Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  OPPI

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на Едукативен комплет PIKS (128 елементи) - OPPI

  Едукативен комплет PIKS (128 елементи) - OPPI

  За возраст од 3 години и понатаму │ Покрај откривањето на задоволството од играта, децата ќе можат и да ги вежбаат моторичките вештини и координацијата додека работат на својата автономија ● Ги ослободува фантазијата и креативноста ● Помага во развојот вниманието и концентрацијата ● Проникливоста, љубопитноста, планирањето и решавњето проблеми ● Дизајнирана е во соработка со специјалисти за образование, детски психијатри, професионални терапевти итн. ● Се прилагодува на сите возрасти!
  ден 9.750,00
  Слика на Едукативен комплет PIKS (24 елементи) - OPPI

  Едукативен комплет PIKS (24 елементи) - OPPI

  За возраст од 3 години и понатаму │ Ги ослободува фантазијата и креативноста ● Помага во развојот вниманието и концентрацијата, моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста, планирањето и решавњето проблеми ● Дизајнирана е во соработка со специјалисти за образование, детски психијатри, професионални терапевти итн. ● Се прилагодува на сите возрасти!
  ден 1.990,00
  Слика на Едукативен комплет PIKS (44 елементи + картички со идеи) - OPPI

  Едукативен комплет PIKS (44 елементи + картички со идеи) - OPPI

  За возраст од 3 години и понатаму │ Ги ослободува фантазијата и креативноста ● Помага во развојот вниманието и концентрацијата, моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста, планирањето и решавњето проблеми ● Дизајнирана е во соработка со специјалисти за образование, детски психијатри, професионални терапевти итн. ● Се прилагодува на сите возрасти!
  ден 3.390,00
  Слика на Едукативен комплет PIKS (64 елементи) - OPPI

  Едукативен комплет PIKS (64 елементи) - OPPI

  За возраст од 3 години и понатаму │ Ги ослободува фантазијата и креативноста ● Помага во развојот вниманието и концентрацијата, моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста, љубопитноста, планирањето и решавњето проблеми ● Дизајнирана е во соработка со специјалисти за образование, детски психијатри, професионални терапевти итн. ● Се прилагодува на сите возрасти!
  ден 4.950,00