Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Rubbabu

  Играчките за бебиња и мали деца Rubbabu се рачно изработени од 100% природна гумена пена и се многу меки и пријатни на допир. Материјалите што се користат за нивна изработка се биоразградливи, безбедни и обоени со бои за храна.

  Играчките од Rubbabu се хипоалергични, а исто така се погодни за терапевтски цели и полисензорна стимулација

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на Комплет од 3 мини сензорни топки - Rubbabu (Возраст 2 г+)
  Слика на Тактилна топка - Rubbabu (Розова, Ø 10 cm) Возрaст: 1 г+

  Тактилна топка - Rubbabu (Розова, Ø 10 cm) Возрaст: 1 г+

  Во продажба од 5 мај 2021.
  ден 330,00
  Слика на Тактилна топка - Rubbabu (Светло сина, Ø 10 cm) Возрaст: 1 г+
  Слика на Тактилна топка - Rubbabu (Зелена, Ø 10 cm) Возрaст: 1 г+

  Тактилна топка - Rubbabu (Зелена, Ø 10 cm) Возрaст: 1 г+

  Во продажба од 5 мај 2021.
  ден 330,00
  Слика на Тактилна топка - Rubbabu (Црвена, Ø 10 cm) Возрaст: 1 г+

  Тактилна топка - Rubbabu (Црвена, Ø 10 cm) Возрaст: 1 г+

  Во продажба од 5 мај 2021.
  ден 330,00
  Слика на Амбулантно возило - Rubbabu (Црвено, 18,5 cm) Возрaст: 1 г+

  Амбулантно возило - Rubbabu (Црвено, 18,5 cm) Возрaст: 1 г+

  Во продажба од 5 мај 2021.
  ден 1.100,00
  Слика на Парна локомотива - Rubbabu (Сина, 16,5 cm) Возрaст: 1 г+

  Парна локомотива - Rubbabu (Сина, 16,5 cm) Возрaст: 1 г+

  Во продажба од 5 мај 2021.
  ден 1.100,00
  Слика на Сензорна топка - Rubbabu (Зелена, Ø 10 cm) Возрaст: 1 г+

  Сензорна топка - Rubbabu (Зелена, Ø 10 cm) Возрaст: 1 г+

  Во продажба од 5 мај 2021.
  ден 330,00
  Слика на Сензорна топка - Rubbabu (Портокалова, Ø 10 cm) Возрaст: 1 г+
  Слика на Сензорна топка - Rubbabu (Розова, Ø 10 cm) Возрaст: 1 г+

  Сензорна топка - Rubbabu (Розова, Ø 10 cm) Возрaст: 1 г+

  Во продажба од 5 мај 2021.
  ден 330,00
  Слика на Сензорна топка - Rubbabu (Сина, Ø 10 cm) Возрaст: 1 г+

  Сензорна топка - Rubbabu (Сина, Ø 10 cm) Возрaст: 1 г+

  Во продажба од 5 мај 2021.
  ден 330,00
  Слика на Сензорна топка - Rubbabu (Тиркизна, Ø 10 cm) Возрaст: 1 г+

  Сензорна топка - Rubbabu (Тиркизна, Ø 10 cm) Возрaст: 1 г+

  Во продажба од 5 мај 2021.
  ден 330,00
  Слика на Сензорна топка - Rubbabu (Црвена, Ø 10 cm) Возрaст: 1 г+

  Сензорна топка - Rubbabu (Црвена, Ø 10 cm) Возрaст: 1 г+

  Во продажба од 5 мај 2021.
  ден 330,00
  Слика на Тактилна топка - Rubbabu (Сина, Ø 10 cm) Возрaст: 1 г+

  Тактилна топка - Rubbabu (Сина, Ø 10 cm) Возрaст: 1 г+

  Во продажба од 5 мај 2021.
  ден 330,00
  Слика на Магнетен воз - Rubbabu (46 cm) Возраст 1 г+
  Слика на Едукативна сложувалка - Зеленчук - Rubbabu
  Слика на Едукативна сложувалка - Овошје - Rubbabu
  Слика на Спортска сензорна топка - Rubbabu (Тиркизна, Ø 8 cm) Возрaст: 1 г+
  Слика на Спортска сензорна топка - Rubbabu (Црвена, Ø 10 cm) Возрaст: 1 г+
  Слика на Камион кипер - Rubbabu (22 cm)
  Слика на Противпожарен камион - Rubbabu (22 cm)
  Слика на Количка ДИНОСАУРУС - Rubbabu (Возраст 1 г+)
  Слика на Количка ЖИРАФА - Rubbabu (Возраст 1 г+)
  Слика на Количка КУЧЕ - Rubbabu (Возраст 1 г+)
  Слика на Количка МАЈМУНЧЕ - Rubbabu (Возраст 1 г+)
  Слика на Количка МАЧЕ - Rubbabu (Возраст 1 г+)
  Слика на Количка СЛОНЧЕ - Rubbabu (Возраст 1 г+)
  Слика на Противпожарен камион - Rubbabu (12,5 cm)
  Слика на Розова количка - Rubbabu (12 cm)
  Слика на Сино авионче - Rubbabu (12 cm)
  Слика на Амбулантско возило - Rubbabu (10 cm)
  Слика на Полициски автомобил - Rubbabu (10 cm)