Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Пајче за влечење, со јајце

  Бренд: Ever Earth
  Изгласана за една од 'Parents Best Toys', поради нејзината многустрана полезност и привлечност за играње. Ги учи децата за животните, додека истовремено вежбаат да ги состават формите. Погодна е и за вежбање на рамнотежа и одење.
  Шифра: 6923619409375
  Достапност: Нема на залиха
  ден 990,00
  ден 891,00
  i h

  Изгласана за една од of 'Parents Best Toys', поради нејзината многустрана полезност и привлечност за играње. Ги учи децата за животните, додека истовремено вежбаат да ги состават формите. Погодна е и за вежбање на рамнотежа и одење.

  ПРИДОБИВКИ

  Имагинација
  Користењето на имагинацијата и креативноста може да им помогне на децата да го видат светот на нов начин. Ова им помага и го поттикнува размислувањето.

  Распознавање на форми
  Учењето на различните форми не го проширува само нивното знаење за формите туку помага да се развијат нивните фини моторички способности туку и чувството за простор.

  Општи моторички способности
  Главните етапи во физичкиот развој се во текот на првите години од детскиот развој. Подобрувањето на детските моторички вештини е многу важно за нивниот развој

  Физички развој

  Откривање на светот
  Ја поттикнува природната склоност кон љубопитност, вчудовиденост и восхитеност што детето може да ги чувствува додека си игра. Оваа играчка помага учењето да биде забавно.Користењето на имагинацијата и креативноста може да им помогне на децата да го видат светот на нов начин. Ова им помага и го поттикнува размислувањето.

  Квалитет
  Сите EverEarth дрвени играчки се 100% произведени од бука чиешто потекло е потврдено од FSC (Forest Stewardship Council). Плишените играчки на EverEarth се целосно произведени од памук што е произведен по пат на одржливо одгледување и според GOTS (Global Organic Textile Standard). Понатаму, сите наши играчки се тестирани според строгите европски стандарди за контрола на квалитетот EN71, така што тие се трајни и безбедни за игра. EverEarth е приврзан кон важноста да се користат исклучиво одржливи извори, бои на водена база и пакувања од рециклирани материјали, произведени со висок квалитет.

  Предупредување! Некои од делчињата што служат за спојување можат да носат ризик од голтање и задушување на малите деца.

  Спецификации на производот
  Димензии 18 x 6,5 x 9,6 cm
  Материјал Дрво 100% Бука
  Возраст 18м+
  0.0 0
  Напишете сопствен осврт Close
  • Само регистрирани корисници можат да пишуваат коментари
  *
  *
  • Лош
  • Одлично
  *
  *
  *

  Изгласана за една од of 'Parents Best Toys', поради нејзината многустрана полезност и привлечност за играње. Ги учи децата за животните, додека истовремено вежбаат да ги состават формите. Погодна е и за вежбање на рамнотежа и одење.

  ПРИДОБИВКИ

  Имагинација
  Користењето на имагинацијата и креативноста може да им помогне на децата да го видат светот на нов начин. Ова им помага и го поттикнува размислувањето.

  Распознавање на форми
  Учењето на различните форми не го проширува само нивното знаење за формите туку помага да се развијат нивните фини моторички способности туку и чувството за простор.

  Општи моторички способности
  Главните етапи во физичкиот развој се во текот на првите години од детскиот развој. Подобрувањето на детските моторички вештини е многу важно за нивниот развој

  Физички развој

  Откривање на светот
  Ја поттикнува природната склоност кон љубопитност, вчудовиденост и восхитеност што детето може да ги чувствува додека си игра. Оваа играчка помага учењето да биде забавно.Користењето на имагинацијата и креативноста може да им помогне на децата да го видат светот на нов начин. Ова им помага и го поттикнува размислувањето.

  Квалитет
  Сите EverEarth дрвени играчки се 100% произведени од бука чиешто потекло е потврдено од FSC (Forest Stewardship Council). Плишените играчки на EverEarth се целосно произведени од памук што е произведен по пат на одржливо одгледување и според GOTS (Global Organic Textile Standard). Понатаму, сите наши играчки се тестирани според строгите европски стандарди за контрола на квалитетот EN71, така што тие се трајни и безбедни за игра. EverEarth е приврзан кон важноста да се користат исклучиво одржливи извори, бои на водена база и пакувања од рециклирани материјали, произведени со висок квалитет.

  Предупредување! Некои од делчињата што служат за спојување можат да носат ризик од голтање и задушување на малите деца.

  Спецификации на производот
  Димензии 18 x 6,5 x 9,6 cm
  Материјал Дрво 100% Бука
  Возраст 18м+