Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Orchard Toys

  Сите игри и сложувалки произведени од Orchard Toys се дизајнирани имајќи го образованието во фокус, работејќи заедно со наставници, градинки и со самите деца за да се обезбеди совршена рамнотежа помеѓу образовните придобивки и вредноста на играњето. Фокусот е ставен на голем број клучни вештини за учење, од специфични цели како што се учење на различни бои или броење, до поопшти животни вештини, како што се координација на рацете со очите, социјални вештини итн.

  Многу ни е важно родителите да го видат нивното дете како се развива и учи со насмевка на лицето. Додека тие играат со нашите производи, децата дури и не сфаќаат дека учат... за јазикот и писменоста, броевите и броењето, совпаѓањето и меморијата, облиците и боите, споделување и фер игра. Тие можат да играат со пирати, самовили и фудбалери; тие можат да влезат во продавници, да летаат змејови и да трчаат на месечината. Тие ќе се сретнат со алчни горили, свинчиња во панталончиња и неверојатни готвачи. И што е најважно ... тие ќе се ЗАБАВУВААТ!

   

  Квалитет

  Ние ги дизајнираме и произведуваме сите наши игри и сложувалки внимавајќи и имајќи ги децата предвид. Сите картички и делови за играње се цврсти и лесни за чистење, што значи дека ќе го издржат тестот на времето и покрај постојаното играње, носење и кинење и извалкани рачиња! Таа добитна комбинација на образовна вредност при игра и физичка издржливост е тоа што ги прави нашите производи долготрајни, обезбедувајќи ги децата со игри кои ќе сакаат да ги играат повторно и повторно... дури и откако ќе пораснат!

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на Animals - Four in a Box Jigsaw

  Animals - Four in a Box Jigsaw

  Four animal themed jigsaws in a box from 4-12 pieces.
  ден 590,00
  Слика на Big Alphabet Jigsaw Puzzle

  Big Alphabet Jigsaw Puzzle

  A 26 piece alphabet jigsaw puzzle and poster. - Helps teach the alphabet and letter recognition - Includes giant poster - Suitable for ages 3-6
  ден 890,00
  Слика на Big Alphabet Jigsaw Puzzle

  Big Alphabet Jigsaw Puzzle

  A 1-20 number jigsaw puzzle. - Encourages number and counting skills - Includes giant poster - Suitable for ages 3-6
  ден 890,00
  Слика на Cheeky Monkeys

  Cheeky Monkeys

  A fun and strategic game for all the family
  ден 899,00
  Слика на Crazy Chefs Game

  Crazy Chefs Game

  Help the crazy chefs make a meal in this tasty matching game!
  ден 650,00
  Слика на Dinosaur Discovery Jigsaw

  Dinosaur Discovery Jigsaw

  A 150-piece prehistoric jigsaw puzzle.
  ден 890,00
  Слика на Farm Four in a Box Jigsaw

  Farm Four in a Box Jigsaw

  Four farm themed jigsaws in a box from 4-12 pieces.
  ден 590,00
  Слика на Farm Opposites - Activity Puzzles

  Farm Opposites - Activity Puzzles

  Learn about opposites with these colourful mini-puzzles
  ден 650,00
  Слика на Giant Alphabet - Extra Large Jigsaw Puzzle

  Giant Alphabet - Extra Large Jigsaw Puzzle

  A 26 piece alphabet jigsaw puzzle and poster. - Helps teach the alphabet and letter recognition - Suitable for ages 3-6
  ден 1.190,00
  Слика на Pizza, Pizza Game

  Pizza, Pizza Game

  Make a perfect pizza but do beware, there could be a slug or bug under there!
  ден 890,00
  Слика на Where in the Wood Jigsaw Puzzle & Poster

  Where in the Wood Jigsaw Puzzle & Poster

  Discover what's in the wood in this 150-piece jigsaw puzzle.
  ден 890,00
  Слика на Who's in Space Jigsaw

  Who's in Space Jigsaw

  Learn about space in this fun cosmic jigsaw puzzle! - A talkabout first puzzle - Includes activity guide on the back of the box - Suitable for ages 3+
  ден 650,00