Search
English
All Categories
  Menu Close

  Soft Toys

  View as Grid List
  Sort by
  Display items per page
  Picture of CHUBBY BEAR SOFT TOY 25 CM / 9.8'', BEIGE & BLUE
  Picture of MUMMY WOLF PLUSH - LOUISE - 35 CM (13.8 IN)
  Picture of PRESTIGE BEAR SOFT TOY, 55 CM - KALOO
  Picture of MY FIRST SOFT DOLL FLEUR K, 32 CM
  Picture of MY FIRST SOFT DOLL FLEUR K, 32 CM
  Picture of MY FIRST DOLL IRIS 25 CM

  MY FIRST DOLL IRIS 25 CM

  ден 1.490,00
  Picture of MY FIRST DOLL IRIS 32 CM (12.6 IN)
  Picture of Кукла “JADE“ 32cm - Kaloo
  Picture of MANON K DOLL - SMALL

  MANON K DOLL - SMALL

  ден 890,00
  Picture of MY FIRST SOFT DOLL ROSE K, 18 CM
  Picture of MY FIRST SOFT DOLL ROSE K, 25 CM
  Picture of MY FIRST SOFT DOLL ROSE K, 32 CM
  Picture of VALENTINE K DOLL - MEDIUM

  VALENTINE K DOLL - MEDIUM

  ден 1.390,00
  Picture of VALENTINE K DOLL - LARGE

  VALENTINE K DOLL - LARGE

  ден 1.890,00
  Picture of MY FIRST SOFT DOLL EMMA K, 25 CM
  Picture of MY FIRST SOFT DOLL PERLE K, 18 CM
  Picture of MY FIRST SOFT DOLL PERLE K, 25 CM
  Picture of MY FIRST SOFT DOLL PERLE K, 32 CM
  Picture of MY FIRST SOFT DOLL EMMA K, 32 CM / 12.6''
  Picture of TRIANGLE DOUDOU RABBIT JUSTIN - 20CM
  Picture of Kaloo Komforter square Fox Leonard 20 cm in a box
  Picture of PAPRIKA FOX PLUSH PULL ALONG
  Picture of MY FIRST DOLL TENDRESSE AURORE 25 CM
  Picture of TENDRESSE AURORE MUSICAL DOLL - 31 CM
  Picture of GASTON THE BEAR 40 CM

  GASTON THE BEAR 40 CM

  ден 2.490,00
  Picture of BEAR SOFT TOY, COCOA BROWN, 31 CM
  Picture of PRINCE OF CUDDLES 60 CM

  PRINCE OF CUDDLES 60 CM

  ден 4.900,00 ден 4.370,00
  Picture of PRESTIGE NOA ELEPHANT GREY - L
  Picture of FOX TEETHER LEONARD - MINI

  FOX TEETHER LEONARD - MINI

  Соодветна за бебиња уште од раѓање ● Исклучително мека и нежна тропалка ● Извезани детали на лицето ● Дрвена глодалка ● Големината одговара на малите бебешки раце и го поттикнува рефлексот за фаќање и стискање
  ден 890,00
  Picture of FOX TEETHER LEONARD - MINI

  FOX TEETHER LEONARD - MINI

  Соодветна за бебиња уште од раѓање ● Исклучително мека и нежна тропалка ● Извезани детали на лицето ● Дрвена глодалка ● Големината одговара на малите бебешки раце и го поттикнува рефлексот за фаќање и стискање
  ден 890,00
  Picture of Sound roll

  Sound roll

  ден 2.290,00
  Picture of Baby Agathe

  Baby Agathe

  ден 1.890,00
  Picture of Baby Anaïs

  Baby Anaïs

  ден 1.890,00
  Picture of Baby Ari

  Baby Ari

  ден 1.990,00
  Picture of Georges long activity lemur

  Georges long activity lemur

  ден 5.580,00
  Picture of Multi-activity chicken

  Multi-activity chicken

  За возраст од 9 месеци и понатаму │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 1.690,00
  Picture of Set of handpuppet wash cloths Rosalie
  Picture of Set of handpuppet wash cloths
  Picture of Jack, sound roll

  Jack, sound roll

  ден 2.290,00
  Picture of Vixen

  Vixen

  ден 4.340,00
  Picture of Alice Hide and seek

  Alice Hide and seek

  ден 2.690,00
  Picture of Soft backpack Marius

  Soft backpack Marius

  ден 1.590,00
  Picture of Soft backpack Rosalie

  Soft backpack Rosalie

  ден 1.590,00
  Picture of Little doctor bag Alice

  Little doctor bag Alice

  Развој на фантазијата и на чувството за емпатија ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста и љубопитноста
  ден 2.790,00
  Picture of Louise pull along unicorn

  Louise pull along unicorn

  ден 1.890,00
  Picture of Marius, cuddly pull-along rhino
  Picture of Cuddly plush Ignace

  Cuddly plush Ignace

  За возраст од 3 месеци и понатаму │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 1.690,00
  Picture of Marius, cuddly rhino

  Marius, cuddly rhino

  За возраст од 3 месеци и понатаму │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 1.590,00
  Picture of Rhino to dress

  Rhino to dress

  За возраст од 2 години и понатаму │ Помага во развојот на видот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 2.590,00
  Picture of Rhino to dress

  Rhino to dress

  За возраст од 2 години и понатаму │ Помага во развојот на видот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 2.590,00
  Picture of Marius, pyramid

  Marius, pyramid

  Развој на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста и љубопитноста
  ден 2.590,00
  Picture of Alice activity cuddle

  Alice activity cuddle

  За возраст од 9 месеци и понатаму │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 2.360,00
  Picture of Marius activity cuddle

  Marius activity cuddle

  ден 2.290,00
  Picture of Multi-activity fawn

  Multi-activity fawn

  За возраст од 9 месеци и понатаму │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 1.690,00
  Picture of Who's hiding behind Rosalie?

  Who's hiding behind Rosalie?

  За возраст од 9 месеци и понатаму │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 1.290,00
  Picture of Who's hiding behind Pablo

  Who's hiding behind Pablo

  ден 1.290,00
  Picture of Who's hiding behind Anaïs?

  Who's hiding behind Anaïs?

  За возраст од 9 месеци и понатаму │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 1.290,00
  Picture of Louise baby

  Louise baby

  За возраст од 12 месеци и понатаму │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 2.990,00
  Picture of On-the-Go Doll

  On-the-Go Doll

  За возраст од 12 месеци и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 2.990,00
  Picture of My first baby - Maia

  My first baby - Maia

  За возраст од 3 месеци и понатаму │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста, фантазијата и емпатијата
  ден 690,00
  Picture of My first baby - Mahé

  My first baby - Mahé

  За возраст од 3 месеци и понатаму │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста, фантазијата и емпатијата
  ден 690,00
  Picture of My first baby - Mila

  My first baby - Mila

  За возраст од 3 месеци и понатаму │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста, фантазијата и емпатијата
  ден 690,00
  Picture of Anatole rolls up / Playpen bumper

  Anatole rolls up / Playpen bumper

  За возраст: од раѓање │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 4.390,00
  Picture of Gourmet

  Gourmet

  За возраст од 9 месеци и понатаму │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 2.590,00
  Picture of Discovery cow

  Discovery cow

  За возраст од 9 месеци и понатаму │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 1.950,00
  Picture of Discovery rhino

  Discovery rhino

  За возраст од 9 месеци и понатаму │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 1.950,00
  Picture of Discovery toucan

  Discovery toucan

  За возраст од 9 месеци и понатаму │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 1.950,00
  Picture of Мека тропалка со дрвена глодалка - Змејот Џо - Lilliputiens

  Мека тропалка со дрвена глодалка - Змејот Џо - Lilliputiens

  За возраст од 3 месеци и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Ги активира сетилата за вид и допир
  ден 890,00
  Picture of Wooden rattle ECO Rosalie

  Wooden rattle ECO Rosalie

  За возраст од 3 месеци и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Ги активира сетилата за вид и допир
  ден 890,00
  Picture of Wooden rattle ECO Stella

  Wooden rattle ECO Stella

  За возраст од 3 месеци и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Ги активира сетилата за вид и допир
  ден 890,00
  Picture of Modular pouf Toucan

  Modular pouf Toucan

  ден 4.250,00
  Picture of My first farm- Lilliputiens

  My first farm- Lilliputiens

  ден 3.460,00
  Picture of Пабло, ролна со звуци - Lilliputiens
  Picture of Forest playmat with arche

  Forest playmat with arche

  ден 7.900,00
  Picture of Forest playmat with arche

  Forest playmat with arche

  ден 7.900,00
  Picture of Marius, keep sake

  Marius, keep sake

  За возраст од 6 месеци и понатаму │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 5.680,00
  Picture of Multi-activity dragon

  Multi-activity dragon

  За возраст од 9 месеци и понатаму │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 1.690,00
  Picture of ANAÏS Handbag

  ANAÏS Handbag

  За возраст од 18 месеци и понатаму │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 2.790,00
  Picture of Jack, cuddly lion

  Jack, cuddly lion

  За возраст од 3 месеци и понатаму │ Помага во развојот на видот и слухот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 1.590,00
  Picture of Playnest ® Farm

  Playnest ® Farm

  ден 2.380,00
  Picture of Cuddle cloth duck, le petit
  Picture of Soft Blocks

  Soft Blocks

  ден 1.340,00
  Picture of Teether Soft Book - Dinosaur
  Picture of Teether Soft Book - Jungle
  Picture of Teether Soft Book - Farm

  Teether Soft Book - Farm

  ден 660,00
  Picture of First Puppet Book

  First Puppet Book

  ден 990,00
  Picture of MY MUSICAL FOX - KALOO

  MY MUSICAL FOX - KALOO

  ден 1.350,00
  Picture of MY MUSICAL RABBIT

  MY MUSICAL RABBIT

  ден 1.350,00
  Picture of MY MUSICAL TEDDY BEAR

  MY MUSICAL TEDDY BEAR

  ден 1.350,00
  Picture of TED BEAR SURPRISE PUPPET

  TED BEAR SURPRISE PUPPET

  ден 1.590,00
  Picture of That's not my dinosaur…

  That's not my dinosaur…

  Fiona Watt, Illustrated by Rachel Wells
  ден 550,00
  Picture of That's not my panda…

  That's not my panda…

  Fiona Watt, Illustrated by Rachel Wells
  ден 550,00
  Picture of Baby Touch and Feel Bedtime

  Baby Touch and Feel Bedtime

  Send your darling off to dreamland in the sweetest way possible with this interactive touch and feel book about bedtime!
  ден 390,00
  Picture of Baby Touch and Feel Cuddly Animals

  Baby Touch and Feel Cuddly Animals

  Introduce your baby to cute cuddly animals with touch and feel textures.
  ден 390,00
  Picture of Baby Touch and Feel Farm Friends

  Baby Touch and Feel Farm Friends

  Introduce your baby to the fun of farm animals with this touch and feel baby board book.
  ден 390,00
  Picture of Baby Touch and Feel First Words

  Baby Touch and Feel First Words

  This interactive baby book is designed to help your little one discover their first words.
  ден 390,00
  Picture of Baby Touch and Feel Fluffy Animals

  Baby Touch and Feel Fluffy Animals

  Introduce your baby to fluffy animals with touch and feel textures.
  ден 390,00
  Picture of Baby Touch and Feel Kittens

  Baby Touch and Feel Kittens

  Baby Touch and Feel Kittens is a fun DK baby book that helps little ones learn new words. With 12 touchy-feely pictures and word labels, it makes an ideal baby gift.
  ден 390,00