моторика и на когнитивниот развој. • Рачно изработена во Германија, од бука и јавор од одржливи извори • EN71 сертификат за безбедност • Безбедни бои на база на вода • Може да служи и како глодалка што го олеснува периодот на никнување на забите
  ден 790,00
  Picture of Touch ring bear

  Touch ring bear

  Промислено обоена во инспиративна сиво-бела кремаста палета, која прекрасно ја нагласува природната убавина на дрвото. • Рачно изработена во Германија, од бука и јавор од одржливи извори • EN71 сертификат за безбедност • Безбедни бои на база на вода • Може да служи и како глодалка што го олеснува периодот на никнување на забите
  ден 550,00
  Picture of Touch ring elastic owl

  Touch ring elastic owl

  ден 430,00
  Picture of Touch ring pink, grey, white - Heimess 764920
  Picture of Touch ring spinning top with pearls
  Picture of Touch ring elastic Africa
  Picture of Touch ring elastic ladybird
  Picture of Touch ring elastic ladybird, nature
  Picture of Touch ring elastic vehicles
  Picture of Touch ring hedgehog with pearls
  Picture of Touch ring elastic confetti
  Picture of Touch ring confetti

  Touch ring confetti

  ден 430,00
  Picture of Touch ring elastic bear, nature
  Picture of Touch ring elastic ball

  Touch ring elastic ball

  ден 440,00
  Picture of Touch ring elastic rainbow ball
  Picture of Touch ring elastic star

  Touch ring elastic star

  Идеална прва играчка во модерни бои, изработена од бука и јавор и обоена со водени бои.
  ден 420,00
  Picture of Touch ring elastic cube

  Touch ring elastic cube

  ден 620,00
  Picture of Touch ring elastic rainbow ball
  Picture of Touch ring elastic ball, nature
  Picture of Touch ring elastic rattle rainbow
  Picture of Baby Gym rainbow

  Baby Gym rainbow

  ден 4.790,00
  Picture of Touch ring elastic rainbow ball
  Picture of Touch ring elastic elephant
  Picture of ROTATING MUSIC BOX

  ROTATING MUSIC BOX

  ден 1.260,00
  Picture of Cuddly plush Ignace

  Cuddly plush Ignace

  За возраст од 3 месеци и понатаму │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 1.690,00
  Picture of Marius, cuddly rhino

  Marius, cuddly rhino

  За возраст од 3 месеци и понатаму │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 1.590,00
  Picture of Multi-activity fawn

  Multi-activity fawn

  За возраст од 9 месеци и понатаму │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 1.690,00
  Picture of Louise pull along unicorn

  Louise pull along unicorn

  ден 1.890,00
  Picture of Marius activity cuddle

  Marius activity cuddle

  ден 2.290,00
  Picture of Louise cuddly activity unicorn
  Picture of Forest playmat with arche

  Forest playmat with arche

  ден 7.900,00
  Picture of Forest playmat with arche

  Forest playmat with arche

  ден 7.900,00
  Picture of Jack, sound roll

  Jack, sound roll

  ден 2.390,00
  Picture of Sound roll

  Sound roll

  ден 2.390,00
  Picture of Пабло, ролна со звуци - Lilliputiens
  Picture of Multi-activity chicken

  Multi-activity chicken

  За возраст од 9 месеци и понатаму │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 1.690,00
  Picture of Multi-activity dragon

  Multi-activity dragon

  За возраст од 9 месеци и понатаму │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 1.690,00
  Picture of FOX TEETHER LEONARD - MINI

  FOX TEETHER LEONARD - MINI

  Соодветна за бебиња уште од раѓање ● Исклучително мека и нежна тропалка ● Извезани детали на лицето ● Дрвена глодалка ● Големината одговара на малите бебешки раце и го поттикнува рефлексот за фаќање и стискање
  ден 890,00
  Picture of Мека тропалка со дрвена глодалка - Змејот Џо - Lilliputiens

  Мека тропалка со дрвена глодалка - Змејот Џо - Lilliputiens

  За возраст од 3 месеци и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Ги активира сетилата за вид и допир
  ден 890,00
  Picture of Wooden rattle ECO Rosalie

  Wooden rattle ECO Rosalie

  За возраст од 3 месеци и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Ги активира сетилата за вид и допир
  ден 890,00
  Picture of Wooden rattle ECO Stella

  Wooden rattle ECO Stella

  За возраст од 3 месеци и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Ги активира сетилата за вид и допир
  ден 890,00
  Picture of GROW-WITH-ME SENSORY MAT FOR BABY
  Picture of CAT TUMBLER TOY FOR BABY

  CAT TUMBLER TOY FOR BABY

  ден 1.540,00
  Picture of GROW-WITH-ME BOOK FOR BABY
  Picture of SOFT MARACA FOR BABY

  SOFT MARACA FOR BABY

  ден 690,00
  Picture of Activity spiral Marius

  Activity spiral Marius

  ден 2.490,00
  Picture of FARM Activity Spiral

  FARM Activity Spiral

  ден 2.490,00
  Picture of FOREST Activity Spiral

  FOREST Activity Spiral

  ден 2.490,00
  Picture of Baby gym bear

  Baby gym bear

  ден 4.390,00
  Picture of Tummytime Ted

  Tummytime Ted

  Перниче на надувување обложено со ткаенина и со 3 додадоци.
  ден 1.490,00
  Picture of Sensory Blocks

  Sensory Blocks

  Шест сензорни коцки со различни текстури.
  ден 1.340,00
  Picture of Activity Ball

  Activity Ball

  Перниче на надувување обложено со ткаенина и со 3 додадоци.
  ден 1.390,00
  Picture of MY ACTIVITY GYM

  MY ACTIVITY GYM

  ден 4.650,00
  Picture of BUNNY RATTLE DOVE

  BUNNY RATTLE DOVE

  ден 890,00
  Picture of BUNNY RATTLE NATURE

  BUNNY RATTLE NATURE

  ден 890,00
  Picture of BUNNY RATTLE POPPY

  BUNNY RATTLE POPPY

  ден 890,00
  Picture of Musical cuddle Rosalie

  Musical cuddle Rosalie

  ден 2.140,00
  Picture of Musical cuddle Ignace

  Musical cuddle Ignace

  ден 2.140,00
  Picture of Squeaker Joe the dragon

  Squeaker Joe the dragon

  ден 650,00
  Picture of SENSORY SOFT BALLS SET FOR BABY (5 PIECES)

  SENSORY SOFT BALLS SET FOR BABY (5 PIECES)

  Овие 5 лесни, текстилни и флексибилни мулти-сензорни топчиња, се одличен и забавен начин за стимулирање на сетилата на бебето.
  ден 1.360,00
  Picture of Activity hand puppet - Joe Dragon

  Activity hand puppet - Joe Dragon

  За возраст од 6 месеци и понатаму │Мека анимирачка кукличка со неколку стимулирачки функции
  ден 1.150,00
  Picture of Мека играчка со активности СРНАТА СТЕЛА - Lilliputiens

  Мека играчка со активности СРНАТА СТЕЛА - Lilliputiens

  За возраст од 6 месеци и понатаму │Мека анимирачка кукличка со неколку стимулирачки функции
  ден 1.150,00