Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Метални модели на автомобили

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на 1963 CHEVROLET CORVETTE

  1963 CHEVROLET CORVETTE

  Модел со врати што се отвораат и со мотор со инерциски механизам.
  ден 440,00
  Слика на Citroen 2CV 6 Charleston (1979)

  Citroen 2CV 6 Charleston (1979)

  Модел со врати што се отвораат.
  ден 1.190,00
  Слика на Mercedes-Benz 300S (1955)

  Mercedes-Benz 300S (1955)

  Модел со врати што се отвораат и со мотор со инерциски механизам.
  ден 440,00
  Слика на Shelby Cobra 427 S / C, 1965

  Shelby Cobra 427 S / C, 1965

  Модел со врати што се отвораат и со мотор со инерциски механизам.
  ден 440,00
  Слика на Класични противпожарни возила

  Класични противпожарни возила

  Класични противпожарни возила со скали што се извлекуваат и со мотор со инерциски механизам.
  ден 440,00
  Слика на Фолксваген буба (1967)

  Фолксваген буба (1967)

  Класични Фолксваген буба со врати што се отвораат и со мотор со инерциски механизам.
  ден 440,00
  Слика на 1964 1/2 Ford Mustang L12.5cm
  Слика на BMW 328 (red) Welly 1:34-39
  Слика на BMW 328 (white) Welly 1:34-39
  Слика на Bugatti Chiron, 1:24, L= 19 cm (сина)
  Слика на Bugatti Chiron, 1:24, L= 19 cm (црвена)
  Слика на Ford Roadster (cream/brown) Welly 1:34-39