Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Activity walker

  Бренд: Ever Earth
  Децата се маѓепсани од лавиринтот со перли, ксилофонот со чекан, четвороделната променлива сложувалка со животни, лавиринтот со клинче, сортирачот на форми од три дела, тркалачкиот пренос. Тркалата и скриениот простор за складирање со мрежа, ја прават оваа играчка многу практична.
  Шифра: EE30949
  Достапност: На залиха
  ден 5.390,00
  ден 4.851,00
  i h
  Датум на испорака: 4-7 days

  Децата се маѓепсани од лавиринтот со перли, ксилофонот со чекан, четвороделната променлива сложувалка со животни, лавиринтот со клинче, сортирачот на форми од три дела, тркалачкиот пренос. Тркалата и скриениот простор за складирање со мрежа, ја прават оваа играчка многу практична.

  ПРИДОБИВКИ

  Поттикнува на размислување
  Да се разбере како нештата функционираат е една од најдобрите страни на играта. Движењето од поедностави до посложени предизвици може да биде од корист во таа смисла

  Решавање на проблеми
  Да се разбере како нештата функционираат е една од најдобрите страни на играта. Движењето од поедностави до посложени предизвици може да биде од корист во таа смисла.

  Распознавање на форми
  Учењето на различните форми не го проширува само нивното знаење за формите туку помага да се развијат нивните фини моторички способности туку и чувството за простор.

  Општи моторички способности
  Главните етапи во физичкиот развој се во текот на првите години од детскиот развој. Подобрувањето на детските моторички вештини е многу важно за нивниот развој.

  Влева самодоверба
  Да чувствуваат самодоверба и да бидат во можност да ги споделуваат своите мисли е од суштинска важност за развојот на децата. Тоа најприродно се прави преку игра.

  Координација на очите и рацете
  Учи на вештината на фаќање и држење, што понатаму може да води до успех во училиштето.

  Физички развој

  Откривање на светот
  Ја поттикнува природната склоност кон љубопитност, вчудовиденост и восхитеност што детето може да ги чувствува додека си игра. Оваа играчка помага учењето да биде забавно.Користењето на имагинацијата и креативноста може да им помогне на децата да го видат светот на нов начин. Ова им помага и го поттикнува размислувањето.

  Креативност
  Користењето на имагинацијата и креативноста може да им помогне на децата да го видат светот на нов начин. Ова им помага и го поттикнува размислувањето.

  Ги стимулира сетилата
  Со вклучувањето на сетилата, децата учествуваат во играта на повеќе нивоа отколку што го прават тоа доколку само гледаат и фаќаат. Тоа ги охрабрува децата да бидат пољубопитни и да ги откриваат нештата подлабоко.

  Квалитет
  Сите EverEarth дрвени играчки се 100% произведени од бука чиешто потекло е потврдено од FSC (Forest Stewardship Council). Плишените играчки на EverEarth се целосно произведени од памук што е произведен по пат на одржливо одгледување и според GOTS (Global Organic Textile Standard). Понатаму, сите наши играчки се тестирани според строгите европски стандарди за контрола на квалитетот EN71, така што тие се трајни и безбедни за игра. EverEarth е приврзан кон важноста да се користат исклучиво одржливи извори, бои на водена база и пакувања од рециклирани материјали, произведени со висок квалитет.

  Предупредување! Некои од делчињата што служат за спојување можат да носат ризик од голтање и задушување на малите деца.

  0.0 0
  Напишете сопствен осврт Close
  • Само регистрирани корисници можат да пишуваат коментари
  *
  *
  • Лош
  • Одлично
  *
  *
  *

  Децата се маѓепсани од лавиринтот со перли, ксилофонот со чекан, четвороделната променлива сложувалка со животни, лавиринтот со клинче, сортирачот на форми од три дела, тркалачкиот пренос. Тркалата и скриениот простор за складирање со мрежа, ја прават оваа играчка многу практична.

  ПРИДОБИВКИ

  Поттикнува на размислување
  Да се разбере како нештата функционираат е една од најдобрите страни на играта. Движењето од поедностави до посложени предизвици може да биде од корист во таа смисла

  Решавање на проблеми
  Да се разбере како нештата функционираат е една од најдобрите страни на играта. Движењето од поедностави до посложени предизвици може да биде од корист во таа смисла.

  Распознавање на форми
  Учењето на различните форми не го проширува само нивното знаење за формите туку помага да се развијат нивните фини моторички способности туку и чувството за простор.

  Општи моторички способности
  Главните етапи во физичкиот развој се во текот на првите години од детскиот развој. Подобрувањето на детските моторички вештини е многу важно за нивниот развој.

  Влева самодоверба
  Да чувствуваат самодоверба и да бидат во можност да ги споделуваат своите мисли е од суштинска важност за развојот на децата. Тоа најприродно се прави преку игра.

  Координација на очите и рацете
  Учи на вештината на фаќање и држење, што понатаму може да води до успех во училиштето.

  Физички развој

  Откривање на светот
  Ја поттикнува природната склоност кон љубопитност, вчудовиденост и восхитеност што детето може да ги чувствува додека си игра. Оваа играчка помага учењето да биде забавно.Користењето на имагинацијата и креативноста може да им помогне на децата да го видат светот на нов начин. Ова им помага и го поттикнува размислувањето.

  Креативност
  Користењето на имагинацијата и креативноста може да им помогне на децата да го видат светот на нов начин. Ова им помага и го поттикнува размислувањето.

  Ги стимулира сетилата
  Со вклучувањето на сетилата, децата учествуваат во играта на повеќе нивоа отколку што го прават тоа доколку само гледаат и фаќаат. Тоа ги охрабрува децата да бидат пољубопитни и да ги откриваат нештата подлабоко.

  Квалитет
  Сите EverEarth дрвени играчки се 100% произведени од бука чиешто потекло е потврдено од FSC (Forest Stewardship Council). Плишените играчки на EverEarth се целосно произведени од памук што е произведен по пат на одржливо одгледување и според GOTS (Global Organic Textile Standard). Понатаму, сите наши играчки се тестирани според строгите европски стандарди за контрола на квалитетот EN71, така што тие се трајни и безбедни за игра. EverEarth е приврзан кон важноста да се користат исклучиво одржливи извори, бои на водена база и пакувања од рециклирани материјали, произведени со висок квалитет.

  Предупредување! Некои од делчињата што служат за спојување можат да носат ризик од голтање и задушување на малите деца.