Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Ludattica

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на Комплет за боење - Ludattica

  Комплет за боење - Ludattica

  За возраст од 2 години и понатаму │ Помага во развојот на моторичките вештини и координацијата ● Проникливоста и љубопитноста ● Перцепцијата, меморијата и вниманието
  ден 990,00
  Слика на Измери ме! (Едукативен комплет) - Ludattica

  Измери ме! (Едукативен комплет) - Ludattica

  За возраст од 2 години и понатаму │ Оригинален комплет за запознавање со концептот на должина ● Правење на првите чекори во светот на мерките
  ден 1.390,00
  Слика на Оригами ДИНОСАУРУСИ - Ludattica

  Оригами ДИНОСАУРУСИ - Ludattica

  За возраст од 6 години и понатаму │ Едукативна, креативна и навистина забавна игра!
  ден 620,00
  Слика на Дрвена сложувалка со приказна ПИНОКИО - Ludattica

  Дрвена сложувалка со приказна ПИНОКИО - Ludattica

  За возраст од 3 години и понатаму │ Обликувана дрвена сложувалка за раскажување приказни ● Со илустрирана сцена, за играње со дрвените ликови ● Играта го стимулира развојот на логиката, визио-просторните и фините моторни вештини ● Развој на јазичните вештини.
  ден 1.390,00
  Слика на Дрвена сложувалка со приказна ЦРВЕНКАПА - Ludattica

  Дрвена сложувалка со приказна ЦРВЕНКАПА - Ludattica

  За возраст од 3 години и понатаму │ Дрвена сложувалка-силуета, за раскажување приказни ● Со илустрирана сцена, за играње со дрвените ликови ● Играта го стимулира развојот на логиката, визио-просторните и фините моторни вештини ● Развој на јазичните вештини.
  ден 1.390,00
  Слика на Мемо игра АВТОМОБИЛИ - Ludattica

  Мемо игра АВТОМОБИЛИ - Ludattica

  За возраст од 3 години и понатаму
  ден 620,00
  Слика на Мемо игра ЖИВОТНИ - Ludattica

  Мемо игра ЖИВОТНИ - Ludattica

  За возраст од 3 години и понатаму
  ден 620,00
  Слика на Мемо игра ЗАНАЕТИ - Ludattica

  Мемо игра ЗАНАЕТИ - Ludattica

  За возраст од 3 години и понатаму
  ден 620,00
  Слика на Мемо игра ФАНТАСТИЧНИ ЛИКОВИ - Ludattica

  Мемо игра ФАНТАСТИЧНИ ЛИКОВИ - Ludattica

  За возраст од 3 години и понатаму
  ден 620,00
  Слика на Ризик мемо ЧУВАЈТЕ СЕ ОД АЈКУЛАТА - Ludattica

  Ризик мемо ЧУВАЈТЕ СЕ ОД АЈКУЛАТА - Ludattica

  За возраст од 3 години и понатаму
  ден 790,00
  Слика на Ризик мемо ЧУВАЈТЕ СЕ ОД ВОЛКОТ - Ludattica

  Ризик мемо ЧУВАЈТЕ СЕ ОД ВОЛКОТ - Ludattica

  За возраст од 3 години и понатаму
  ден 790,00
  Слика на Ризик мемо ЧУВАЈТЕ СЕ ОД ТИРЕКСОТ - Ludattica

  Ризик мемо ЧУВАЈТЕ СЕ ОД ТИРЕКСОТ - Ludattica

  За возраст од 3 години и понатаму
  ден 790,00
  Слика на Логичка игра МАЈКИ И МЛАДЕНЧИЊА (Mонтесори) - Ludattica

  Логичка игра МАЈКИ И МЛАДЕНЧИЊА (Mонтесори) - Ludattica

  За возраст од 3 до 5 години │10 дводелни сложувалки и 20 елементи за вметнување
  ден 620,00
  Слика на Логичка игра ПРОНАЈДИ ЈА ФОРМАТА (Mонтесори) - Ludattica

  Логичка игра ПРОНАЈДИ ЈА ФОРМАТА (Mонтесори) - Ludattica

  За возраст од 3 до 5 години │10 дводелни сложувалки и 20 елементи за вметнување
  ден 620,00
  Слика на Сложувалка за мали деца - ДИНОСАУРУСИ - Ludattica

  Сложувалка за мали деца - ДИНОСАУРУСИ - Ludattica

  За возраст од 2 години и понатаму │8 двострани сложувалки од по 4 елементи коишто прават и голема сложувалка од 32 елементи
  ден 740,00
  Слика на Сложувалка за мали деца - ЕДНОРОЗИ - Ludattica

  Сложувалка за мали деца - ЕДНОРОЗИ - Ludattica

  За возраст од 2 години и понатаму │8 двострани сложувалки од по 4 елементи коишто прават и голема сложувалка од 32 елементи
  ден 740,00
  Слика на Сложувалка за мали деца - ПИРАТИ - Ludattica

  Сложувалка за мали деца - ПИРАТИ - Ludattica

  За возраст од 2 години и понатаму │8 двострани сложувалки од по 4 елементи коишто прават и голема сложувалка од 32 елементи
  ден 740,00