Search
English
All Categories
  Menu Close

  Musical Instruments

  View as Grid List
  Sort by
  Display items per page
  Picture of HAPPY GRAND PIANO, PINK

  HAPPY GRAND PIANO, PINK

  ден 9.350,00
  Picture of HAPPY GRAND PIANO, BLACK

  HAPPY GRAND PIANO, BLACK

  ден 9.350,00
  Picture of DELUXE WHITE GRAND PIANO

  DELUXE WHITE GRAND PIANO

  Електронско пијано со класичен изглед и извонреден резонантен звук.
  ден 12.420,00
  Picture of Dynamic Sound Upright Piano

  Dynamic Sound Upright Piano

  ден 10.900,00
  Picture of LEARN WITH LIGHTS PIANO, RED

  LEARN WITH LIGHTS PIANO, RED

  Дрвено пијано со 25 светлечки клавиши ● Следете ги светлата на копчињата за да ги научите вашите омилени мелодии, а потоа додајте придружни звуци од шест стилизирани мелодии и осум ритмични секвенци ● Совршена подготовка за напредно музичко учење и градење самодоверба кај младите музичари ● Со можност за снимање
  ден 6.290,00
  Picture of LEARN WITH LIGHTS PIANO, RED with stool

  LEARN WITH LIGHTS PIANO, RED with stool

  Дрвено пијано со 25 светлечки клавиши ● Следете ги светлата на копчињата за да ги научите вашите омилени мелодии, а потоа додајте придружни звуци од шест стилизирани мелодии и осум ритмични секвенци ● Совршена подготовка за напредно музичко учење и градење самодоверба кај младите музичари ● Со можност за снимање
  ден 7.600,00
  Picture of LEARN WITH LIGHTS PIANO, BLACK

  LEARN WITH LIGHTS PIANO, BLACK

  Дрвено пијано со 25 светлечки клавиши ● Следете ги светлата на копчињата за да ги научите вашите омилени мелодии, а потоа додајте придружни звуци од шест стилизирани мелодии и осум ритмични секвенци ● Совршена подготовка за напредно музичко учење и градење самодоверба кај младите музичари ● Со можност за снимање
  ден 6.290,00
  Picture of LEARN WITH LIGHTS PIANO, BLACK with stool

  LEARN WITH LIGHTS PIANO, BLACK with stool

  Дрвено пијано со 25 светлечки клавиши ● Следете ги светлата на копчињата за да ги научите вашите омилени мелодии, а потоа додајте придружни звуци од шест стилизирани мелодии и осум ритмични секвенци ● Совршена подготовка за напредно музичко учење и градење самодоверба кај младите музичари ● Со можност за снимање
  ден 7.600,00
  Picture of METAL XYLO CONFETTI

  METAL XYLO CONFETTI

  ден 1.190,00
  Picture of Xylophone Multicolor- Sevi

  Xylophone Multicolor- Sevi

  ден 1.890,00
  Picture of MY FIRST ELECTRONIC PIANO CONFETTI
  Picture of MUSICAL SET CONFETTI

  MUSICAL SET CONFETTI

  Повторно во продажба од 10.02.2021 г.
  ден 2.170,00
  Picture of HARMONICA CONFETTI

  HARMONICA CONFETTI

  Повторно на залиха од 12.02.2021 г.
  ден 450,00
  Picture of Confetti Flute

  Confetti Flute

  ден 650,00
  Picture of ACCORDION CONFETTI

  ACCORDION CONFETTI

  ден 2.490,00
  Picture of PURE BANJO

  PURE BANJO

  ден 1.490,00
  Picture of Guitar

  Guitar

  ден 4.390,00
  Picture of GUITAR CONFETTI (WOOD)

  GUITAR CONFETTI (WOOD)

  ден 2.390,00
  Picture of Ukulele

  Ukulele

  ден 2.140,00
  Picture of Gioia Ukulele

  Gioia Ukulele

  ◦ Ideal for learning music and imitating adults from ages 3 and up ◦ Comes with 4 strings and a spare set of strings ◦ Helps develop the dexterity and imagination of musicians in the making
  ден 1.860,00
  Picture of UKULELE SUNSHINE

  UKULELE SUNSHINE

  ден 1.890,00
  Picture of Xylophone

  Xylophone

  Со песнарка и со обоени плочки, коишто овозможуваат побрзо учење на песните.
  ден 1.890,00
  Picture of METAL XYLO SUNSHINE

  METAL XYLO SUNSHINE

  ден 1.340,00
  Picture of Xylophone with 15 tunes

  Xylophone with 15 tunes

  The coloured keys help to learn the first tones.
  ден 2.150,00
  Picture of Xylophone - Goki

  Xylophone - Goki

  Со обоени плочки, коишто овозможуваат побрзо учење на песните.
  ден 1.490,00
  Picture of Drum - Rainbow

  Drum - Rainbow

  ден 2.290,00
  Picture of Drum

  Drum

  ден 2.290,00
  Picture of Мини музичка масичка- Sevi
  Picture of Музичка маса Кученце- Sevi
  Picture of MUSICAL TABLE CONFETTI (WOOD)

  MUSICAL TABLE CONFETTI (WOOD)

  Соодветно за возраст од 1 до 3 г.
  ден 1.650,00
  Picture of MUSICAL TABLE SUNSHINE

  MUSICAL TABLE SUNSHINE

  ден 1.790,00
  Picture of MUSICAL SET SUNSHINE

  MUSICAL SET SUNSHINE

  ден 2.170,00
  Picture of MAGIC TOUCH PIANO™ MUSICAL TOY

  MAGIC TOUCH PIANO™ MUSICAL TOY

  За возраст од 12 месеци и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Ослободете ја креативноста на вашето дете со ова пијано за рана возраст. Пијаното магично прави музика со само еден допир. Вклучува 3 нотни листови и 6 различни песни
  ден 2.190,00
  Picture of Together in Tune Piano™ Connected Magic Touch™ Piano

  Together in Tune Piano™ Connected Magic Touch™ Piano

  За возраст од 12 месеци и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Ослободете ја креативноста на вашето дете со ова пијано за рана возраст. Пијаното магично прави музика со само еден допир. Вклучува 3 нотни листови и 6 различни песни
  ден 3.190,00
  Picture of COOL BEATS DRUM SET

  COOL BEATS DRUM SET

  ден 12.690,00
  Picture of Triangle 11cm

  Triangle 11cm

  ден 350,00
  Picture of Triangle 16cm

  Triangle 16cm

  ден 480,00