Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  TicToys

  НЕМОЈ САМО ДА ИГРАШ – ДВИЖИ СЕ! Во време на прекумерно медиумско конзумирање и слаба физичка активност, производите на TicToys нудат причина за движење. Нашите играчки нудат разни бенефиции: додека играте со Ticayo и Tualoop се тренираат координацијата и концентрацијата, das.Brett ја нагласува рамнотежата и самодовербата - сето тоа без одење во спортска сала!

  ПОМАЛКУ Е ПОВЕЌЕ TicToys игрите стимулираат преку нивната едноставност. Нашите специфични дизајни оставаат отворени можности и овозможуваат стимулација на вашата имагинација и креативност.

  КВАЛИТЕТ Во TicToys се посветува многу време на издржливоста и фината изработка на производите. Нашите играчки се направени да останат во семејно наследство наместо да завршат во ѓубре по само неколку недели. Со цел да ви донесеме толку висок квалитет, ние се потпираме на традиционалната изработка, како и на најновите инженерски достигнувања.

  ПРИРОДНО ПРОИЗВОДСТВО Производите на TicToys се направени да бидат подобни за животната средина. Со користење на локални обновливи извори и модерни биополимери, ние нудиме алтернатива на пластичнитеиграчки. Сите наши бои и лакови се базирани на вода и не содржат тешки метали. Нашите пакувања, исто така, се направени за лесно да се користат повторно.

  ЗА СЕКОГО Во минатото, момчињата требаше да си играат со играчки војници, додека девојките добиваа кукли. Денес, има играчки чудовишта и шарени кукли. Ние веруваме дека играчките не се само за деца, а играњето со фудбал не е само за момчиња. Нашите игри им помагаат на луѓето од сите возрасти и пол да продолжат да се движат и да останат здрави - тоа е ветувањето на TicToys.

  ПРОИЗВЕДЕНО ВО ГЕРМАНИЈА Производите на TicToys се произведени целосно во Германија од локални материјали и со помош на семејни работилници.

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на Tualoop - Сет за 2 играчи

  Tualoop - Сет за 2 играчи

  Tualoop - игра за во природа за целото семејство
  ден 1.890,00 ден 1.680,00
  Слика на Tualoop - прстен

  Tualoop - прстен

  Tualoop - игра за во природа за целото семејство
  ден 790,00
  Слика на Tualoop - стапчиња

  Tualoop - стапчиња

  Tualoop - игра за во природа за целото семејство
  ден 490,00
  Слика на myFibo - Мојот прв бумеранг

  myFibo - Мојот прв бумеранг

  Бумерангот може да биде толку лесен за фрлање!
  ден 350,00
  Слика на myRoodi - Моето прво фризби

  myRoodi - Моето прво фризби

  Вашето фризби за во дневната соба.
  ден 350,00
  Слика на Das.Brett (лакиран)

  Das.Brett (лакиран)

  Das.Brett е истовремено многустрана тренинг алатка и забавна играчка!
  ден 6.900,00
  Слика на Das.Brett (лакиран, со подлога од плута)

  Das.Brett (лакиран, со подлога од плута)

  Das.Brett е истовремено многустрана тренинг алатка и забавна играчка!
  ден 8.490,00
  Слика на Das.Brett (син со подлога од плута)

  Das.Brett (син со подлога од плута)

  Das.Brett е истовремено многустрана тренинг алатка и забавна играчка!
  ден 8.900,00
  Слика на Баланс штица Das.Brett (Жолта/лакирана)

  Баланс штица Das.Brett (Жолта/лакирана)

  Das.Brett е истовремено многустрана тренинг алатка и забавна играчка!
  ден 7.900,00
  Слика на Баланс штица Das.Brett (Минт/лакирана)

  Баланс штица Das.Brett (Минт/лакирана)

  Das.Brett е истовремено многустрана тренинг алатка и забавна играчка!
  ден 7.900,00
  Слика на Баланс штица Das.Brett (Портокалова/лакирана)

  Баланс штица Das.Brett (Портокалова/лакирана)

  Das.Brett е истовремено многустрана тренинг алатка и забавна играчка!
  ден 7.900,00
  Слика на Баланс штица Das.Brett (Со природно масло)

  Баланс штица Das.Brett (Со природно масло)

  Das.Brett е истовремено многустрана тренинг алатка и забавна играчка!
  ден 6.900,00