Search
English
All Categories
  Menu Close

  New Arrivals

  View as Grid List
  Sort by
  Display items per page
  Picture of MY PASTRY WORKSHOP

  MY PASTRY WORKSHOP

  ден 2.090,00
  Picture of MY FIRST FRENCH APERITIF

  MY FIRST FRENCH APERITIF

  ден 2.060,00
  Picture of Professional Studio Mode

  Professional Studio Mode

  ден 2.690,00
  Picture of Professional Studio Mode Deluxe
  Picture of DENTIST SET

  DENTIST SET

  ден 1.890,00
  Picture of HAIRDRESSER SET

  HAIRDRESSER SET

  ден 1.890,00
  Picture of BOLID - DUMP TRUCK AND BULLDOZER

  BOLID - DUMP TRUCK AND BULLDOZER

  За возраст од 2 години и понатаму │ Помага во развојот на проникливоста, љубопитноста и фантазијата ● Моторичките вештини и координацијата
  ден 3.390,00
  Picture of BOLID - RECYCLING TRUCK

  BOLID - RECYCLING TRUCK

  За возраст од 2 години и понатаму │ Помага во развојот на проникливоста, љубопитноста и фантазијата ● Моторичките вештини и координацијата
  ден 2.170,00
  Picture of BOLID - CAR CARRIER WITH 3 VEHICLES

  BOLID - CAR CARRIER WITH 3 VEHICLES

  За возраст од 2 години и понатаму │ Помага во развојот на проникливоста, љубопитноста и фантазијата ● Моторичките вештини и координацијата
  ден 2.480,00
  Picture of BOLID - SCHOOL BUS

  BOLID - SCHOOL BUS

  ден 2.090,00
  Picture of Vehicles - Headu Ecoplay

  Vehicles - Headu Ecoplay

  Recognizing means of transport; Fine manual skills; Analyzing spatial concepts
  ден 590,00
  Picture of Fairy Tales

  Fairy Tales

  Learning about animals; Recognizing shapes and colours; Hand-eye coordination
  ден 990,00
  Picture of MY FIRST CIRCUIT

  MY FIRST CIRCUIT

  За возраст од 2 до 7 години │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста, фантазијата и креативноста ● Помага во развојот на способноста за решавање едноставни проблеми
  ден 3.150,00
  Picture of Shapes Puzzle Sea

  Shapes Puzzle Sea

  Learning about the marine environment; Hand-eye coordination; Recognizing shapes and silhouettes
  ден 790,00
  Picture of Shapes Puzzle Farm

  Shapes Puzzle Farm

  Learning about the farm and its animals; Hand-eye coordination; Recognizing shapes and silhouettes
  ден 790,00
  Picture of Shapes & Colours

  Shapes & Colours

  Learning about animals; Recognizing shapes and colours; Hand-eye coordination
  ден 990,00
  Picture of Bug Vacuum

  Bug Vacuum

  ден 1.900,00
  Picture of SAVANNAH TACTILE CARDS SET
  Picture of FARM TACTILE CARDS SET

  FARM TACTILE CARDS SET

  ден 990,00
  Picture of Touch ring elastic cube - Goki
  Picture of Toaster - Goki 51507

  Toaster - Goki 51507

  ден 1.690,00
  Picture of Push-along helicopter

  Push-along helicopter

  ден 1.490,00
  Picture of MY FIRST ROCKING BEAR

  MY FIRST ROCKING BEAR

  ден 7.430,00
  Picture of Connetix - Геометриски сет од 40 елементи ПАСТЕЛ

  Connetix - Геометриски сет од 40 елементи ПАСТЕЛ

  За возраст од 3 години и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 4.290,00
  Picture of 34 pc Clear Pack EU

  34 pc Clear Pack EU

  За возраст од 3 години и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 3.790,00
  Picture of Rainbow Shape Expansion Pack 36 pc

  Rainbow Shape Expansion Pack 36 pc

  За возраст од 3 години и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 4.550,00
  Picture of 40 Piece Square Pack EU

  40 Piece Square Pack EU

  За возраст од 3 години и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 4.190,00
  Picture of Pastel Shape Expansion Pack 48 pc

  Pastel Shape Expansion Pack 48 pc

  За возраст од 3 години и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 6.150,00
  Picture of Rainbow Rectangle Pack 18 pc

  Rainbow Rectangle Pack 18 pc

  За возраст од 3 години и понатаму │ Ослободете ја вашата креативност и изградете поголеми конструкции, со овој комплет од правоаголници ● Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 4.550,00
  Picture of Pastel Rectangle Pack 24 pc

  Pastel Rectangle Pack 24 pc

  За возраст од 3 години и понатаму │ Ослободете ја вашата креативност и изградете поголеми конструкции, со овој комплет од правоаголници ● Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 6.150,00
  Picture of 100 Piece Creative Pack

  100 Piece Creative Pack

  За возраст од 3 години и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 7.290,00
  Picture of 120 Piece Pastel Creative Pack

  120 Piece Pastel Creative Pack

  За возраст од 3 години и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 8.790,00
  Picture of 120 Piece Pastel Creative Pack

  120 Piece Pastel Creative Pack

  За возраст од 3 години и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата ● Ги содржи сите стандардни форми во 8 пастелни бои и 2 основи за правење возила
  ден 14.260,00
  Picture of 212 Mega Pack EU

  212 Mega Pack EU

  За возраст од 3 години и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата ● Ги содржи сите стандардни форми во 8 пастелни бои и 2 основи за правење возила
  ден 14.260,00
  Picture of Rainbow Mini Pack 24 pc

  Rainbow Mini Pack 24 pc

  За возраст од 3 години и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 2.390,00
  Picture of 106 Piece Pastel Ball Run Pack

  106 Piece Pastel Ball Run Pack

  За возраст од 3 години и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 6.990,00
  Picture of 92 Piece Ball Run Pack

  92 Piece Ball Run Pack

  За возраст од 3 години и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 6.490,00
  Picture of Connetix - Стартер сет од 60 парчиња ВИНОЖИТО

  Connetix - Стартер сет од 60 парчиња ВИНОЖИТО

  За возраст од 3 години и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 5.790,00
  Picture of Pastel Starter Pack 64 pc

  Pastel Starter Pack 64 pc

  За возраст од 3 години и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 6.450,00
  Picture of Rainbow Transport Pack 50 pc

  Rainbow Transport Pack 50 pc

  За возраст од 3 години и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 4.790,00
  Picture of 534 Geomag Glitter Recycled 22 pcs
  Picture of 535 Geomag Glitter Recycled 35 pcs
  Picture of 535 Geomag Glitter Recycled 35 pcs
  Picture of Geomag Pro-L Masterbox 388 pcs
  Picture of Мека тропалка со дрвена глодалка - Змејот Џо - Lilliputiens

  Мека тропалка со дрвена глодалка - Змејот Џо - Lilliputiens

  За возраст од 3 месеци и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Ги активира сетилата за вид и допир
  ден 890,00
  Picture of Wooden rattle ECO Stella

  Wooden rattle ECO Stella

  За возраст од 3 месеци и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Ги активира сетилата за вид и допир
  ден 890,00
  Picture of FARM Chain of cars

  FARM Chain of cars

  ден 2.290,00
  Picture of Learning house multi-locks

  Learning house multi-locks

  ден 2.790,00
  Picture of Construction truck RC

  Construction truck RC

  ден 1.900,00
  Picture of Club chair Joe

  Club chair Joe

  ден 4.390,00
  Picture of Club chair Stella

  Club chair Stella

  ден 4.390,00
  Picture of BRICO'KIDS WOODEN BUILDER’S TRUCK
  Picture of BRICO'KIDS FIRE ENGINE

  BRICO'KIDS FIRE ENGINE

  ден 2.590,00
  Picture of Waste truck RC

  Waste truck RC

  ден 1.900,00
  Picture of Fire truck RC

  Fire truck RC

  ден 1.900,00
  Picture of Walkie Talkie Rechargeable

  Walkie Talkie Rechargeable

  ден 3.690,00
  Picture of Maxi Binoculars

  Maxi Binoculars

  ден 1.900,00
  Picture of Tibo the Robot

  Tibo the Robot

  ден 2.850,00
  Picture of PUZZLE SEASONS - 36 PIECES

  PUZZLE SEASONS - 36 PIECES

  Сложувалка од 36 парчиња ● Соодветна за возраст 4-7 години ● Печатена со растителни бои ● Произведена во Франција
  ден 990,00
  Picture of Rainbow Mechanical Scooter

  Rainbow Mechanical Scooter

  За возраст од 6 до 9 години │ Со безбедносен пакет ● Склоплив и лесен за транспорт ● За тежина до 50 кг
  ден 7.590,00 ден 5.313,00
  Picture of WOODEN DINING SET

  WOODEN DINING SET

  ден 2.590,00
  Picture of ESSENTIEL - LEARN HOW TO WRITE
  Picture of CITY FIRE STATION

  CITY FIRE STATION

  ден 6.291,00
  Picture of 2-IN-1 ROCKER TRICYCLE

  2-IN-1 ROCKER TRICYCLE

  ден 7.890,00
  Picture of My first farm- Lilliputiens

  My first farm- Lilliputiens

  ден 3.460,00
  Picture of Baby Agathe

  Baby Agathe

  ден 1.890,00
  Picture of Rhino to dress

  Rhino to dress

  За возраст од 2 години и понатаму │ Помага во развојот на видот ● Моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста и фантазијата
  ден 2.590,00
  Picture of Marius activity cuddle

  Marius activity cuddle

  ден 2.290,00
  Picture of Fire engine

  Fire engine

  Играчка од дрво со текстилни додатоци.
  ден 2.270,00
  Picture of Vixen

  Vixen

  ден 4.340,00
  Picture of BUSY CITY RAIL SET

  BUSY CITY RAIL SET

  ден 4.950,00
  Picture of Dynamic Sound Upright Piano

  Dynamic Sound Upright Piano

  ден 10.900,00
  Picture of CANDY CHIC PRAM

  CANDY CHIC PRAM

  ден 5.450,00
  Picture of MY FIRST DOLL IRIS 32 CM (12.6 IN)
  Picture of Кукла “JADE“ 32cm - Kaloo
  Picture of MY FIRST DOLL IRIS 25 CM

  MY FIRST DOLL IRIS 25 CM

  ден 1.490,00
  Picture of MUMMY WOLF PLUSH - LOUISE - 35 CM (13.8 IN)
  Picture of Hand mixer inclusive bowl

  Hand mixer inclusive bowl

  ден 1.690,00
  Picture of GROW-WITH-ME BOOK FOR BABY
  Picture of SOFT MARACA FOR BABY

  SOFT MARACA FOR BABY

  ден 690,00
  Picture of Activity spiral Marius

  Activity spiral Marius

  ден 2.490,00
  Picture of FARM Activity Spiral

  FARM Activity Spiral

  ден 2.490,00
  Picture of FOREST Activity Spiral

  FOREST Activity Spiral

  ден 2.490,00
  Picture of EGG-AND-SPOON RACE

  EGG-AND-SPOON RACE

  ден 960,00
  Picture of PUZLE RACCOON BANDITS - 500 PIECES
  Picture of PUZZLE BLUE NIGHT VIEW - 500 PIECES
  Picture of PUZZLE ISLAND MYSTIQUE - 2000 PIECES
  Picture of PUZZLE RED AUTUMN - 2000 PIECES
  Picture of "WOLF" KNIGHT'S SET

  "WOLF" KNIGHT'S SET

  ден 1.590,00
  Picture of "DRAGON" KNIGHT'S SET

  "DRAGON" KNIGHT'S SET

  ден 1.590,00
  Picture of TROPIK - PULL-ALONG TROPICAL TRAIN
  Picture of Handbow - Buki France

  Handbow - Buki France

  За возраст над 6 Години │ Механизмот е дизајниран од компанија специјализирана за стрелаштво ● Натпреварувајте се во стрелаштво на целосно безбеден начин, со лепливи стрели и лесно пренослива мета ● Се препорачува за играње надвор
  ден 1.900,00
  Picture of Adventure Climbing

  Adventure Climbing

  Оригинална и забавна и спортска активност за деца на возраст над 6 години │ Комплетот содржи 6 ремени, 12 држачи и платнена торбичка за складирање и носење ● Идеален за авантура на целосно безбеден начин ● За тежина до 100 кг ● Дизајнирано за надворешна употреба
  ден 3.290,00
  Picture of Hermit crab

  Hermit crab

  ден 470,00
  Picture of Lobster - Papo

  Lobster - Papo

  ден 470,00
  Picture of Shrimp - Papo

  Shrimp - Papo

  ден 470,00
  Picture of Crab - Papo

  Crab - Papo

  ден 390,00
  Picture of Hermit crab

  Hermit crab

  ден 340,00
  Picture of Swallowtail butterfly

  Swallowtail butterfly

  ден 490,00
  Picture of Bed time ritual Stella

  Bed time ritual Stella

  ден 2.790,00