Пребарување
Македонски
Сите категории
  Menu Close

  Возраст

  Види како Табела Листа
  Подреди по
  Приказ по страна
  Слика на Игра - Лудо (Со променлива табла)

  Игра - Лудо (Со променлива табла)

  За овој производ е карактеристично тоа што таблата може да биде променета во зависност од бројот на играчите.
  ден 1.690,00
  Слика на Количка за влечење со дрвени блокчиња

  Количка за влечење со дрвени блокчиња

  Количка од дрво и 18 парчиња во различни форми и бои
  ден 990,00
  Слика на Пајче за влечење, со јајце

  Пајче за влечење, со јајце

  Изгласана за една од 'Parents Best Toys', поради нејзината многустрана полезност и привлечност за играње. Ги учи децата за животните, додека истовремено вежбаат да ги состават формите. Погодна е и за вежбање на рамнотежа и одење.
  ден 990,00
  Слика на Панда (Living Nature)

  Панда (Living Nature)

  ден 1.670,00
  Слика на Сортирач на форми

  Сортирач на форми

  10 крупни дрвени блокови во различни форми и бои.
  ден 1.290,00
  Слика на Видра (Living Nature) 40cm
  Слика на Воз од дрво со форми за сортирање

  Воз од дрво со форми за сортирање

  Преку играњето со оваа играчка децата ќе научат да ги распознаваат различните форми и како тие можат да бидат вклопени во една целина.
  ден 1.690,00
  Слика на Дрвена играчка за редење „Пајче“
  Слика на Игра - Лудо

  Игра - Лудо

  Класична игра со коцки којашто нуди забава за целото семејство.
  ден 990,00
  Слика на Сет од 100 блокчиња од дрво во разни форми и бои

  Сет од 100 блокчиња од дрво во разни форми и бои

  100 парчиња во различни бои и форми, ставени во памучна торбичка и изработени од висококвалитетно буково дрво. Обоени се со природни бои на водена база.
  ден 1.490,00