Search
English
All Categories
  Menu Close

  BOARDS, DESKS & ACCESSORIES

  View as Grid List
  Sort by
  Display items per page
  Picture of WHITE AND BLACKBOARD TABLE

  WHITE AND BLACKBOARD TABLE

  ден 2.590,00
  Picture of SPLASH ADJUSTABLE EASEL (WOOD)
  Picture of Burgundy/Green Blackboard

  Burgundy/Green Blackboard

  ден 4.890,00
  Picture of Grey/Yellow Blackboard

  Grey/Yellow Blackboard

  ден 4.890,00
  Picture of TABLE AND 2 CHAIRS - POLAR

  TABLE AND 2 CHAIRS - POLAR

  ден 6.590,00
  Picture of 4-IN-1 MAGIC SUITCASE (WOOD)
  Picture of ALL-IN-1 EASEL

  ALL-IN-1 EASEL

  Magnetic Whiteboard Side ● Erasable Chalkboard Side ● Refillable Paper Roll ● Adjustable Height and Inclination ● Accessories ● Water Based Paint
  ден 4.970,00
  Picture of SPLASH DOUBLE-SIDED WOODEN BLACKBOARD TABLE
  Picture of ANYWHERE ART STUDIO

  ANYWHERE ART STUDIO

  ден 2.590,00
  Picture of ESSENTIEL - LEARN HOW TO WRITE
  Picture of TROPIK - TROPICAL FURNITURE SET
  Picture of Hape Store & Go Easel

  Hape Store & Go Easel

  За возраст од 3 години и понатаму │Квалитетна и фунционална двострана табла во вид на куферче ● Лесно склоплива и практична ● Содржи 1 бришач за табла, 2 магнетни маркери за табла со бришачи, 12 обоени креди и држач за креди ● Го поттикнува развојот на креативноста и имагинацијата кај децата
  ден 2.490,00
  Picture of Hape - Flip Flat Easel

  Hape - Flip Flat Easel

  За возраст од 3 години и понатаму │Квалитетна и фунционална ● Лесно склоплива за складирање ● Со додатоци ● Го поттикнува развојот на креативноста и имагинацијата кај децата
  ден 4.190,00
  Picture of Timeless Chalk Board

  Timeless Chalk Board

  Оваа табла може лесно да се постави или складира, благодарение на нејзиниот отстранлив држач!
  ден 1.950,00
  Picture of Learning Tower

  Learning Tower

  За возраст од 18 месеци и понатаму │ Го поттикнува развојот на независноста и љубопитноста ● Мултифункционално и практично ● Стабилно и безбедно стилско парче мебел
  ден 8.390,00