Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  SumBlox

  SumBlox се иновативен начин за развој на математичките вештини преку игра. Броењето, собирањето, одземањето, делењето и множењето се неверојатно едноставни и забавни со овие дрвени блокчиња. Големината на секој блок е одраз на неговата нумеричка вредност, а гледањето како математичките проблеми добиваат физичка форма, им помага на децата во разбирањето на нови концепти.

  Сите блокчиња се изработени од масивно дрво и помагаат и во развојот на моторичките вештини и ја поттикнуваат фантазијата. 

   

  ВО ПРОДАЖБА ОД 20.05.2021

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на SumBlox - Почетен комплет (27 делови)

  SumBlox - Почетен комплет (27 делови)

  Во продажба од 20.05.2021
  ден 3.490,00
  Слика на SumBlox - Основен комплет (47 делови)

  SumBlox - Основен комплет (47 делови)

  Во продажба од 20.05.2021 г.
  ден 5.900,00
  Слика на SumBlox Mini - Основен комплет (80 делови + 80 картички со активности)
  Слика на SumBlox Mini - Основен комплет (38 делови + 38 картички со активности)