Search
English
All Categories
  Menu Close

  Кујни и додатоци

  View as Grid List
  Sort by
  Display items per page
  Picture of 12 VEGETABLES CRATE (WOOD)
  Picture of 12 FRUITS CRATE (WOOD)

  12 FRUITS CRATE (WOOD)

  ден 990,00
  Picture of BIG COOKER REVERSO

  BIG COOKER REVERSO

  Меките бои, уникатниот и модерен дизајн и совршената опременост, се комбинација со многу можности.
  ден 10.900,00
  Picture of LAGOON MAXI COOKER (WOOD)

  LAGOON MAXI COOKER (WOOD)

  ден 12.900,00
  Picture of MACARON MAXI COOKER (WOOD)

  MACARON MAXI COOKER (WOOD)

  ден 13.640,00
  Picture of WOODEN DINING SET

  WOODEN DINING SET

  ден 2.590,00
  Picture of CANDY CHIC BIG COOKER

  CANDY CHIC BIG COOKER

  ден 7.890,00
  Picture of HAPPY DAY BIG COOKER (WOOD)

  HAPPY DAY BIG COOKER (WOOD)

  ден 7.890,00
  Picture of MACARON COOKER (WOOD)

  MACARON COOKER (WOOD)

  ден 5.590,00
  Picture of BIG WOODEN MOSAIC KITCHEN

  BIG WOODEN MOSAIC KITCHEN

  ден 7.890,00
  Picture of WOODEN FEATHER KITCHEN SET

  WOODEN FEATHER KITCHEN SET

  ден 5.590,00
  Picture of METAL TEA SET DINNERWARE

  METAL TEA SET DINNERWARE

  3 - 8 years old
  ден 1.750,00
  Picture of GREEN MARKET FRUITS & VEGETABLE MAXI SET
  Picture of BREAKFAST SET

  BREAKFAST SET

  ден 1.990,00
  Picture of LITTLE PASTRY SET

  LITTLE PASTRY SET

  ден 1.790,00
  Picture of CREPES & CO WAFLE HOUSE (WOOD)

  CREPES & CO WAFLE HOUSE (WOOD)

  Повторно на залиха од 12.02.2021 г.
  ден 7.890,00
  Picture of GREEN MARKET CHUNKY FRUITS AND VEGETABLES SET
  Picture of MY PASTRY WORKSHOP

  MY PASTRY WORKSHOP

  ден 2.090,00
  Picture of MY FIRST FRENCH APERITIF

  MY FIRST FRENCH APERITIF

  ден 2.060,00
  Picture of Italian-Style Coffee

  Italian-Style Coffee

  ден 2.170,00
  Picture of Twist - Tea Set

  Twist - Tea Set

  ден 2.170,00
  Picture of Twist Kitchen

  Twist Kitchen

  ден 12.590,00
  Picture of Ratatouille Set

  Ratatouille Set

  Соодветно за возраст од 3 и повеќе години │Време е да ги облечеме нашите престилки и да го подготвиме ова славно медитеранско јадење ● Комплетот содржи 32 додатоци и доаѓа со даска за сечење и дрвен сад за рерна.
  ден 2.090,00
  Picture of Ice Cream Stand

  Ice Cream Stand

  ден 3.190,00
  Picture of Soup Set

  Soup Set

  За возраст од 3 години и понатаму │Убав начин децата да се запознаат со готвењето здрава храна од зеленчук! Комплетот содржи: праз, моркови, компири, кромид, тестенини - сè што е потребно за подготовка на здрава и вкусна супа.
  ден 2.090,00