Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Orchard Toys

  Сите игри и сложувалки произведени од Orchard Toys се дизајнирани имајќи ja предвид нивната едукативна страна, работејќи заедно со наставници, градинки, родители и со самите деца, за да се обезбеди совршена рамнотежа помеѓу образовните придобивки и вредноста на играњето. Фокусот е ставен на голем број клучни вештини, почнувајќи од основните когнитивни и моторички вештини, па се до поспецифични цели како што се социјалните вештини, писменоста и математиката.

  Додека играат со производите на Orchard Toys, децата дури и не забележуваат дека учат и што е најважно... се ЗАБАВУВААТ!

   

  Квалитет

  Сите картички и делови за играње се цврсти и лесни за чистење, што значи дека ќе го издржат тестот на времето и покрај постојаното играње, носење и извалкани рачиња! Таа добитна комбинација на образовна вредност при играта и физичката издржливост е тоа што ги прави овие производи долготрајни!

  Изработени се од 100% рециклиран картон.

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на Three Little Pigs Board Game

  Three Little Pigs Board Game

  Build your houses before the big bad wolf tries to blow them down!
  ден 1.090,00
  Слика на Loopy Llamas Game

  Loopy Llamas Game

  ден 990,00
  Слика на Magic Spelling

  Magic Spelling

  Race against the timer in this spellbinding literacy game!
  ден 1.090,00
  Слика на Shopping List

  Shopping List

  This shopping-themed matching and memory game is our number one bestseller! - Orchard Toys bestselling game - A fun matching and memory game. - Suitable for ages 3-7
  ден 690,00
  Слика на Greedy Gorilla Game

  Greedy Gorilla Game

  Feed the junk food to the gorilla, while you make a healthy meal! - Encourages healthier eating - Make the gorilla burp! - Suitable for ages 4-8
  ден 990,00
  Слика на Unicorn Friends Jigsaw Puzzle
  Слика на Магична математика

  Магична математика

  Фасцинантна игра којашто од математиката прави магија.
  ден 1.090,00
  Слика на Успаните мрзливци (Игра )

  Успаните мрзливци (Игра )

  Направете доволно врева за да ги разбудите сите ваши успани мрзливци ● Забавна игра во којашто децата прават звуци и имитираат, додека ја вежбаат вештата за слушање ● Одлична за запознавање на малите деца со играњето игри ● Совршена за деца на возраст од 2 години +
  ден 690,00
  Слика на Sound Detectives

  Sound Detectives

  Try and catch the robbers in our first combined app and sound game! - Orchard Toys first combined app and sound game - Listen to the sound clues and match the pictures to build your path! - Features simple gameplay and quirky characters your children will love - Suitable for ages 3+ - Fun educational game for 2-4 players
  ден 990,00
  Слика на Match and Spell Game

  Match and Spell Game

  A fun first reading and spelling activity
  ден 690,00
  Слика на Барај и најди... сложувалка со форми

  Барај и најди... сложувалка со форми

  Две сложувалки со по 12 делчиња, во една кутија! Едната сложувалка ги покажува формите, а другата е забавна слика со подводниот свет.
  ден 650,00
  Слика на Alphabet Lotto Game

  Alphabet Lotto Game

  A colourful alphabet lotto game with four ways to play!
  ден 990,00
  Слика на Giant Alphabet - Extra Large Jigsaw Puzzle

  Giant Alphabet - Extra Large Jigsaw Puzzle

  A 26 piece alphabet jigsaw puzzle and poster. - Helps teach the alphabet and letter recognition - Suitable for ages 3-6
  ден 1.190,00 ден 990,00
  Слика на Rocket Game

  Rocket Game

  Blast into space with this fun counting and matching game!
  ден 690,00
  Слика на Number Street

  Number Street

  A chunky 20 piece number puzzle to help learn numbers to 10
  ден 1.090,00
  Слика на Spotty Dogs Game

  Spotty Dogs Game

  This fun counting game helps teach children to count using cute spotty dogs! A fun counting game Quick and easy to play Suitable for ages 3-6
  ден 650,00
  Слика на Woodland Party Jigsaw Puzzle

  Woodland Party Jigsaw Puzzle

  Enchanted woodland theme Includes talkabout guide Suitable for ages 4-7
  ден 890,00
  Слика на Knights and Dragons

  Knights and Dragons

  A fun twist on a heads and tails game! • Develops matching and memory skills • Encourages colour recognition skills • Suitable for ages 4+
  ден 690,00