Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  50 парчиња од дрво во разни форми

  Бренд: Ever Earth
  50 квалитетни мазни парчиња од дрво во различни големини, форми и бои можат да ја зголемат креативноста на вашето дете и умешноста да гради нешта коишто ќе ги замисли.
  Шифра: 6923619425696
  Достапност: На залиха
  ден 1.590,00
  ден 1.431,00
  i h
  Бесплатна испорака
  Датум на испорака: 1-3 работни дена

  50 квалитетни мазни парчиња од дрво во различни големини, форми и бои можат да ја зголемат креативноста на вашето дете и умешноста да гради нешта коишто ќе ги замисли.

  ПРИДОБИВКИ

  Поттикнува на размислување
  Да се разбере како нештата функционираат е една од најдобрите страни на играта. Движењето од поедностави до посложени предизвици може да биде од корист во таа смисла

  Решавање на проблеми
  Да се разбере како нештата функционираат е една од најдобрите страни на играта. Движењето од поедностави до посложени предизвици може да биде од корист во таа смисла.

  Распознавање на форми
  Учењето на различните форми не го проширува само нивното знаење за формите туку помага да се развијат нивните фини моторички способности туку и чувството за простор.

  Креативност
  Користењето на имагинацијата и креативноста може да им помогне на децата да го видат светот на нов начин. Ова им помага и го поттикнува размислувањето.

  Вештини на комуницирање
  Со играњето улога и интеракцијата со другите преку игра, децата може да почнат да ги развиваат своите комуникациски способности и да почнат подобро да ја разбираат социјалната интеракција.

  Координација на очите и рацете
  Учи на вештината на фаќање и држење, што понатаму може да води до успех во училиштето.

  Влева самодоверба
  Да чувствуваат самодоверба и да бидат во можност да ги споделуваат своите мисли е од суштинска важност за развојот на децата. Тоа најприродно се прави преку игра.

  Имагинација
  Користењето на имагинацијата и креативноста може да им помогне на децата да го видат светот на нов начин. Ова им помага и го поттикнува размислувањето.

  Социјални вештини
  Чувството на самодоверба и способноста да се споделат своите мисли е од суштинска важност за детето. Тоа најприродно се прави преку игра.

  Квалитет
  Сите EverEarth дрвени играчки се 100% произведени од бука чиешто потекло е потврдено од FSC (Forest Stewardship Council). Плишените играчки на EverEarth се целосно произведени од памук што е произведен по пат на одржливо одгледување и според GOTS (Global Organic Textile Standard). Понатаму, сите наши играчки се тестирани според строгите европски стандарди за контрола на квалитетот EN71, така што тие се трајни и безбедни за игра. EverEarth е приврзан кон важноста да се користат исклучиво одржливи извори, бои на водена база и пакувања од рециклирани материјали, произведени со висок квалитет.

  Предупредување! Некои од делчињата што служат за спојување можат да носат ризик од голтање и задушување на малите деца.

  5.0 1
  Напишете сопствен осврт Close
  • Само регистрирани корисници можат да пишуваат коментари
  *
  *
  • Лош
  • Одлично
  John | 03.4.2018 14:07
  This product is wonderful
  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
  Дали овој осврт беше корисен? Да Не (1/0)
  *
  *
  *

  50 квалитетни мазни парчиња од дрво во различни големини, форми и бои можат да ја зголемат креативноста на вашето дете и умешноста да гради нешта коишто ќе ги замисли.

  ПРИДОБИВКИ

  Поттикнува на размислување
  Да се разбере како нештата функционираат е една од најдобрите страни на играта. Движењето од поедностави до посложени предизвици може да биде од корист во таа смисла

  Решавање на проблеми
  Да се разбере како нештата функционираат е една од најдобрите страни на играта. Движењето од поедностави до посложени предизвици може да биде од корист во таа смисла.

  Распознавање на форми
  Учењето на различните форми не го проширува само нивното знаење за формите туку помага да се развијат нивните фини моторички способности туку и чувството за простор.

  Креативност
  Користењето на имагинацијата и креативноста може да им помогне на децата да го видат светот на нов начин. Ова им помага и го поттикнува размислувањето.

  Вештини на комуницирање
  Со играњето улога и интеракцијата со другите преку игра, децата може да почнат да ги развиваат своите комуникациски способности и да почнат подобро да ја разбираат социјалната интеракција.

  Координација на очите и рацете
  Учи на вештината на фаќање и држење, што понатаму може да води до успех во училиштето.

  Влева самодоверба
  Да чувствуваат самодоверба и да бидат во можност да ги споделуваат своите мисли е од суштинска важност за развојот на децата. Тоа најприродно се прави преку игра.

  Имагинација
  Користењето на имагинацијата и креативноста може да им помогне на децата да го видат светот на нов начин. Ова им помага и го поттикнува размислувањето.

  Социјални вештини
  Чувството на самодоверба и способноста да се споделат своите мисли е од суштинска важност за детето. Тоа најприродно се прави преку игра.

  Квалитет
  Сите EverEarth дрвени играчки се 100% произведени од бука чиешто потекло е потврдено од FSC (Forest Stewardship Council). Плишените играчки на EverEarth се целосно произведени од памук што е произведен по пат на одржливо одгледување и според GOTS (Global Organic Textile Standard). Понатаму, сите наши играчки се тестирани според строгите европски стандарди за контрола на квалитетот EN71, така што тие се трајни и безбедни за игра. EverEarth е приврзан кон важноста да се користат исклучиво одржливи извори, бои на водена база и пакувања од рециклирани материјали, произведени со висок квалитет.

  Предупредување! Некои од делчињата што служат за спојување можат да носат ризик од голтање и задушување на малите деца.