Search
English
All Categories
  Menu Close

  Trains & Railway Sets - Hape

  View as Grid List
  Sort by
  Display items per page
  Picture of BATTERY POWERED ROLLING-STOCK SET
  Picture of RAILWAY BUCKET-BUILDER-SET

  RAILWAY BUCKET-BUILDER-SET

  ден 3.890,00
  Picture of CROSSING & CRANE SET

  CROSSING & CRANE SET

  ден 3.390,00
  Picture of GRAND CITY STATION

  GRAND CITY STATION

  ден 6.390,00
  Picture of CITY TRAIN BUCKET SET

  CITY TRAIN BUCKET SET

  ден 3.890,00
  Picture of BUSY CITY RAIL SET

  BUSY CITY RAIL SET

  ден 4.950,00
  Picture of RAINBOW PUZZLE RAILWAY

  RAINBOW PUZZLE RAILWAY

  ден 4.390,00
  Picture of 70 Piece Railway Train Set and Table with Battery Powered Locomotive

  70 Piece Railway Train Set and Table with Battery Powered Locomotive

  Луксузен комплет од 70 делови и локомотива што се движи на батерии.
  ден 9.490,00
  Picture of SUPER EXPANSION RAIL PACK

  SUPER EXPANSION RAIL PACK

  ден 1.490,00
  Picture of Hape Brave Little Engine

  Hape Brave Little Engine

  ден 750,00
  Picture of RIDE-ON ENGINE TABLE

  RIDE-ON ENGINE TABLE

  ден 13.850,00
  Picture of MEGA CITY RAILROAD SET

  MEGA CITY RAILROAD SET

  ден 7.990,00
  Picture of Steam-Era Passenger Train
  Picture of CITY FIRE STATION

  CITY FIRE STATION

  ден 6.290,00
  Picture of SENSORY RAILWAY

  SENSORY RAILWAY

  ден 2.090,00
  Picture of Товарен дизел воз - Hape
  Picture of Light and Sound Mountain Tunnel - Hape

  Light and Sound Mountain Tunnel - Hape

  За возраст од 3 години и понатаму │ Совршен додаток са секој железнички комплет ● Тунелот испушта звуци на воз кога возот минува низ него, или кога е притиснато копчето ● Комплетот содржи 4 елементи: Тунел од два дела и две шини
  ден 1.680,00
  Picture of ADVANCED TRACK-BUILDING KIT

  ADVANCED TRACK-BUILDING KIT

  За возраст од 3 години и понатаму │Напреден комплет од 14 елементи за градење на покомплексни системи
  ден 1.900,00
  Picture of MIGHTY MOUNTAIN MINE

  MIGHTY MOUNTAIN MINE

  За возраст од 3 години и понатаму │ Наградувана играчка што овозможува многу часови квалитетна и возбудлива забава ● Луксузен комплет на повеќе нивоа, со разновидни функции ● Ги поттикнува љубопитноста и фантазијата и инспирира креативна игра ● Содржи 34 елементи
  ден 11.900,00
  Picture of MEGA METROPOLIS TRAIN BUCKET SET

  MEGA METROPOLIS TRAIN BUCKET SET

  За возраст од 3 години и понатаму │ Помага во развојот на љубопитноста и фантазијата ● Го поддржува развојот на социјалните вештини и способноста за работа во група ● Ги унапредува јазичните и организациските способности ● Лесен за складирање и чување
  ден 7.390,00
  Picture of HAPE BATTERY POWERED INTER-CITY LOCO - PINK
  Picture of HAPE BATTERY POWERED INTER-CITY LOCO - BLUE
  Picture of HAPE BATTERY POWERED INTER-CITY LOCO - RED
  Picture of HAPE BATTERY POWERED INTER-CITY LOCO - BLACK