Search
English
All Categories
    Menu Close

    Counting Frames

    Во периодот помеѓу 4 и 7 години, т.н. предучилишна возраст, децата со леснотија ги усвојуваат вештините како што се: пишување, читање, броење и сметање. Се разбира, доколку им се создадени услови да го развијат својот потенцијал.

    Овој период, годините кога детето учи со сетилата, е од исклучителна важност за понатамошниот успех во учењето.

    Со едно убаво сметало, како и со многу трпение и разбирање, вие може да создадете добри услови за развој на трајната љубов кон учењето.

    View as Grid List
    Sort by
    Display items per page
    Picture of Counting frame

    Counting frame

    ден 420,00
    Picture of Counting frame 58926

    Counting frame 58926

    ден 1.290,00
    Picture of Sort game - learn to count with wooden rings
    Picture of Calculate sticks, glazed

    Calculate sticks, glazed

    ден 3.390,00
    Picture of ESSENTIEL - HOW TO COUNT

    ESSENTIEL - HOW TO COUNT

    ден 1.840,00
    Picture of WHITE AND BLACKBOARD TABLE

    WHITE AND BLACKBOARD TABLE

    ден 2.590,00
    Picture of MONSTER MATH SCALE

    MONSTER MATH SCALE

    ден 2.190,00