Search
English
All Categories
  Menu Close

  Buki France

  View as Grid List
  Sort by
  Display items per page
  Picture of Flying ball

  Flying ball

  ден 1.900,00
  Picture of Skeleton 45 cm

  Skeleton 45 cm

  За возраст од 8 години и понатаму │ Убав и забавен едукативен комплет ● Содржи модел на скелет со висина 85 cm и многу активности
  ден 3.850,00
  Picture of Robot Marko

  Robot Marko

  ден 3.170,00
  Picture of Skeleton 45 cm

  Skeleton 45 cm

  На залиха од 10 јуни 2023 г.
  ден 2.350,00
  Picture of Lunar telescope 30 activities
  Picture of Magnetic Planisphere

  Magnetic Planisphere

  ден 2.850,00
  Picture of Таблет за цртање - Buki France
  Picture of Professional Studio - Hair

  Professional Studio - Hair

  За возраст од 7 години и понатаму │ Глава за стилизирање со исклучително реалистичен изглед ● Содржи 15 додатоци што децата можат да ги искористат и за својата коса ● Илустрирана брошура со упатства за правење на 30 фризури ● Ги поттикнува љубопитноста и фантазијата и инспирира креативна игра
  ден 3.480,00
  Picture of Bug Viewer - Buki France

  Bug Viewer - Buki France

  ден 950,00
  Picture of Motorised Solar System

  Motorised Solar System

  ден 3.160,00
  Picture of Planetarium HD

  Planetarium HD

  Планетариум сo висока резолуција, за истражување на ѕвезденото небо.
  ден 3.160,00
  Picture of Tibo the Robot

  Tibo the Robot

  ден 2.850,00
  Picture of Hydraulic Hand

  Hydraulic Hand

  ден 2.850,00
  Picture of Professional Studio Make Up

  Professional Studio Make Up

  ден 3.160,00
  Picture of Professional Studio Nail Art
  Picture of Professional Studio Couture

  Professional Studio Couture

  ден 5.690,00
  Picture of Professional Studio Couture Expert

  Professional Studio Couture Expert

  За возраст од 10 години и понатаму │ Со вклучени различни материјали ● 12 различни шевови ● штитник за иглата ● голема работна површина ● инструкции за 6 проекти ● лед осветлување ● 2 брзини и можност за работа со педала ● многу додатоци
  ден 8.600,00
  Picture of Professional Studio Mode

  Professional Studio Mode

  ден 2.690,00
  Picture of Professional Studio Mode Deluxe
  Picture of Video Microscope

  Video Microscope

  ден 5.290,00
  Picture of Microscope 15 Experiments

  Microscope 15 Experiments

  ден 1.890,00
  Picture of Microscope 30 experiments

  Microscope 30 experiments

  ден 2.890,00
  Picture of 50 experiments microscope

  50 experiments microscope

  ден 5.290,00
  Picture of Main Blaster

  Main Blaster

  Комплет за склопување рачен воздушен пиштол од 139 елементи.
  ден 2.850,00
  Picture of Walkie Talkie

  Walkie Talkie

  ден 2.690,00
  Picture of Walkie Talkie Rechargeable

  Walkie Talkie Rechargeable

  ден 3.690,00
  Picture of Human Body

  Human Body

  A model of the human body, with soft organs to dissect and phosphorescent bones.
  ден 1.890,00
  Picture of Telescope 30 activities

  Telescope 30 activities

  Co x 89 зголемување
  ден 3.170,00
  Picture of Telescope 30 activities

  Telescope 30 activities

  ден 5.700,00
  Picture of Rainbow Mechanical Scooter

  Rainbow Mechanical Scooter

  За возраст од 6 до 9 години │ Со безбедносен пакет ● Склоплив и лесен за транспорт ● За тежина до 50 кг
  ден 7.590,00 ден 5.313,00
  Picture of Construction truck RC

  Construction truck RC

  ден 1.900,00
  Picture of Waste truck RC

  Waste truck RC

  ден 1.900,00
  Picture of Fire truck RC

  Fire truck RC

  ден 1.900,00
  Picture of Maxi Binoculars

  Maxi Binoculars

  ден 1.900,00
  Picture of Nature Trek

  Nature Trek

  ден 1.900,00
  Picture of Handbow - Buki France

  Handbow - Buki France

  За возраст над 6 Години │ Механизмот е дизајниран од компанија специјализирана за стрелаштво ● Натпреварувајте се во стрелаштво на целосно безбеден начин, со лепливи стрели и лесно пренослива мета ● Се препорачува за играње надвор
  ден 1.900,00
  Picture of Adventure Climbing

  Adventure Climbing

  Оригинална и забавна и спортска активност за деца на возраст над 6 години │ Комплетот содржи 6 ремени, 12 држачи и платнена торбичка за складирање и носење ● Идеален за авантура на целосно безбеден начин ● За тежина до 100 кг ● Дизајнирано за надворешна употреба
  ден 3.290,00
  Picture of Bug Vacuum

  Bug Vacuum

  ден 1.900,00
  Picture of DinoKit - Brachiosaurus

  DinoKit - Brachiosaurus

  ден 950,00
  Picture of DinoKit - Stegosaurus

  DinoKit - Stegosaurus

  ден 950,00
  Picture of DinoKit - Tyrannosaurus

  DinoKit - Tyrannosaurus

  ден 950,00
  Picture of Dino Dig - Tyrannosaurus Rex and a Velociraptor
  Picture of DinoKit - Tricetarops

  DinoKit - Tricetarops

  ден 950,00
  Picture of Dinosaur skull - Tyrannosaurus
  Picture of Museum Skull Triceratops

  Museum Skull Triceratops

  ден 1.030,00
  Picture of Sports cars R/C

  Sports cars R/C

  ден 3.160,00
  Picture of 4x4 R/C Car

  4x4 R/C Car

  ден 3.160,00
  Picture of Insect Explorer Kit - Buki France

  Insect Explorer Kit - Buki France

  Вашите прошетки во природа ќе бидат уште позабавни и посодржајни, со овој фантастичен комплет за набљудување на бубачки.
  ден 1.900,00
  Picture of Expert Binoculars

  Expert Binoculars

  На залиха од 10 јуни 2023 г.
  ден 1.950,00
  Picture of Телескоп со 50 активности - Buki France