Search
English
All Categories
  Menu Close

  Musical Toys

  Музичките играчки ја поттикнуваат вродената љубов кон музиката. Децата сакаат да слушаат музика, да создаваат и да играат на нејзиниот ритам. Таа ги допира, ги успокојува и им го подобрува расположението. Покрај тоа, правилно избраната музика допринесува за развојот на мозокот, за усвојувањето на јазикот, за подобрувањето на концентрацијата и на способноста за учење, како и на олеснувањето на комуникацијата.

  View as Grid List
  Sort by
  Display items per page
  Picture of HAPPY GRAND PIANO, BLACK

  HAPPY GRAND PIANO, BLACK

  ден 9.350,00
  Picture of DELUXE WHITE GRAND PIANO

  DELUXE WHITE GRAND PIANO

  Електронско пијано со класичен изглед и извонреден резонантен звук.
  ден 12.420,00
  Picture of Drum - Rainbow

  Drum - Rainbow

  ден 2.290,00
  Picture of PURE TAP TAP XYLOPHONE (WOOD)
  Picture of Ball track with xylophone

  Ball track with xylophone

  The fascination of a ball run never ceases to surprise. The 6 xylophone bars make this solid specimen made of solid wood even more attractive to play with.
  ден 4.590,00
  Picture of Xylophone

  Xylophone

  Со песнарка и со обоени плочки, коишто овозможуваат побрзо учење на песните.
  ден 1.890,00
  Picture of METAL XYLO CONFETTI

  METAL XYLO CONFETTI

  ден 1.190,00
  Picture of Xylophone with 15 tunes

  Xylophone with 15 tunes

  The coloured keys help to learn the first tones.
  ден 2.150,00
  Picture of Xylophone - Goki

  Xylophone - Goki

  Со обоени плочки, коишто овозможуваат побрзо учење на песните.
  ден 1.490,00
  Picture of MY FIRST ELECTRONIC PIANO CONFETTI
  Picture of MUSICAL SET CONFETTI

  MUSICAL SET CONFETTI

  Повторно во продажба од 10.02.2021 г.
  ден 2.170,00
  Picture of Ukulele

  Ukulele

  ден 2.140,00